lauantai 23. marraskuuta 2013

Paras joulumuisto + kilpailu

 
Minun paras joulumuistoni on viime joululta. Pieni ihmisenalku potkutteli masussa ja sain viettää joulua oman perheeni lisäksi ensimmäistä kertaa oman rakkaan, lapseni tulevan isän kanssa. Aatto päivä vietettiin molemmat omien perheidemme kanssa, ja illalla Niko liittyi minun perheeni seuraan. Availtiin lahjoja, syötiin hyvin ja haaveiltiin jo tulevasta, seuraavasta joulusta kun meidän pieni tonttu tyttö viettää sitä ensimmäistä kertaa kanssamme... Ja nyt tuo täysin uudenlainen joulu on jo käsillä ! Ihanaa ! Tänä jouluna luodaan varmasti uudet parhaat ja ikimuistoisimmat joulumuistot, siitä olen varma. ♥
 
 
 
 
 
Nyt on aika pyöräyttää tämän jouluhypetyksen lomassa myös aiheenmukainen jouluskaba !
 
Kerro meille oma paras joulumuistosi, ja voit voittaa Walldesign.fi ihanan joulukorttisetin!
 
Omavaltaisesti valitsen neljä joulumuistoa jotka palkitaan tuolla setillä, joten jätä kommenttisi kera myös toimiva sähköpostiosoite jotta sinuun voidaan olla yhteydessä mikäli voitto osuu kohdalle.
 
 
 
 
 
Walldesign.fi on verkkokauppa jossa myydään mm. valloittavia seinäjulisteita joilla minä voisin vaikka tapetoida koko meidän asunnon sekä erilaisia kortteja. Meille kotiutui joulukorttien lisäksi myös ihana kastetaulu Milan kuvan kera, siitä postailen varmasti kunhan saadaan se kehystettyä. Käykää kurkkaamassa ihanaa valikoimaa !
 
 
 
 
 
 
 
 Eikö saatukkin Milasta taas ihan super suloisia kuvia ? Melkein tekisi mieli teettää näistä joulukortit isovanhemmille ja kummeille, mutta taidan joutua vielä erikseen kuvailemaan niitä varten. Löysin nimittäin neidille niin herttaisen ja ihanan tonttupuvun jota ajattelin "virallisissa" joulukuvissa hyödyntää.
 
 
Ihanaa lauantaita kaikille !
 
 
 
 
 
 
 
 
 


20 kommenttia:

  1. Oi miten suloisia kuvia! Mistä löysit tonttupuvun ja ton tonttulakin? Meilläkin hakusessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonttupuvun löysin Kappahlista, se on kerrassaan suloinen ja tuo tonttulakki kuuluu siihen. :) Meille tuli mekkomalli mutta löytyi myös housumalli mikä menee mun mielestä niin pojalle kuin tytöllekkin ! kannattaa käydä hakemassa, oisko ollu jotain 17e mitä maksoi :)

      Poista
  2. Minun paras joulumuistoni on vähän samankaltainen kuin sinun, ja yllättäen myös viime vuoden joululta! :)

    Olimme yrittäneet vauvaa tuloksetta vuoden ja kolme kuukautta, ja aloin vähitellen menettää toivoni. Ensimmäinen päivä joulukuuta tanssittiin häitämme, ja vaikka se teki minut uskomattoman onnelliseksi, olin myös vähän stressaantunut, sillä ajattelin sukulaisten alkavan odottaa vauvauutisia automaattisesti häiden jälkeen. Mitä jos vauvaa ei koskaan tulisikaan, olimmehan yrittäneet salaa yli vuoden eikä vauvasta ollut tietoakaan?

