lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ei enää suunnitelmia...


Plan A:sta aloitettu..ja nyt rupeaa aakkoset loppumaan suunnitelmilta. Me ei enää suunnitella, se on täysin turhaa ! Odotetaan vain. Ei sinne masuun ole yksikään vielä jäänyt asumaan, vaikka nyt siltä vähän jo alkaa tuntua !


Kaukalo, vauvan kassi ja oma sairaalakassi valmiina. Joko lähdetään ? 


Eilen yritettiin taas vähän ärsyttää Nuppua pihalle tulisella ruoalla, saunalla ja muilla poppakonsteilla. Tiedän  kyllä että täysin huuhaata nuo temput ovat, mutta sen verran epätoivoisia täällä ollaan jo, että lähes kaikki keinot sallitaan. Illalla sitten rupesikin supistelemaan ihan lupaavasti ja vähän napakammin jopa, ja nukkumaan mennessä fiilis oli jo toiveikas, mutta kappas vain yö nukuttiin yllättävän hyvin ja supistukset olivat aamulla kadonneet. Yllättävää sinäänsä.

Fiilis on todella odottava tässä huushollissa, mutta kuitenkin hyvä. Tänään käytiin yhdessä salilla, tää mama steppaili vähän juoksumatolla supistuksien toivossa ja kyllä sitä saatin muutama taas aikaiseksi. Salin jälkeen mut vietiin syömään Amarilloon, nam nam ! Melko ihana ele ja ajatus Nikolta, taisi olla nimittäin viimeinen kerta vähään aikaan kun kaksin päästiin ulos syömään. 


Yritin kuvata salaa, taisin epäonnistua.


Essi

21 kommenttia:

  1. Tsemppiä vikoille päiville/tunneille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne :)) edelleen mennään tiukasti yhdessä paketissa !

      Poista
  2. Mekin pyrittiin käymään mahdollisimman usein kahestaan syömässä loppuraskaudesta, taidettiin loppupeleissä kolmesti käydä "vikaa kertaa kahestaan syömässä" koska ehittiinkin aina uudestaan ja uudestaan. Vaikka ne poppaskonstit on aika hyvin huuhaata ilmeisesti ja tutkimusten mukaan kolmesta ässästä vain yksi toimii edes jotenkin niin mulla supistukset alko tosi rajuina kun oltiin syömässä suhteellisen tulista ruokaa ja koko päivä oltiin kävelty tosi pitkiä matkoja, sen lounaan jälkeen ei supistuksissa tullut enään taukoja nimeksikään ja seuraavana päivänä sitten oltiinkin jo synnärillä. :) Yrittänyttä ei laiteta, mutta älä ainakaan rasita itseäsi fyysisesti liikaa yrittäessä että jää voimia sinne saliinkin sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ihan päätettiin eilen että oli vika kerta, tosin ei kovin usein muutenkaan käydä ulkona kun tykätään itse laittaa ruokaa :) ja eihän tässä meillä ole kuin maksimissaan puolitoista viikkoa että nyytti on viimeistään sylissä.

      Tänään onkin sitten lähes koko päivä rentouduttu ja toteutettu kolmea ässää :) paitsi siivoaminen on ollut oikestaan Nikon harteilla :D

      Poista
  3. Mä uskon vahvasti, että se kuuluisa "kolmas ässä" pisti mun synnytyksen käyntiin ;D Tiedä sitten oliko vain sattumaa, mutta seuraavana päivänä alkoikin sitten tapahtumaan rytinällä...:D

    Nyytti päättää tulla kuitenkin juuri silloin kun sitä "vähiten odottaa".. Siis jos noin voi sanoa?!!?:D Ehkä sä tajusit mitä tarkoitan! :D Keksi jotain oikeen muksaa tekemistä! :) Ja oot kuullu tätä varmaan jo kyllästymiseen asti mutta ; NAUTI vielä masusta, ota paljon kuvia, nuku ja relaa! <3 Kohta odotus palkitaan!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin mäkin uskon ! ja nyt kovasti yritän olla "odottamatta" ja hoen itselleni sekä Nikolle ettei se tuu ennen juhannusta ainakaan :D

