torstai 20. maaliskuuta 2014

Meidän välikausi


Nyt kurkkaus pikku neidin välikausivaatetukseen, luvassa niin ulkoilu- kuin hienostelukuteet. Tänä keväänä meillä pihisteltiin haalarihankinnassa, sillä Mila menee vielä lähes koko kevään ulkoilut rattaissa, teknisillä ominaisuuksilla ei siis ole niin merkitystä vielä. 


Haalari löytyi ilman sen suurempia etsiskelyitä Sokokselta ja hintakaan ei kirpaissut sillä se kotiutettiin alle kolmellakympillä. Pilkullinen punainen kuosi miellyttää mun silmää ja on ihan virkistävää välillä hankkia typylle muutakin kuin pinkkiä, haalari on myös tuulen- ja vedenpitävä. Kylmemmillä keleillä alle sujautetaan vielä MiniMintiltä saatu Racoonin villis.


Nyt meillä on vielä käytössä Huttelihutin söpöäkin söpömpi kypärämyssy, tää oli koko talven lemppari ja toivottavasti menee ensi talvenakin. Kuvaan unohdin ottaa äitiyspakkauksen kypärämyssyn, tumput ja tossut, ne ovat edelleen myös käytössä, luultavasti melko aika pitkäänkin. Miikkari pipo on ollut aivan ihana ja Cirafin myssy ostettiin haalarin kanssa mutta se on vielä turhan kevyt ja iso.



Vähän fiinimpään menoon meillä on muutamia söpistelytakkeja ja toppaliivi. Liiviä ei olla vielä päästy testaamaan mutta toivottavasti senkin aika koittaa pian.


Ja sitten se kevään varmin merkki, tennarikauden avaus ! Nää Conversen söpötykset ovat päässeet jalkaan jo muutaman kerran kaupunki/kauppareissuilla. Pinkit saatiin Milan kummitädeiltä joululahjaksi ja tummansiniset hankittiin itse jo odotusaikana. Löytyykö muilta näitä suloisuuksia ? Joskus tulevaisuudessa nämä ensitossut on tarkoitus antaa eteenpäin kun Mila saa oman pienokaisen.

Tälläisellä varustuksella meillä mennään tämä kevät, mitä luulette pärjätäänkö ? 







31 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä vaatteita ja nuo Conversen töppöset on kyllä aivan ylisöpöt!

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja! Meiltä löytyy noi Conversen tossut täsmälleen samoissa väreissä! :D Ooon myös vähän kade tosta Zaran liivistä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih hyvän väriset popot teillä ;) ja hei toi Zaran liivi on nettikirppikseltä 5e posteineen !!!

      Poista
  3. Iiihania! Meilläkin on punainen toppaliivi ja kerran jo ehdimmekin sitä testaamaan, ennen kuin pirun takatalvi iski. Murrr!
    Meidän neidin converset jäivät jo pieneksi, sniiif! Mutta ehdottomasti säilytämme ne muistona. Seuraavissa consseissa tarviikin varmaan olla jo kunnon pohja kävelyä varten:) Hui sekin aika koittaa jo pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki ! oi voi, ei aut kun ostaa isommat ;) Conssit tulee meillä kuuluu joka kevääseen niin lapsilla kuin aikuisillakin AINA <3

      Poista
  4. Ihania vaatteita :) Munki ois tarkotus hommata Hugelle conssit täks kevääks ! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvin pärjäätte!;D Ihanat miniconssit, oon miettiny Nealle kans kesäksi niiden ostoa! Tällähetkellä meillä ei ole kevääksi kuin kumpparit.... tai itseasiassa ne on käytössä jo nyt, kun talvikenkulit jäi pieneksi enkä enää tässä vaiheessa viitsi ostaa uusia... :D

    Mie ostin tuolle "rymyäjälle" täks kevääks "ihan vaan" Lassien jonkun perus vk-haalarin, makso löytötexissä justiinki jonku 38e, hyvin on meillä menoa kestänyt kun päälle on laitettu kurikset. En ihan raaskinu maksaa melkein toistasataa haalarista, jolla pääsee möyrimään pitkin pientareita... :D Näillä mennään! Tulis jo ihana kevät takaisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin ajattelin, että näillä on pärjättävä :)

      No mutta, ei se hinta aina kerro että ainoastaan sillä kalleimmalla pärjää ja lapsen on hyvä ulkoilla. Tätä mieltä mä ainakin olen ja Lassiehan on hyvä ja kestävä merkki ! Älä muuta sano, ihanaa kun arska on tänään taas paistanut kunnolla <3