    Kävipä kuitenkin niin, että pari viikkoa häiden jälkeen, joulukuun puolessa välissä, huomasin yhtäkkiä palelevani koko ajan ja yhtenä päivänä olin niin tunteellisella tuulella, että purskahdin itkuun töissä. Epäilykset heräsivät, ja vaikka yritin olla toivomatta liikoja ja varjella itseäni pettymyksiltä, niin oli ihan pakko käydä hakemassa apteekista ties kuinka mones raskaustesti.

    18.12 sain tikkuun haalean haamuviivan ja seuraavana päivänä se oli jo ihan selkeä plussa. Maailman upein joululahja tuli pari päivää ajoissa! <3 Viime vuoden joulunpyhät kuluivat siis onnellisen epäuskoisissa tunnelmissa, ja oli erityisen kutkuttavaa kun raskaus oli vielä vain minun ja mieheni välinen salaisuus ;) Haaveilin jo täyttä päätä tästä seuraavsta joulusta, kun meitä olisi kolme.

    Nyt se seuraava joulu on jo ihan käsillä, ja pikkumuru täyttää kohta kolme kuukautta. Uskon, että joulut tulevat muuttumaan koko ajan vain ihanammiksi tästä eteenpäin kun poikamme kasvaa ja lapsia siunaantuu ehkä lisääkin, mutta tuo joululahjaplussa oli kyllä jotain aivan ainutlaatuista <3

    mi / mammapaivakirja@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Parhain joulumuistoni on vuodelta 1998, kun olin itse vasta 6-vuotias. Vanhempani olivat käyttäytyneet koko aattoaamun hieman omituisesti ja salaperäisesti. Söimme riisipuuroa koko perheen voimin ruokapöydässä, mutta aina välillä vanhempien huoneesta kuului ihmeellisiä ääniä, vaikka eihän siellä pitänyt olla ketään..

    Pian meidät kaikki 3 lasta käskettiin minun huoneeseeni hetkeksi odottamaan. Muistan, kuinka paljon meitä ihmetytti ja jännitti, ja olimme kaikki korva kiinni ovessa kuuntelemassa. Kun saimme luvan astua huoneesta ulos, näimme maailman suloisimman valkoisen pienen palleron juoksemassa tuhatta ja sataa koko yläkertaamme ympäri.
    Olimme saaneet perheeseemme uuden perheenjäsenen, supersuloisen Donna-koiran (bichon frise) :) Yllätys oli ollut pakko paljastaa heti aamulla, koska hauvavauva oli vähän väliä meinannut paljastaa itsensä. Kuulemamme oudot äänet olivat syntyneet siitä, kun koiruli löysi vanhempien huoneessa itselleen leikkikaverin - omasta peilikuvastaan. Koko joulu menikin sitten ihmetellessä ja ihaillessa tätä pikkuista palleroa.

    Viime joulu oli ensimmäinen ilman Donnaa, mutta onneksi mun pieni vauvani säilyy aina muistoissa ja sydämessä <3


    T. Jenna (jenna.spaak@gmail.com)

    Ps. Iso kiitos blogistasi ja ihanaa joulun odotusta koko perheelle! :)

    VastaaPoista
  4. Itsekin katselin niitä kappahlin tonttuasuja mutten vielä ostanut. Pitäis kuvata jkortteja sukulaisille.
    Paras joulumuisto on varmaankin lapsuudesta mummolasta. Mummo tekee maailman parasta hirvi/jänispaistia joulupöytään.

    VastaaPoista
  5. Ei vitsit miten ihania juttuja tuolla Walldesignin sivuilla on! Voisin tilata vaikka kaikki :D Supersuloisia kuvia muuten pikkutontusta ja vallan mainiosti käyvät joulukorttikuvista!

