perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hello weekend + vaippa-arvonnan voittaja !


Voi aurinko armas, olen ikävöinyt sinua ! Tää viikko on pääosin ollut aika harmaa meillä päin ja tänään on ollut kyllä niin mahtava fiilis kun tuo kirkas mollukka on palannut valaisemaan päivää ainakin hetkeksi. Ihan erillailla energiaa ollut tänäänkin kun on saanut kunnolla nauttia valosta ja keväisestä ilmasta. 

Eilen käytiin kaupingilla, tyttökavereiden kanssa lounaalla ja metsästämässä mamille kevättakkia. Olipa ihana nähdä mimmejä pitkästä aikaa ja höpötellä muustakin kuin vauva-arjesta ! Vuoden päästä kesällä nimittäin meidänkin porukasta ensimmäinen astelee alttarille, oli mahtavaa kuulla kuinka hääjärjestelyt on potkaistu jo käyntiin ! Jotenkin tosi hassua että ollaan jo oikeasti siinä iässä että on ihan normaalia jo mennä naimisiin ja tehdä lapsia, sitä ei ihan vielä täysin sisäistä että ei olla enää mitään pikku likkoja. Apua tytöt, me ollaan aikuisia !




Kevättakikin löytyi ja ette arvaa mistä ? H&M:n Mama-osastolta ! Aika huvittavaa kulkea mamatakissa kun ei masua kasvatakkaan, mutta tuo takki oli juuri sen mallinen ja tyylinen mitä olin etsinyt, siisti mutta rento samaan aikaan. Oonkohan ainoa joka ostaa mamavaatteita vaikka en olekkaan raskaana ?




Viime aikoina viikonloput ovat olleet yhtä hässäkkää, siksipä tällä viikolla päätettiin että huominen pyhitetään perheelle, ollaan kotona ja yritetään olla tekemättä oikeastaan mitään. Ulkoillaan ja syödään hyvin, katsotaan joku hyvä leffa ja jos pahasti tylsistyttää käydään mummilassa kahvilla. Sunnuntaina sitten salille ja toiseen mummilaan, siinähän sitä taas onkin kerrakseen. Toivottavasti tuo ihana aurinko jaksaa olla seurana myös tulevina päivinä !

Muumivaippa-arvonnassa onni suosi alkupään numeroa 14, ja onnekas voittaja on NicoleEmelie ! Onnea tuhannesti. ♥ Tarkkaile mailiasi viikonlopun aikana.






12 kommenttia:

  1. Toi takki on kyl ihanin! Mulla on se mustana :)

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, en siis oo ainut joka pukeutuu mamatakkiin ilman masua ! ;)

      Poista
  2. Onko Jkl h&mitä? Jos on,ni satuitko kattoo onko samassa takissa jäljellä mustia ja sinisiä koko s tai m? :) kuinka tuo istuu ilam mahaa? Oon kattonu tota nettikaupasta,nyt en oo sir tilannu ku en tosiaan oo raskaana :) mut on mulla muutamia h&m mamapaitoja silti käytössä mistä ei kyl huomaa et on mammavaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep on, mun silmiin ei osunut kuin tuota beigeä takkia jota oli myös enää vain muutama S ja M kokoinen jäljellä, itse taisin viedä viimeisen ämmän. :) Se on niin rento takki että istuu myös ilman mahaa loistavasti !

      Poista
  3. Hiih, hyvän takin ostit;) Ihan loistava, mulla tuo mustana!:) Täytyykin ruveta pitää mammaosastoilla silmät auki, vaikka enää en tämän jälkeen masua aiokkaan kasvattaa ainakaan vuosiin, mutta sieltä on moni tehnyt hyviä takkilöytöjä vaikkei raskaana olekaan!!:D myös monet "mammapaidat" on kans kivoja, ilman masuakin :D

    Ja oikein hyvältä kuulostaa viikonloppusuunnitelmat, täälä sama meininki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli juuri beige takki etsinnässä ja positiivisesti yllätyin kun aluksi luulin ettei tuota ole kuin mustaa olemassa :) Äläpä, ne vaatteet on niin ihanan rentoja että jos mukavuudesta ei halua tinkiä niin voi jatkossakin pukeutua mamavaatteisiin :D

      Poista
  4. Oi mahtavaa!! Innolla odotan postia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ! Nyt on mailia laitettu, vietin vahingossa koko viikonlopun ilman tietokonetta niin tää asia vähän myöhästyi :)

      Poista
  5. Onpas ihana blogi :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  6. En ole saanut mailia :( Toivottavasti olin se oikea voittaja :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3