keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Fit Mom-viikko 15/15


Viimeinen viikko ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut, 0 salitreeniä ja yksi lenkki, ruokailuista pidin kuitenkin kiinni. Hiton flunssan piti tulla ja pilata tää lopetus. Fiilis on kuitenkin huikea, mä selvisin, kokonaiset 15 VIIKKOA eli kokonaiset 105 PÄIVÄÄ ja nyt olen reilut 10kiloa kevyempi ! Eikä tää tosiaan tähän lopu, uusi treenijakso on jo startannut ja se kestääkin sinne heinäkuulle asti, kesällä oon elämäni kunnossa ! Sen lupaan itselleni ja kaikille muillekkin.




VIIKKO #15 TOTAL

Painonmuutos lähtöön: -10,3kg
Painonmuutos tällä viikolla: -0,3kg
Salitreenit: 0/4
Lenkkipäivät: 1
Ruokailut: Ok, 1 herkkupäivä.


Matkan varrelle on mahtunut paljon, kaikenlaisia fiiliksiä, epätoivoa ja onnistumisia. Vaikka kropassa on tapahtunut suuri muutos, surkastuneet lihakset ovat heränneet eloon ja löllöä lähtenyt roppakaupalla niin kuitenkin suurin muutos on tapahtunut pääkopassa. En voisi enää kuvitellakkaan palaavani vanhoihin ruokatottumuksiin ja sohvaperunaksi, ne ovat nyt virallisesti mennyttä elämää.




Sitten muutoskuviin. Jälkikäteen harmittaa kun en alussa ottanut kovin hyviä kuvia joten pahoittelen kuvien laatua. Uudelle jaksolle on tästä viisastuneena otettu nyt ihan kunnon kuvat että kesällä näkee kehityksen mahdollisimman hyvin, samoin myös mitat. Mutta kyllä näistä surkeista kuvistakin tuota edistystä ainakin vähän näkee, kasvojen pöhö on kadonnut, keskivartalo pienentynyt ja hartiat kaventuneet.

Projektin alussa päätin jo että tämä ei tule olemaan minulle pelkkä treenijakso tai hetkellinen dieetti vaan alku uudelle elämäntavalle ja näin siinä on päässyt käymään. Ajatusmaailma ruokaa ja liikuntaa kohtaan on muuttunut mullistavasti, ennen en välittänyt, nyt todellakin välitän. Monesti on tullut mietittyä että miksi koko nuoruuden urheiltuani lopetin kokonaan ja annoin itseni mennä niin rapakuntoon. Siihen en ole vieläkään löytänyt kunnollista vastausta, mutta ilmeisemmin kaikki muu kiinnosti enemmän, tai siis juhliminen kiinnosti. Muutamat vuodet ennen kuin tapasin Nikon olivat mun elämässä sitä "sekavaa aikaa" jolloin en enää välittänyt kun ylimääräistä alkoi kertymään. Juhlin paljon ja söin mitä sattui sen enempää miettimättä.




Meidän parisuhde on tietyllä tavalla myös vahvistunut entisestään viime kuukausien aikana, yhteinen harrastus antaa yllättävän paljon ja yhdistää lisää. Nikon tuki on ollut korvaamatonta tämän menneen treenijakson aikana ja varmasti korostuu entisestään mitä pidemmälle mennään. Hän on kyllä uskomaton tsemppari, personal traineri ja kumppani. Rakas. Odotan innolla jo mitä kaikkea upeaa tämä uusi elämäntapa tuokaan elämäämme tullessaan, varmasti monia hienoja juttuja ja mahdollisuuksia, siitä olen varma !





Ms. Fitness-jakso starttasi viikko sitten, aloin samantien noudattamaan uusia ruokaohjelmia, mutta salille pääsen tänään vasta ensimmäistä kertaa. Voin muuten nyt jo sen verran paljastaa että puntari on nyt pannassa ainakin seuraavat kolme viikkoa, aletaan keskittyä siihen peilikuvaan enemmänkin. Fiiliksiä ja tuntemuksia tämän jakson aloituksesta kirjoittelen ensi viikolla ja muutenkin projektipostaukset jatkuvat normaaliin malliin. Ajattelin pitää postauksen otsikot aikalailla samanlaisena kuin tähänkin asti, tunnistatte nämä "viikkokatsaukset" sillä tavalla helpommin.







26 kommenttia:

  1. Jeeeee! Hyvä Essukka, oon susta niin ylpee <3 - S

    VastaaPoista
  2. Hurjaa miten näin tuntemattomana ihmisenä voi olla niin ylpeä toisesta! GO Essi!

    VastaaPoista
  3. Eron kyllä huomaa! Wautsi! :) Musta ei moiseen olisi, joten täydet pisteet siitä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että huomaa, olis aika huolestuttavaa jos 10kilon pudotus ei missään näkyis :D Kiitos Sonja !