    Mutta siihen joulumuistooni. Elämäni onnellisin joulu taisi olla viime joulu. Esikoinen, kauan kaivattu poikamme oli reilun puolen vuoden ikäinen ja vietimme hänen kanssaan ensimmäistä joulua perheenä, ihan omassa kotonamme. Isovanhemmat olivat saapuneet meille syömään ja vastaanottamaan joulupukkia. Kävimme yhdessä viemässä haudoille kynttilät. Lunta satoi hiljalleen, ympärillä oli satoja ja tuhansia kynttilöitä. Erityisesti jäi mieleen eräs taianomainen hetki, kun sytytin kynttilän edesmenneen isäni muistolle. Läsnä olivat suru, ikävä, kaipaus ja samalla ilo, onni ja kiitollisuus uudesta elämästä eli rakkaasta pojastamme, jonka kanssa saimme tuon kauniin hetken talvisella hautausmaalla jakaa. Elämän jatkuvuus oli käsin kosketeltavissa <3

    VastaaPoista
  6. Ensimmäisenä mieleeni tuli joulu vuonna 2011! Silloin vietimme nykyisen kihlattuni (pian aviomieheni) kanssa ensimmäisen joulun yhdessä :) Silloin tuntui ensimmäistä kertaa, että joulu on täydellinen eikä siitä mitään puutu. Ollessani silloin mieheni vanhenpien luona niin kihlattuni joutui lähteä muuhun tilaan, koska (vaikka tosi mies onkin ;D) tunti olonsa niin hyväksi, että herkistyi! Silloin tiesin, että se mies on mun nyt ja aina ja tästä lähtien vietetään jokainen joulu yhdessä <3 tiia-a-a@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Paras joulumuistoni on ehdottomasti joulu 2010. Odotimme esikoistamme saapuvaksi 26.1.11. Jouluyönä minulta menivätkin lapsivedet . Ja tapaninpäivänä syntyikin pieni esikois poikamme tasan kuukauden etuajassa ja aivan ilman mitään ennakkovaroituksia meidän jouluamme täydentämään. Täydellinen myöhäinen joululahja! <3
    -Kilpikonna.

    VastaaPoista
  8. Ihana pieni tonttutyöttö! Ja ihania on myös nuo walldesign.fi kaupan kortitkin (mäkin olen kuolannut sieltä useampaa taulua mutta toistaiseksi meidän seinät ovat jo täytetty niin pitää tyytä vain ihailemaan)

    VastaaPoista
  9. Itselläni taittaa ikimuistoisin joulu olla vuonna 2008, kun Minua kosittiin. Sen muistan aina.

    Kirmiina

    VastaaPoista
  10. Minun ihanimmat ja myös parhaimmat joulumuistot liittyy lapsuuteen ja lapsuusjoulujen ihaniin perinteisiin. Ei ole mitään yksittäistä joulua, vaan ihan kaikki lapsuuden joulut olivat ihania, koska mentiin ne aikalailla samalla kaavalla. Aattoaamuna kuusen koristelu, telkusta joulupukin kuumalinja, hyvää jouluruokaa perheen kesken, joulusauna, joulupukin vierailu, lahjojen avaaminen ja ihana illanvietto koko perheellä esim. pelejä pelaten. Mikä ennenkaikkea meidän jouluissa oli tärkeintä ja ihaninta, oli kiirettömyys ja aito ihana tunnelma oman perheen kesken <3 Sitä haluan myös korostaa joulunvietossa nyt, kun meillä on oma lapsi. Ei siis kiirettä ja stressiä, vaan ihanaa yhdessäoloa :)
    porrosukat@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Vaikea ehkä tähän hätään valita parasta joulumuistoa, mutta yksi muisto tuli mieleen joululta 2010, kun esikoisemme oli vauva. Hän siis syntyi syyskuussa sinä vuonna. Keväällä edesmennyt vaarini oli tuolloin jo lähes 80-vuotias, mutta meidän poika sai hänet aina piristymään ja leikkimään, niinkuin nuoret miehet. Tuona jouluna meillä oli lattialla hyvin iloinen kolmekuinen vauva, jota vaarini leikitti lattialla kontalleen. Silloin päti kyllä sanonta, että "vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään". Myös viime joulu oli omalla tavallaan merkittävä, koska tiesin sen olevan viimeinen yhteinen joulu vaarini kanssa, jolla oli syöpä ja joka oli jo aika huonossa kunnossa, eikä jaksanut enää jouluruuastakaan nauttia. Onneksi kauniit muistot säilyvät!

