keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Minimuotikirppiskuume nousee & kurkkaus meidän myytäviin


Lauantai on ihan nurkan takana ! Vitsi miten innoissani olen kun Minimuotikirppis Tampereen Pakkahuoneella koittaa muutaman päivän päästä. Viime päivät olen käynyt ahkerasti läpi vielä Milan pieneksi jääneitä vaatteita ja aloitellut hinnoittelu urakkaa. Lisäksi sain äidiltäni myytäväksi vielä kassillisen pikkuveikkojen vaatteita, eli mun pöydästä löytää myös hajakokoja pojillekkin mm. Espiritiä, Mayoralia ja Marimekkoa. 

Ja mä vielä luulin että ei meiltä löydy "tarpeeksi" myytävää...





Tuon hinnoittelun kanssa mulla on ollut pientä ongelmaa. Olen nyt saanut uudet ja uudenveroiset hinnoiteltua, perus sisävaatteet ovat 1-6euroa/kpl kunnosta ja merkistää riippuen. Onko ihan liian tyyriitä kirppishintoja ? En ole vielä kertaakaan Milan vaatteita myynyt kirppiksellä ja en ihan ilmaiseksikaan haluaisi lähes käyttömättömistä vaatteista luopua. Ehkä kokeilen aluksi näillä ja lasken hintoja jos ei tahdo mennä kaupaksi, ja pitäähän sitä tinkivaraa jättää ? Olen niin untuvikko näissä kirppishommissa...




Mun pöydästä löydät Minimuotikirppiksellä mm...

- Neutraaleja/tyttöjen bodyjä 50cm-68cm
- Tyttöjen housuja/puolipotkareita 50cm-68cm
- Mekkoja 62cm-68cm
- Toppapuku 74cm
- Vanupukuja
- Jumppareita ja collaripukuja 62cm-70cm
- Tyttöjen paitoja 50cm-68cm
- Wallaboo kaukalopussi
- Uusi kantoliina
- Uusia tuttipulloja
- Asusteita, pipoja, pantoja, tumppuja ja tossuja
- Uudet tyttöjen uikkarit
- Poikien housuja 92cm-122cm
- Poikien paitoja 92cm-122cm

Merkkejä joita pöydästä löytyy; Marimekko, H&M, Kimperi, Kappahl/Newbie, Lindex, Racoon, Name It, Esprit, Mayoral, Wallaboo, Noppies, Tutta, Lundmyr of Sweden, United Colors of Benetton, Ciraf, Linus&Lotta...





Kuvissa on noin 1/3 osaa meidän kiertoon lähtevistä vaatteista ja tarvikkeista. Seuraavaksi hyökkään parin ison ikeakassillisen kimppuun, ja toivottavasti huomiseen mennessä kaikki myytävät on käyty läpi ja hinnoiteltu. Perjantaina saa sitten vaan relata ja lauantaina voi nostella valmiit kirppiskassit auton perään. Toivottavasti suurinosa vaatteista löytää tapahtumassa uuden kodin ettei tarvitse hirveää läjää kantaa takaisin.

Kuinkas moni sieltä ruudun toiselta puolelta on nyt tulossa paikan päälle ? Pakkahuoneella on varmasti aivan mahtava tunnelma ja jos lauantain pläänit on vielä auki niin suosittelen kyllä suuntaamaan kohti Tamperetta. Ajoissa kannatta olla liikenteessä, sillä 100 ensimmäiselle kirppistelijälle on luvassa huikea goodie bag joka sisältää vaikka mitä kivaa Minimuotikirppiksen yhteistyökumppaneilta !


Minimuotikirppis


Nähdään lauantaina Pakkahuoneella !




21 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi hinnat kuulostaa hyvilta. Itelle 5e on kirpparilla aika maksimi mut sekin hirveesti riippuu vaatteesta!!
    Omien lastenvaatteita oon hinnotulle 50-70% siitä mitä itse maksoin huomioiden tietty vaatteen kunnon :)

    Hauskaa kirppistelyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on ihan sama, kirppikseltä ei oo koskaan tainnu lähteä mitään yli 5eurolla. Mutta tosiaan uudenveroisista uuten ostetuista kun ei viitsi ihan eurolla kahdella luopua, jos ei mee kaupaks niin sit ennemmin vaikka säästän mahdolliselle kakkoselle tulevaisuutta varten :) Kiitos Nelli !

      Poista
  2. Itse en ainakaan maksa kirppisvaatteesta puoltakaan hintaa vaatteen alkuperäisestä hinnasta. Itse mietin hinnoittelun aina niin mitä itse olisin valmis tuotteesta kirpparilla maksamaan. Tunnearvo kun ei välity kaupan mukana ostajalle. Ketjuliikkeiden vaatteista ei siis muutamaa euroa enempää myyntihinnaksi eikä merkkivaatteillekkaan lähellekkään alkuperäistä hintaa. Täysin käyttämättömälle vaatteelle voi tietysti laittaa suuremman hinnan. Muutaman kerran käytettykin kun on käytetty. :)
    Mukavaa reissua! Ja hyviä myyntejä ja ehkä myös löytöjäkin!
    -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin koitin ajatella jokaisen vaattteen kohdalla että mitä siitä itse maksaisin :) Hyviä vinkkejä ja mielipiteitä, toivottavasti mun hinnat on kohdallaan ja kauppa käy. Kiitos Jonna :)