      Poista
  4. VAU! Saat olla kyllä niin ylpeä itsestäsi, ihan mahtava suoritus ja mikä ero edelliseen! mullakin on alkanut nyt treenaaminen hääkuntoon ja sain niin hyvän saliohjelman tänään, että oon iloa koko tyttö! Sä kyllä motivoit muakin koko ajan! Blogiasi on kiva lukea!=)
    -Nippe-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Nippe, oon tosi otettu siitä että mun jutut motivoi muitakin ! :) Ja onnea hääkuntokuuriin, you can do it !!! Ja eikö ookkin kivaa reenata kun on kunnon ohjelma ? ei tarvi pähkäillä ite mitä tekis :)

      Poista
    2. On!! se on niin hyvä ja tehokas treeni! ja joutuu kyllä haastamaan itteänsä koko ajan! =)

      Poista
  5. Vautsi! Hieno saavutus ja kyllä kuvissa tuon eron jo tosiaan huomaa! :) Mulla elämäntapamuutos vko nro 2 menossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo ja mielettömästi tsemppejä omaan projektiisi ! mitä pidemmälle pääset sitä helpommaksi se muuttuu ;)

      Poista
  6. Upeita tuloksia essi!! Oon niin kateellinen! ;) tsemppiä jatkoa varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnnMaria :)) se aloittaminen onkin vaikeinta, siitä kun jaksaa jatkaa niin tuloksia alkaa tulla ! Ei muuta kun kuntokuuri päälle jos siltä tuntuu ;)

      Poista
  7. Ensinnäkin, hienoa työtä oot tehnyt viidentoista viikon ajan! Vau! Ja tsemppiä seuraavaan jaksoon :)

    Ja kysyn vielä, että mitä kaikkea oot merkkaillut tonne päiväkirjaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi :) tsempit tulee varmasti tarpeeseen.

      Lopussa aika laiskasti jaksoin merkkailla, mutta alussa merkkasin ihan kaikki ruokailut ja kellon ajat että osasin syödä oikeisiin aikoihin...Lisäksi salilla vihko kulkee mukana, merkkaan kaikki sarjat ja millä painoilla olen tehnyt :) Näkee pidemmällä aikavälillä kehityksen kivasti.

      Poista
  8. Vau, siis vau! Tsemppiä jatkoon ja onnea jo noin upeasta rutistuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janica :) Tsempeille on varmasti käyttöä tässä jatkossa !

      Poista
  9. Wau mikä muutos! En malta odottaa millaista kehitystä saat aikaan seuraavan puolen vuoden aikana. Upeaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sonja, kiitos :) Saa nähä, toivottavasti motivaatio säilyy niin taivas vaan on rajana !

      Poista
  10. Wautsi, upeita tuloksia! Mieletön työ takana ja ihailtavaa, että jaksat jatkaa! Go Girl :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivasti loppui kyllä tämä jakso :) Toivottavasti kesällä on vielä upeammat tulokset !

      Poista
  11. Upeaa, hyvä Essi! Oletko muuten kertonut mitä kautta ruokaohjeet sulla on? Fitfarmin?

    Täällä on aloitettu myös (alkuun 6vk) projekti joka jatkunee ainakin kesään. Varsinaisia raskauskiloja ei jäänyt, mutta oma olo kertoo ettei ruokavalio ole kunnossa..niin ja ne vaatteet. Kaikki paidat tuntuu lyhentyneen jotenkin käsittämättömästi ;)
    Toivottavasti pakkaskelit helpottaa niin lenkeilystäkin tulee vähentyneiden vaatekerrosten ansiosta miellyttävämpää. Tsemppiä projektiin nro 2! Täällä seurataan innolla sinun edistystä ja otetaan motivaatiota omaan elämäntapamuutokseen <3

    Heppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heppu :) Juu eli siis mulla oli Body Campin Fit Mom-jakson ruokaohjelmat ja salitreenit, nyt aloitin sitten uuden puolenvuoden jakson !

      Hei hienoa että oot pannut projektin aluille, jaksat vaan jatkaa niin kesällä kiitos seisoo :)) Älä muuta sano, kevät sais jo tulla niin olis kivempi ulkoilla ja lenkkeillä auringossa ! TSEMPPIÄ SINNE <3

      Poista
  12. Voi että haluaisin edes puolet sun motivaatiosta! Itsellä ei olis kuin semmoset 5 kiloa pudotettavaa. Treenaamisessa ei ongelmaa mutta pitäis enemmän kattoa mitä suuhunsa laittaa :( saat kyllä olla ylpeä itsestäs :) tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5 kiloa ehtii helposti timmintää ennen kesää ;) vielä on aikaa ! lähetän motivaatioboostia täältä telepaattisesti sinne ;) teet vaan terveellisempiä valintoja, syöt 5kertaa päivässä pieniä aterioita ja juot kunnolla vettä niin kyllä se siitä ! Tsempit :)

      Poista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3