    VastaaPoista
  12. Mun paras joulumuisto, tai ainakin hauskin, on kun olin 10-vuotias, ja vietettiin joulua iskän naisystävän luona (nykyisin kylläkin avovaimo). Meitä oli koossa kaikki me iskän lapset ja äitipuolen pari poikaa myöskin, joulu oli oikein kiva ja onnistunut. Sen ikäisenä tietty kaikki me ootettiin varmasti eniten sitä lahjojen availua.. Joten lahjat käsiimme saatuamme, revimme ne hirveellä kiireellä kaikki auki ja koska lahjapapereita oli aika paljon, sotkuakin tietysti tuli. Iskä sitten siivoili roskia jätesäkkiin joka vietiin myöhemmin roskiin. Illalla me kuitenkin huomattiin, että meidän saamat elokuvaliput olivat hävinneet kuin tuhka tuuleen, ja niitähän sitten etsittiinkin koko loppu ilta - pengottiin kaikki roskatkin läpi, mutta lippuja ei vain löytynyt! Eikä ole itseasiassa vielä tähänkään päivään mennessä löytynyt, vaikka asuntokin on vaihtunut! ...tosin löydettiin kuitenkin vielä säkillinen lahjoja vaatehuoneen kätköistä muutama kuukausi joulun jälkeen :D

    Ja voi että oon ihan rakastunu noihin Walldesignin tuotteisiin! Haluaisin meille myös sellaisen kastetaulun, mutta en oo vielä raaskinut tilata kun ens viikolla on muutto ja näkee sitten vasta mitä värejä pojan huoneeseen tulee :)

    VastaaPoista
  13. Paras joulumuistoni on se, kun ollaan perheen kanssa pelattu lautapelejä ja siinä samalla nautiskeltu glögiä ja snacksejä. Kaikki ovat olleet onnellisia ja rauhallisia ja joulu on ollut tunnelmallinen. Samana jouluna aloin myös parisuhteeseen muutamaa päivää ennen aattoa :)<3.

    Tällä hetkellä osa perheestämme on hajonnut ja tämän vuoden joulusta tulee erilainen. Parisuhde on edelleen pystyssä ja perheen perustaminen on tässä menossa :)

    VastaaPoista
  14. Mun paras joulumuisto on melko samanlainen kuin sun ja myös viime joululta (itse asiassa meiän tytöillä taitaa olla vaan muutama hassu päivä ikäeroa!!). :) Mutta me ei oltu kerrottu vanhemmille vaan ajateltiin tehdä se jouluna ikään kuin joululahjaksi. Me miehen kanssa väsättiin vanhemmille puiset kyltit, joissa luki Mummola mun vanhemmille ja Fammola hänen vanhemmille. Aattoa vietettiin mun porukoilla, ja siinä ruokien valmistelun ohessa julistettiin, että nyt tauko ja avataan yksi lahja jo vähän etukäteen. Vanhemmat siinä sitten ihmetteli ja repivät paketin auki. Ensin tuijottivat sitä kylttiä ihan suu auki, että mitäs nyt, ja se hetki kun kaikille valkeni kyltin tarkoitus oli kyllä aivan ainutlaatuinen! Mun isä oli aivan hämmästynyt, ja kyyneleet silmissä se tuli sitten meitä halaamaan. Pikkuveli ei ollu aivan yhtä herkkätunteinen, kuten "Täh, ooksä paksuna" -kommentti osoittaa... :D Mutta se oli kyllä uskomattoman ihana hetki ja kaikki iloitsivat meidän puolesta. :) Onneksi reaktio ikuistui myös videolle... ;) -Hanna, h.malmlund@gmail.com

