sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pientä pintaremonttia osa.1


Muutoksen tuulet puhaltaa, kevään kunniaksi meidän kotona. Pesän rakennus uuteen uskoon pääsi eilen konkreettisesti vauhtiin kun projekti aloitettiin olohuoneesta. Tehosteseinä sai uuden tapetin ja olen uudistukseen enemmän kuin tyytyväinen. Nikon aikoineen valitsema maskuliininen tumma tapetti sai siirtyä romanttisen vaalean kuvioidun tapetin tieltä. Uusi ilme toi mukanaan toivottua raikastusta, valoisuutta ja ajattomuutta.

Tästä lähdettiin liikkeelle...


Milan kanssa vietettiin eilinen sisustuskaupoilla kun Niko tapetoi sillä aikaa uutta lookkia. Pari löytöä tuli tehtyä uuteen olkkariin, Askossa oli juuri sopivasti kivoja aleja viikonlopun ajan ja mukaan tarttui kynttilämalja sekä uudet sohvatyynyt.


Shoppailureissun jälkeen kotona odotti yllätys, oltiin kuin oltiinkin osuttu tapettivalinnan kanssa nappiin, vaikka hieman valintaa epäröitiin vielä ostohetkelläkin. 


Mitä tykkäätte ? 

Projekti ei suinkaan ole vielä valmis, niin kuin arvata saattaa niin tässäkin asiassa nälkä kasvaa syödessä. Ensi viikonloppuna maalataan olohuoneen hopea taikamaaliseinä saman sävyiseksi tapetin kanssa ja samalla hoidetaan myös makuuhuoneen tapetointi. Tällä kertaa myös minä pääsen pensselin varteen, jee ! Harkintaan pistettiin myös sohvan uudistaminen, nykyinen ei ehkä oikein sovi nykyiseen tyyliin.


Saa nähdä mitä keksitään, kuinka paljon asunto vielä muuttuu ja kuinka monta osaa näitä pintaremonttipostauksia mahtaa tullakkaan. Tällä hetkellä olohuone kuitenkin näyttää tältä...










32 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalle ja odotan innolla kunhan koko remontti on valmis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin ! Siihen menee nyt varmaan useampi viikonloppu kun ei me arkisin oikein ehditä tekemään mitään. Kiva että kiinnostaa :)

      Poista
  2. Oi onpas kivat tapetit!! Valaisi tilaa tosi paljon. Ihanaa, ku jotkut osaa itse tehdä :D minä oon kerran tapetoinut ja jälki oli sen näköistä, että toista kertaa ei tule...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en minäkään osaisi :D onneks on taitava mies joka handlaa remonttihommat !

      Poista
  3. Hyvältä näyttää.. vaalea tapetti tekee imeitä..:)

    VastaaPoista
  4. Teillä on jo NYT kiva olkkari, niin mitähän siitä vielä tulee.. ;)) Jatkoa odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora, toivottavasti aivan uuden ja ihanan näköinen :)

      Poista
  5. Vau! Tuo on kyllä paljon paremman näköinen! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tapetti! Tuo paljon enemmän valoa ja raikkautta kotiinne. Niinhän se on, että nälkä kasvaa syödessä :)

    VastaaPoista
  7. Vautsi, ihanan valoisaa! :) Pelkällä yhden seinän muuttamisella voi tehdä niin paljon! Mekin juuri rempattiin meidän olkkari. Muut seinät valkoiseksi ja yhdelle seinälle tehostetapetti. Ennen seinät olivat pahvin väriset! :D Saimme juurikin kaivatun muutoksen :)
    Ps. Onko teillä enää koiraa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, mä oon niin onnellinen tästä muutoksesta :) Kotona on entistäkin kivempi olla ! Onnea sinnekkin uuteen olkkariin ;)

      Meidän dogi asuu nyt mummolassa, Niko rupesi allergisoitumaan viime talvena joten tää ratkaisu oli kaikille paras. Itsellä on kyllä kova ikävä tuota nelijalkaista mutta joskus asioille ei voi mitään :/

      Poista
  8. Sohva on kyllä aika maskuliininen myös, laittaisin vaihtoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep näin meillä on ajatuksena, tosin tuo vanha pitää saada myytyä ensin ennen kuin uusi voi tulla :)

      Poista
  9. Tosi paljon isompi tuli tosta teidän olohuoneesta! Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielettömästi toi kyllä lisää tilantuntua ! Kiitos Nelli :)

      Poista
  10. oijjoij ihana tapetti! tuli heti paljon valoisampi :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kaunis tuli tapettiseinästä! :) Innolla odotan lisää näitä postauksia. Ihanaa kevättä teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ensi viikonloppuna tulee taas kun maalaillaan olkkarissa ja makkarikin saa uuden tapetin. En itsekkään malttaisi odottaa. Kiitos ja samoin sinne <3

      Poista
  12. Musta se vanha oli kivempi mutta pääasia että ite tykkäätte !!

    VastaaPoista
  13. Ihana! Minäkin tykkään enempi tuollasesta vaaleesta. Meilläkin oli käynnissä pienen pieni keittiön uudistus viime viikolla ja heti piristi kivasti kodin ilmettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin ihanan raikas ! Kodin uudistaminen kuuluu mun mielestä kevääseen, vaikka se olisikin vaan uudet verhot :) mutta jotain pitää aina laittaa kevään tullen uusiksi.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3