      Poista
  3. Niin ja tosissaan ainahan tuollaisessa livemyynnissä ostajatkin voi tinkiä että sen puolesta ei haittaa vaikka hinta olisikin himpun verran korkeampikin kuin millä olet valmis myymään.
    -Jonna

    VastaaPoista
  4. Nykyään tuntuu kirppareillakin olevan kallista tavaraa, että minusta nuo hinnat ei ole ollenkaan pahoja :) meillä odottelee samanmoinen racoonin haalari ihanuus enstalvea mutt keltaisena! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon ihan samaa mieltä, viime syksynä kauhistelin Poopolassa kun nukkaisesta ja haalistuneesta Kappahlin jumpparista pyydettiin 16euroa !!!!! SIIS LÄHES UUDEN HINTAA. Olin ihan monttu auki :D

      Oi se keltainen on varmaan aivan syötävän ihana myös <3

      Poista
    2. Just ja just viittis uuestaki maksaa sen verra :D

      Poista
    3. Älä muuta sano ! :D FB-kirppareiden hinnat näköjään levinneet livekirppiksille asti.............

      Poista
  5. Oisitko mihin hintaan myynyt kantoliinan? Pituus, leveys, onko kudottu? Oon edullista ettinyt mutta ei oikein löydy täältä JKL seudusta.

    VastaaPoista
  6. 10eurolla sitä myyn eteenpäin, tosin en tiedä yhtään onko tuo edes minkään merkkinen tai minkä arvoinen kun se on saatu lahjaksi ? En tiedä kantoliinoista yhtikäs mitään mutta tuo taitaa olla sellainen rengasliina ja ihan jotain kangasta :D Se on tuossa alimmaisessa kuvassa jos et vielä bongannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai rengasliina, no ei sit. Sellasta tavallista piiiitkää joustamatonta liinaa etin. Jatkan metsästystä. Niin, ootko tehny koskaan sellasta viikkopostausta? Joka päivältä postaus mitä teet, viikon ajan. Olis kiva seurata vähän vanhemman lapsen kans elämistä, millasta se on. Meidän neiti kun on vasta 3kk. :)

      Poista
    2. Tsemppiä metsästykseen :) Joo hei toihan on kiva idea, pistetään TO DO-listalle ! Lupaan kesän aikana toteuttaa tälläisen viikon :) Voi teillä on vielä noin pikku kirppu siellä ! nauttikaa, ne kasvavat niin nopsaa <3

      Poista
  7. Miks myys kaiken pois? Eikö Mila saa sisaruksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eheei, en mä kaikkea myy pois :D kyllä meille jää osa vaatteista säilöön, mutta kyllä mä osan myyn tässä välissä nyt pois koska muutaman vuoden tauko lasten tekoon kuitenkin on suunniteltu :)

      Poista
  8. Itse olen saanut tuollaisen kantoliinan muistaakseni vauvalehden tilaajalahjana. Mutta tokihan niitä voi saada myös jostain ostettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa okei, se voi olla :) Pikaisen googlettelun jälkeen löysin myös että vastaavaa saa tilaajalahjana ja liinan arvo olisi 39e. On varmaan siis ihan hyvä, mutta itse en ole vielä innostunut kantamisesta ja kotoa löytyy Manducakin joten liina on jäänyt käyttämättä.

      Poista
  9. Minua kiinnostaisi postaus tulevaisuuden suunnitelmista :) esim. Koulu/työ ajatuksistasi, kauanko aijot olla kotona? Mahdollisesta pikkukakkosesta, yleensäkkin lapsien lukumäärä haaveista?(ilmeisesti ei ihan heti kun raaskit vaatteet myydä:D) suunnitelmissa/toiveissa häitä tai asunnon vaihtoa, milloin? Jne, täilläisiä nyt tuli ainakin mieleeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sellaista odottelet, sillä sellainen löytyy jo lunnoksista aloitettuna :) Varmasti lähiaikoina saan julkaisu kuntoon joten pysy kuulolla !

      Jep, kyllä tässä nyt muutama vuosi varmaan menee ennen kuin pikku kakkonen syntyy. ;) Ja ihan senkin takia myyn osan vaatteista ja tarvikkeista pois että voi sitten vähän shoppailla uuttakin seuraavalle.

      Poista
  10. Itse en maksaisi noin kovia hintoja, käytetty on kuitenkin käytetty vaikka olisikin vain muutaman kerran ollut päällä (tai ei lainkaan). Ns. merkittömästä vaatteesta 1-2e on sopiva, merkkivaatteesta vähän enemmän. Kuten joku aiemmin sanoi, tunnearvo kun ei siirry vaatteen mukana :) Itse olen myynyt eurolla kaikki lastenvaatteet, polarn o pyretistä, villervallasta, yms noin neljä euroa. Tietysti ulkovaatteet ovat taas erikseen. Noilla hinnoilla myös yleensä ostan lastenvaatteita kirpparilta. Facebook-kirppikset ovat sitten taas asia erikseen, en edes tajua, kuka sieltä ostaa kun hinnat ovat pilvissä vaikka vaatteet saattavat olla kuluneita, tahraisia, jopa reikäisiä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3