      Jep jep yritys on kova nauttia vielä näistä päivistä ennen koitosta, vaikka vaikeeta se on.. mutta palkinto häämöttää jo <3

      Poista
  4. Täällä kaikki kokeiltu myöskin. Päätin luovuttaa ja olla yrittämättä liikaa. :) (tosin sauna on lämpenemässä :D ) Rv 40+4 mennään, pientä ei kuulu. Kyllä varmaan kuule viim. ensi viikolla ollaa poksahdettu!! Jännää tämä kun ei tiedä mikä päivä, millon ja monelta. Kyllä on mulle tullut sellasia fiiliksiä kun lasketun ajan yli mentiin että oonko epäonnistunut jotenkin, mikä mus on vialla, joudunko käynnistykseen... Pitää koittaa luovuttaa!

    Unohtuu varmasti samantien tämä piiiitkä odotus kun nyytti on kainalossa ja kaikki hyvin. Nyt vaan koitat rentoutua ja viimeset hetket "nauttia" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sama täällä ! luovutettu on mutta silti tänään on taas saunottu ja vaikka mitä :D ja ihan saman sanoin tänään ääneen, että jollain hassulla tavalla tuntuu jopa että on epäonnistunut kun vauva ei tahdo tulla maailmaan.. hormoonit ?!? :D

      Niin se varmasti menee, kaikki odotus ja muu ikävä unohtuu kun Nuppu on kainalossa !

      Hirmusti tsemppiä myös sinne viimeisiin päiviin, ellei jakautumista ole jo tapahtunut siellä päässä :)

      Poista
  5. Tsemppiä Essi! Onneks kukaan ei ole jäänyt masuun asumaan, kyllä se pikkuinen sieltä syntyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 niin tuo on kyllä helpottava tietää että kyllä se sieltä vielä ulos tulee vaikka väkisin ! :)

      Poista
  6. Jaksamisia sinne! Voin uskoa että alkaa olemaan jo tosi tylsät fiilikset kun nyyttiä ei kuulu, kun mulla oli jo 39+ viikolla kauhea olla, mihin sitten onneksi jäätiinkin.. Varmaan tyhmin lause raskaana olevalle, mutta koita nauttia vielä, nuku ja käy kaupoilla ulkona missä vaan kun vielä voit yksin mennä!! Menee aikakin siinä kivasti ;) T. Pystyyn nukahtava eli kuoleman väsynyt mutta onnelinen mamma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju <3 Jotenkin niin hassua että teillä on vauva-arki jo täydessä käynnissä ja meillä vielä odotellaan vaikka sama LA oli :D jännää ! Näin täytyy kyllä tehdä ja noudattaa sun neuvoja ! hirmusti jaksamisia myös sinne sinappikoneen kanssa :))

      Poista
    2. No mustakin hassua! Mä sanon aina Pasille että kauheeta kun te joudutte kärvistelemään vieläkin kun tuolla kesäkuisissa monella mennyt jo yli lasketun :/ onneks teillekkin pikkunen tulee hetkenä minä hyvänsä! Paljon jaksamista vielä!

      Poista
  7. Mä olin ihan varma, että kun susta ei eilen kuulunut niin olisit lähtenyt synnyttää!:) höööh.Jaksamisia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toivoakaan :D eikä vielä tänäänkään ! ihan huippua kun jännität niin mukana !! :)) saa nähä nyt kuin kauan tää kiusankappale pitää meitä piinassa :D

      Poista
  8. Sulla on tosi kiva blogi, sait musta uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, lämpimästi tervetuloa mukaan ! Sopivasti ehdit ennen h-hetkeä :)

      Poista
  9. Voi Essi! Jaksamisia <3 Hyvä, että fiilis on kuiteski hyvä! :) Mun blogissa on sulle haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna <3 ja jaksuja myös sinne ! ihan huippua että ootte vielä yhdessä koossa. Pitää tsekata haaste huomenna tarkemmin, kiiitoss :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Voi kun oltaisiinkin, ei vielä mitään viitteitä että olisi edes lähtö lähellä ! :D supistuksia satelee pitkin päiviä mutta ei edelleenkään kovin kipakoita.. toivotaan että alkuviikosta päästäisiin pusertamaan :))

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3