    VastaaPoista
  15. oii miten ihania kuvia ja kortteja! paras joulumuisto on viimejoululta.. esikoinen oli silloin 9kk ja oltiin miehen siskon perheellä joulua viettämässä :) oli niin rento joulu!
    elina_myllykoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Paras joulumuisto on lapsuuden joulut. Kikoonnuttiin isomummon luokse jouluviettelemään. Vanhan ajan uunissa puurätisi. Pihasauna lämpisi. Ensin syötiin kunnon pohjois-karjalainen jouluateria, käytiin joulusaunassa ja tietysti lumihangessa. Viimeisenä herkkuna pohjalla oli joululahjat. amkpietarinen@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Oi ihana pieni tonttutyttönen sielä <3 Meilläkin olis edessä tonttukuvaukset, kunhan saisi aikaiseksi...:D

    Mutta mäkin oon mukana kilpailussa!:)

    Kaikki joulut ovat olleet ikimuistoisia, mutta silti ehkäpä paras muisto on vuodelta 2011, kun vaihdettiin tuon ukon retaleen kanssa kihlat <3 Voi miten ällöromanttista... :D Viimejoulu oli myös aika kutkuttava, kun odoteltiin jännityksellä päättäkö tirppana syntyä, silloin oli menossa rv 38..:)

    Tästä joulusta kuitenkin tulee kaikista ihanin kun saadaan viettää se kolmestaan, pikkuperheenä! Nean eka joulu! <3 Iiiks :)

    VastaaPoista
  18. Paras joulumuisto on toissavuodelta vanhempieni kotona. Joulua oli viettämässä minun, poikaystäväni ja vanhempieni lisäksi myös siskoni perhe. Muistan kun jouluaamuna siskoni kaksi pikkuista poikaa käpertyivät kainalooni tuijottamaan lastenohjelmia ja mun teki mieli itkeä kun tajusin, kuinka onnellinen olin just tasan sillä hetkellä. Ja ihan vaan siksi kun sain viettää joulua kaikkien mun rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Läheisten tärkeys on korostunut lähivuosina kun itse asuu toisessa maassa eikä joulu rakkaiden kanssa ole todellakaan mikään itsestäänselvyys. Odotan tulevaa joulua kuin kuuta nousevaa, sillä nyt myös oma, kohta 5kk täyttävä pikkuinen mies, kokee ensimmäisen joulunsa. Lisäksi saadaan taas nauttia joulusta Suomessa vanhempieni kotona, jonne tulee myös siskoni perhe, joka sekin täydentynyt yhdellä lapsukaisella. En vois olla onnellisempi! Kyllä joulut on niiin paljon ihanampia lasten kanssa<3

    tauliina@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Muistan todella monta joulua jo lapsuudesta asti ja ne kaikki ovat rakkaita muistoja.
    En niinkään yksityiskohtia vaan sen tunteen minkä perheen kanssa vietetty joulu saa aikaan. Se tunne on syvä ja voimakas.

    Meidän joululla on pitkät perinteet mm. aatto alkaa kun isä ja tytöt lähtevät kuusenhaku reissulle. Sitten tv:stä Lumiukko ja sen jälkeen perinteinen jouluruoka.
    Ilta jatkuu kun lapset tekevät
    hedelmäsalaatin kun vanhemmat ovat navetalla. Sauna lämpeämään, haudoille ja lahjojen jako ja niiden ihmettely...

    Tämä perinne säilynyt mikä on lämmin asia minulle että me kaikki sisarukset kokoonnumme kotiimme ja että meillä on sellainen.

    Kiva oli pukea ajatukset sanoiksi. Yllätyin itsekin! Tämäkin on jo voitto minulle :-)

    Kiitos tästä...muuten en olisi osannut jäsennellä tätä.näin...

    PR
    pr@luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3