torstai 17. lokakuuta 2013

Project Fit Mom on nyt startattu !

 
Nyt se on sitten polkaistu käyntiin todenteolla ! 15viikon Fit Mom - treenijakso. Ruoka- ja treeniohjelmat sain tiistai illalla. Eilen sitten otettiinkin ruokavalio käyttöön ja käytiin heittämässä reipas vaunulenkki. Suunnitelmissa on lenkkeillä päivittäin vaunujen kanssa tai ilman, reenata salilla ja kotona yhteensä 3-4 kertaa viikossa ohjelman mukaan sekä pitää yksi "lepopäivä" myös viikkoa kohden. Saa nähdä milloin ehtii ensimmäistä kertaa salille, viimeistään kuitenkin lauantaina on edessä jalkareenipäivä.


 
 
Mulla on niin hyvä fiilis tän jakson suhteen ja motivaatio on KORKEA ! Jännä nähdä miten mamman käy, 15viikon päästä peilistä toivottavasti katselee monta kiloa kevyempi ja timmimpi mamma !


 

Suuri totuttelu tässä on kyllä edessä, etenkin ruokailun suhteen. Raskaana ja nyt imetyksen aikana olen antanut itselleni täysin luvan syödä juuri sitä mitä tekee mieli ja milloin tekee mieli, ja annoskoot ovat olleet usein ihan päin honkia. Nyt on tiukka kuri astunut taloon ja tiukat annosmäärät kyllä kauhistuttaa, mutta jo nyt parin päivän jälkeen helpottaa. Eli eiköhän tämä tästä pian rutinoidu. Aamuisin on täytynyt taas opetella syömään puuroa, ja veden juonti on myös tullut tutuksi. Tulee niin elävästi mieleen raskaus, sai juosta puolentunnin välein vessassa ja niin saa nytkin. Suurin outous tällä jaksolla on nuo naamariin vedettävät lisäravinteet, mutta kyllä niihinkin varmasti tottuu jossain vaiheessa.


 

Tavoitteet on selvät, tammikuun loppuun mennessä tavoite on olla 8-10kg kevyempi ja että liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta on tullut taas osa arkea ja koko loppuelämän ajaksi. En tee tätä pelkästään itseäni varten, haluan olla myös esimerkki Milalle tulevaisuudessa ja opettaa terveelliset ja aktiiviset elämäntavat hänelle jo pienestä pitäen.

Ajattelin postata tulevina viikkoina hieman projektin sujumisesta ja edistymisestä, muutenkin kuulumisia tämän elämäntaparemontin saralla. Toivottavasti tästä tulee menestyksekäs matka kohti fitimpää vartaloa ja terveempää elämää, ja kirsikkana kakun päällä olisi tietenkin se että nämä postaukset insipiroisi teitä lukijoitakin siellä ruusun toidella puolella.

Wuhuu, nyt vaan tuloksia odottelemaan ja ennenkaikkea tekemään hommia niiden eteen !




 
 
 
 
 
 
 




16 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea projektiin! Itselläni kesti noin puoli vuotta synnytyksestä saavuttaa raskautta edeltävä paino. Kilojahan minulle tuli raskauden aikana +25 joten oli niissä kyllä pudottamistakin! :D Minulla jatkui treenit aiemmin tällä viikolla 1,5kk tauon jälkeen, ja kyllä tuntuu. :D Pienenä vinkkinä sinulle, että mikäli olet perso makealle ja sorrut herkutteluun, kannattaa ehdottomasti kokeilla FASTin puddingia! Sitä saa monessa taivaallisessa maussa, ja on hyvin proteiinipitoinen, oikein sallittu herkku. ;) PS. Olen veljesi (Aleksin) vanha luokkalainen ala-asteelta. :D

