tiistai 14. tammikuuta 2014

Tiistai


Ulkona on niin kylmä että sisälläkin palelee. Tänään ei ole tullut pieneen mielenkään lenkille lähtö, aamulla vetäisin villikset jalkaan, lämpöisen neuleen päälle ja kaulahuivin kaulaan. Mieluiten vielä paksu viltti käärittynä kropan ympärille niin johan alkaa tareta. Mini mimmille puettiin myös melkein sama varustus, villatossut ja neulemekko niin pysyy neitikin lämpöisenä. Milloin musta on tullut tälläinen vilukissa ?





Vaikka me ollaankin lymyilty koko päivä sisätiloissa, kävi meitä päivällä ilostuttamassa pari ihanaa tyyppiä, Laura hurmuri Jiminsä kanssa. Taisi Milakin melkein ihastua, meno oli välillä melko päällekäyvää. Ihanaa kun näitä vauvakavereita on alkanut löytyä, Mila nauttii niin paljon ja on niin valtavan kiinnostunut muista ikäisistään.






Vielä pitäisi salille viitsiä lähteä kun N tulee töistä, miksei houkuta juuri yhtään ? Nyt on motivaatio hukassa, syytän tästäkin tuota pakkasta. Tää on niitä päiviä kun jäisi paljon mielummin sohvan nurkkaan ja mielellään vielä seurana saisi olla joku hyvä suklaalevy tai pussi irttareita... Nyt tarvittaisiin jäätävä motivaatioboosti tänne ja äkkiä !















22 kommenttia:

  1. Missä kuntosalilla käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn Nikon työpaikan salilla, todella kätevä etu kun saa siellä käydä milloin vain ja lähes aina saa olla ihan rauhassa itekseen :)

      Poista
  2. Mila on kyllä aina niin ihanan hyväntuulinen! Tulee itellekki hymy huulille kun tätä neitosta kattelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää joskus kuvailla varmaan niitä hermoromahdus hetkiäkin :D mutta kyllä se totta on että Mila on aikamoinen aurinko luonteeltaan !

      Poista
  3. Täällä palelee viikon vanha inttileski yksin koiran kanssa :) Koirassa on se hassu puoli, että oli sää mikä tahansa niin se on vaan ulos mentävä. Eilen mulla kesti 1,5h että jaksoin lähteä tuonne pakkaseen, mutta AI ETTÄ mikä fiilis siitä tulikaan, kun piiskasi itsensä liikkeelle :) Joten jos motivaatio hukkuu, niin pidä mielessä se mieletön fiilis siitä, että jes mä tein sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä inttileskeyteen, ei oo varmaan ihan herkkua ! Mutta koirakaverista on varmaan kivasti seuraa :) Juuri tuo juttu oli parasta kun sai ittensä salille ja reenin valmiiks niin ai että sitä fiilistä !!! ...toivottavasti tuo pakkanen vähän lauhtuisi pian !

      Poista
  4. Salille mars, sun reisilihakset erottuu jo hienosti tossa kuvassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Revin itteni väkisin sinne, huh onneksi ! Nyt on hyvä fiilis. Ne onkin vielä ainoat lihakset jotka näkyy ;)

      Poista
  5. Paljonko teillä siellä pakkasta? :D Täällä meillä -22, ja silti me lenkkeiltiin neitin kanssa ;) Mukava seurata sun blogias, teidän Mila on syntynyt meidän neitokaisen laskettuna päivänä, meillä pirpana tuli maailmaan sitten 30.6, vain muutaman päivän Milaa nuorempi siis. Mutta jotenkin teidän tyttö on niin paljon "samanoloinen" ja kehittynytkin melko samaa tahtia mitä täältä blogista nyt lueskellu et hauska lukea.. :D Ja vielä kun itsekin harrastan salia aktiivisesti , niin tässä sun blogissa on kyllä mukavat aiheet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivällä oli -15 kai, vähän päälle :D mutta mä oonkin sellanen kylmyyden vihaaja ja hirmunen palelija nykyään että -10 on jo liian kylmä :D Kiva tietää ja tosi mukavaa että blogin aihepiirit sopii sinne loistavasti ! :)

      Poista
  6. Ihania kuvia :) Mila on niin kaunis! Ja äiti myös ;)

    VastaaPoista
  7. Sä oot kyllä hurjan kaunis! :) Ja voi miten söpö Mila on tuossa kenkäkuvassa , ihana! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Julia :)) Joo niin on, ja neiti tosiaan hetkeä ennen kuvaa ihan oikeasti maisteli tota kenkää kun menin katsomaan mitä se eteisessä puuhaa :D

      Poista
  8. Ei se vilttikään auta.. Kylmä on senkin alla :(( Hrr!!

    VastaaPoista
  9. Vitsit tää on kyllä niin ihana blogi <3. Jo sun raskausaikana aloin seurailemaan tätä blogia. Jatka ehdottomasti samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS <3 ja mikä parasta että oot jo sieltä asti ollut mukana ! Varmasti jatkan, siitä voit olla varma ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3