      Poista
  6. Mila on niin söpis noissa kaikissa ja ilmankin :D <333

    VastaaPoista
  7. Miksi ei voi tuon ikäistä laittaa vielä ulos maahan? Hmmm, kyllä meillä ainakin istuttiin jo tuossa iässä hiekkalaatikolla ja sai konttailla ja nousta tukea vasten ulkona. Tukea vasten kärryä työnteli sekä meni jo ulkona kovaa vauhtia alle vuoden iässä. Kannattaa ajoissa antaa lapsen ulkonakin tutustua maahan yms. jotta ei myöhemmin sitten niin vierasta ulkoilua yms.
    Meillä on aina panostettu ulkovaatteisiin, koska en halua että lapsi palelee tai on hiestä märkä saatika että olis läpimärkä jos maa on kostea/märkä. Tuossa iässä meillä oli huippu hyväksi todettu fleece vuorelliset kurahaalari käytössä kun lumet alko sulaa ja maa oli märkä. Lisäksi oli hyvä vk-haalari ominaisuuksilla.
    Meidän neiti ei ainakaan viihtynyt vain rattaissa nököttäen vaan pääsi joka päivä myös maahan tutkimaan paikkoja ja kärryn avulla kävelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona ollaan oltu jo maassa, ei sillä, mutta niin kuin kirjoitin LÄHES koko kevään... mä en usko siihen logiikkaan että hinta kertoo pelkästään laadusta ja uskon että tuolla Cirafin haalarilla pärjätään kyllä tämä kevät :) Syksyllä sitten panostetaan eri tavalla kun Mila liikkuu enemmän itse ulkona :)

      Poista
  8. Ihania! Mullakin vielä on kevään vaatteet hankintavaiheessa :D Välikausihaalari sentään on jo kotiutettu ja meilläkin päädyttiin Cirafiin, sillä vaunuissa tullaan menemään vielä tämä kevät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi tää takatalvi antoi hankinnoille vähän lisää aikaa ;)

      Poista
  9. Niin ihania nuo kaikki pilkulliset! Mä oon hurahtanut täysin palloihin ja pilkkuihin vaatteissa ja tekis mieli hommata tytölle kaikkea, missä vain on pilkkuja! :D

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana tuo Benettonin takki! Todella söpö :) Pitäisi itekin neitille ton haalarin lisäksi hommata joku söpö takki :)
    Tuo haalarikin on kivan näköinen, harmi kun ei ite tullut hoksattua käydä Sokoksella tms :) Joskin on tuo meidän city jonathankin aika ihana haalari ja sekään ei ollu kallis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo, saatiin se Milan enolta joululahjaksi :) Varmasti on ihana haalari sekin !

      Poista
  11. Minäkin olin välikausivaatteita jo etsimässä, vaan nyt tuli taas tuo takatalvi, eli hetki ilmeisesti vielä pärjätään ilman. Katselin kans tuota ylempää punaista pukua Prismassa, eli mukava jos siitä kerrot käyttökokemuksia, jos teillä ilmoja riittää sen pitämiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voisin kyllä kirjoittaakkin, ainakin nyt pari kertaa mitä ollaan käytetty niin hyvältä vaikuttaa :)

      Poista
  12. Tuo Benettonin takki on ihan ylisöpö! <3

    Ja pikkuiset conssit <3

    VastaaPoista
  13. Minkä ikäinen Mila nyt on? Olisi kiva tietää minkäkokoiset nuo conssit ovat, ja Milan jalan koko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyttää keskiviikkon 9kuukautta <3 Conssit on vuoden ikäisen, luulen että about 19 kokoinen on jalka !

      Poista
  14. Hih! Me odotellaan samaa haalaria ja samoista syistä ;) Oikea koko oli vain loppu ja piti tilata, josko se pian saapuisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tuo on kyllä ihana <3 ja on muuten ainakin meillä reilua mitoitusta, hyvin mahtuu allekkin kivasti lämmintä !

      Poista
  15. Meillä pikkujätkä täyttää torstaina vuoden ja juuri tuli ostettua Nipalle ekat conssit! :) Ne on vaan jo sitä "isompien" mallia, kun niillä pitää pystyä kävelemään. Ovat aivan syötävän suloiset, ne oli meidän must have -listalla keväälle :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3