    Itseäni kiehtoo kovasti fitness, ei mikään bodyfitness, vaan terveen näköinen ja tuntuinen kroppa ja mieli. Aika-ajoin blogissani onkin juttua niin säännöllisestä ateriarytmistä kuin levon merkityksestä. :)

    http://mbabysteps.blogspot.fi/2013/07/fitness-tervetta-vai-sairasta.html

    http://mbabysteps.blogspot.fi/2013/08/treenikuulumisia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirka, sitä tarvitaan :) Oi joo tuota vanukasta oon aiemminkin miettinyt, joten hyvä että muistutit sen olemassaolosta, pitää ehkä pussi napata matkaan seuraavalla kauppareissulla ! Hauskaa että Allun kavereitakin eksyny tänne mun blogiin.. :)

      Sama homma, juuri tuollainen kuvailemasi kroppa on mun tavoite joskus kaukaisuudess, hommia siihen on tehtävä kun löysää ja ylimääräsiä kiloja tässä kropassa vielä riittää :) Pitää lukea nuo sun jutut !

      Poista
  2. Tsemppiä - uskon, että onnistut tässä projektissa! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä Essi!

    Toi vesijuttu on kyllä niin totta, onneksi sitä raskausaikana tottui ravaamaan vessassa niin ei oo niin outoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli :) niinpä, onneks siihen sillon jo ehti tottua !

      Poista
  4. Oikein paljon tsemppiä projektiisi! :) Itse synnytin maaliskuussa esikoiseni ja nyt vasta sain itseäni niskasta kiinni ja ostin kuntosalikortin. Motivaatio on kyllä huipussaan! :) Sellaista kyselisin, että millainen ruokavalio sinulla on tuon projektin ajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ootte ihania kun tsemppaatte mua täällä :) Hyvä ! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kyllä munkin piti vähän pidempään ottaa ihan rauhassa mutta nyt tää treenijakso alkoi niin puri myös kuntoilukärpänen samantien ! No ruokavalio hommia en hirveän yksityskohtaisesti voi paljastaa kun menen sillä pakettiin kuuluvalla maksullisella ruokavaliolla, mutta sen verran voin sanoa että 5kertaa päivässä syön, 3-4h välein, vettä 3-4l päivässä :) tästäkin asiasta varmasti tulossa postausta joten pysy kuulolla.

      Poista
  5. Mitä lisäravinteita syöt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan näitä perus, monivita, omega3, kalkki, kookosöljy, rypsiöljy ja d-vita :)

      Poista
  6. Otahan ihan selvät kuvat nyt ja sitten silloin tammikuun lopussa. Tyköistuvat/ mahd. vähän vaatetta ja eri kulmista. Esim. urheilurintsikat ja -housut. Omalle kehittymiselle tulee sokeaksi, joten kuvista näät sitten kuinka huiman kehityksen oot todella tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näin on ehottomasti tarkoitus, ennen kuvat otin juuri viime ke kun aloitin tämän rojektin :) Totta puhut, kuvista näkee parhaiten !

      Poista
    2. Se on niin totta et vaaka ei aina kerro sitä totuutta kun lihasta tulee lisää vaan niistä kuvista sitä kehitystä parhaiten näkee, hyvä siis että oot alkukuvat räpännyt!:) Ois hienoa lopussa nähdä postausta kuvien kera, millasia vaikutuksia tällä projektilla saa aikaan! Tsemiä!:)

      Poista
    3. Näinpä! Juu kyllä mulla on tarkoitus sitten tammikuun lopussa tehä kunnon postaus tuloksista :) ja varmaan jotain jo tässä matkan varrella ! Kiitos !! :)

      Poista
  7. Hurjasti tsemppiä!
    Kuinka pitkiä (kilometrimäärä/aika) vaunulenkkejä teet päivittäin? Entä onks sulla kuinka pitkät välit noissa syömisissä? :-) ihastuin myös sun vaunuissa olevaan suojaan, mistä oot sen ostanut?
    Monna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se riippuu paljon päivästä, esim. siitä käynkö illemmalla vielä salilla, mutta vaunulenkit vaihtelee ihan 3-8km välillä ! Vaunuverho on Kurtis merkkinen ja me ostettiin se paikallisesta Baby Stylestä. Netistä löytyy myös monesta paikkaa ja esim. Sokoksella myös myydään.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3