tiistai 20. toukokuuta 2014

Ihka eka nimipäivä


Eilen nimeään juhlivat kaikki Emmat, Emmit, Amaliat, Emiliat, Milkat, Miljat, Millat sekä MILAT !





Pikku tyypin ensimmäinen nimipäivä on tietenkin pienen juhlimisen arvoinen juttu. Heti aamutuimaan Mila pääsi ihailemaan äidin askartelemaa nimpparikorttia ja kurkkimaan pienen lahjakassin sisään josta löytyi söpö helleasu tulevia kesäpäiviä silmällä pitäen. Eipä olisi voinut päivä paremmin alkaa kuin katsella kuinka innoissaan typsy tutki lahjaansa riemun kiljahduksien saattelemana, lapsen aito ilo ja onni on niin sydämen pakahduttava juttu ! ♥



Hattu & kengät - H&M    Shortsiasu - Benetton



Meillä on lapsuudenkodissa aina juhlittu pienimuotoisesti lasten nimipäiviä, isovanhemmat sekä kummit on kutsuttu nimpparikahveille ja pieni lahjakin on kuulunut aina nimppareihin. Haluaisin jatkaa perinnettä myös meidän perheessä ja jos aikataulut antaa periksi niin Milan nimeä juhlitaan vielä viikonloppuna isovanhempien kesken. 

Kuinkas nimpparit muissa perheissä vietetään ? Juhlitaanko vai onko nimipäivä yksi arkipäivä muiden joukossa ? 







14 kommenttia:

  1. Ihana et teillä juhlitaan nimppareita. Mä vein eilen pikkusiskolle nimipäiväkarkkia :) kans lapsuudessa meillä naapurin mummeli toi nimipäivänä pienen lahjan, jossa oli karkkia ja kiiltokuvia ja tarroja.. pitäs muistaa omienki lasten kans jotenki juhlistaa nimipäivää :) aina pitää olla syitä juhlaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se on ihanaa, vähän extra juhlaa aina arjen keskelle niin ei se paha juttu ole :)

      Poista
  2. Voi ei, en kestä miten suloinen sankari siellä on <3 Niin ihana!

    Meidän perheessä nimpparit on aina tyystin unohdettu, mutta miehen perheessä niiden tiimoilla on kahviteltu. Itse tykkään juhlia jokaikistä syytä, joten ehdottomasti meidänkin perheeseen otetaan tuo perinne. Tosin neitiä ei taida löytyä allakasta, yhyy! Mutta kolmas nimi löytyy, joten ehkä vietämme silloin neidin nimppareita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mila on <3 ja oli niin suloisen innoissaan lahjastakin että ! Haha, eli taidat olla aika samanlainen kun mä, aina pitäis olla syytä juhlaan ;)

      Poista
  3. Meiän tytöllä ei edes ole nimppareita, joten ei olla juhlittu :D Tavallaan se olisi ihan kiva juttu. Omatkin nimpparit on aina samaan aikaan synttäreiden kanssa, joten niitäkään ei oo koskaan tullu juhlittua.

    Onko muuten H&M:n lastenkengät hyviä lapsen jalalle? Lähinnä siis ihmettelen, koska ainakin aikuisten kengät on aina niin epämukavia jalassa ettei mitään järkeä(ainakaan siis omaan jalkaani ei sovi sitten mitenkään). Siitä syystä en ole ostanut sieltä tytölle kenkiä, vaikka tosi söpöjä sieltä aina löytyisikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän täytyy juhlia sellaisena päivänä kun on saman tyylisen nimen nimipäivä ? :)

      Eihän nuo minään ensiaskelkenkinä mene mutta hienostelu kenkinä ja biitsi/puistokenkinä varmasti ajaa asiansa, hintaakin oli huimat 7euroa muistaakseni.

      Poista
  4. Meillä on hyvin samantapaiset nimppari perinteet ja haluan ehdottomasti myös jatkaa sitä! Meillä olisi vielä muutama kk ensimmäisiin nimppareihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimpparit kuuluu mun mielestä lapsuuteen ja ei koskaan muutenkaan voi juhlia mun mielestä liikaa :)

      Poista
  5. Meilläkin on aina juhlittu joten Lumia juhlitaan myös :) Tosin neiti oli 4kk ensimmäisinään eikä oikein osannut vielä nauttia juhlasta mutta kakku leivottiin ja paketti paketoitiin! :D Mullahan näköjään oli myös toisen nimen nimipäivä ja näin tarkemmin mietittynä siis myös meidän Lumilla HUPS :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu että teidänkin typsy saa nimppareita viettää :) kakkua meillä ei ollut mutta ensi vuonna sitten.

      Poista
  6. Ihana, kun toinen niin innoissaan! :D
    Minäkin aloin eilen miettimään millos on Lilianin nimpparit ja nehän oli tänään! Mitään juhlallisuuksia ei siis keretty järjestää, tosin kävin pikasesti shoppaa neidille uuden vaatekappaleen lahjaksi ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä, kuinka paljon lapsi voikaan innostua lahjapaketistaan <3 Hahah, hassu yhteensattuma ! No mutta onneksi ehdit vaateostoksille ;)

      Poista
  7. Voi ihana Mila!:D<3

    Meillä kanssa kahvitellaan nimppareita, ainakin ihan vain perheen kesken. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Jep, kyllä ainakin oman perheen kesken niitä täytyy vähän juhlistaa !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3