tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kesäfleda liukuvärillä


Tänä aamuna kun katsoi ensi kertaa ulos ekana tuli kyllä mieleen ettei kesätukkaa tänä juhannuksena pahemmin taida tarvita, tällä hetkellä istun sohvalla villikset jalassa viltin alla kun samaan aikaan ulkona on kolea, tuulinen keli. Onneksi aamuinen räntäsade sentäään lakkasi, mutta hei haloo ? Nyt on KESÄkuu !!!

 No joka tapaukasessa, perjantaina kävin jälleen Hennan hemmoteltavana UNIKissa, hiuslookkia oli tarkoitus tuoda taas astetta vaaleammaksi. Aikamoinen urakka meillä on ollut viimeisen 4kuukauden aikana kun tätä mun kaupanväreillä värjättyä lähes mustaa tukkaa on alettu vaalentamaan aste asteelta. Viimeistään nyt liukuvärikin alkaa olla sitä mitä ollaan haettu ja mikä parasta mun hiukset eivät ole kärsineet tästä toisin kun jos oltaisiin vaalennettu alusta asti tuhdeilla aineilla. Onneksi oon ollut normaalia maltillisempi ja uskonut Hennaa että mun hiuslaatua kannattaa käsitellä hellästi ja vaalennus tehdä pikkuhiljaa. Voin vaan kuvitella millainen hamppupää tässä ruudun edessä nyt kirjoittaisi jos olisin tapojeni mukaan vaatinut vaaleat latvat heti ensi kerralla.





Kampaajalla käymisestä nautin suuresti, se on yksi parhaista tavoista rentoutua nykyään. Perjantaina vein Milan mummin hoiviin, laitoin aivot narikkaan pariksi tunniksi ja istuin UNIKin kampaamopenkkiin. Aika tosin menee aina jopa ihan liiankin nopeasti kun jauhetaan Hennan kanssa niitä näitä, tyttöjen juttuja ja kuulumisia ! Ehkä siksi juuri kampaajalla käyntikin on nykyään niin spessua kun saa rauhassa jutella muustakin kuin kakkavaipoista, unijutuista ja muusta vauvahömpästä. Ihan kivaa vaihtelua tähän kotiäidin arkeen.








Värjäyksen lisäksi hiuksia kevennettiin ihan reilullä kädellä leikaten kerroksia, jotta mun olisi helpompi käsitellä tätä herkästi takkuuntuvaa pehkoa. Pituudestakin nappastiin huonojen latvojen lisäksi nyt kesän kunniaksi useampi sentti, jos ja kun hellekelejä vielä tälle kesälle siunaantuu on niistä mukavampi nauttia vähän kevyemmällä hiuskuontalolla ! 





No mutta, mitäs tykkäätte uudistuneesta hiustyylistä ?

Ollaan muuten UNIKin porukan kanssa mietitty jotain kivaa teille lukijoille, mitä ootte mieltä olisiko joku arvonta tai alekoodi kampaamopalveluihin mieluisampi ? Tää tietty koskee Jyväskyläläisiä ja lähiseudun lukijoita mutta anyways, olisi kiva keksiä jotain millä muistaa taas teitä ihania siellä ruudun toisella puolen. Kannattaa muutenkin käydä kurkkimassa tuo UNIKin uudistunut liike torin laidalla, vieläkin täytyy kehaista miten tyylikkäät ja viihtyisät nuo uudet tilat ovat. Kiitos taas Henna ja UNIKin muut superit tyypit, oon enemmän kuin tyytyväinen uuteen lookkiin !






Yhteistyössä, UNIK Hairdressing & label.m


19 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat hiukset, harmittaa kun on sinetit eikä niitä suositella vaalennettaviksi niin en itelle ees saa kivaa liukuväriä :( sopii kyllä sulle täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, itsekkin oon kovin tyytyväinen. Mulla oli myös piiiiiitkään pidennykset ja sen takia pitkään värjäsin tyven piiloon omatoimisesti kaupanväreillä, nyt kun on oma tukka saa huoletta käydä kampaajalla :)

      Poista
  2. Oi että tuli upeet hiukset! :) pitäis itsekkin saada aikaiseksi mennä käymään kampaajalla. Värjäilyä en nyt mielellään harrasta raskauden takia mut leikkuuta kyllä tää pää huutaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Hanne :) Mä uskaltauduin kerran vai kaksi värjäämään hiukset raskausaikana, mutta kannattaahan sitä vältellä !

      Poista
  3. Alekoodista olisi iloa useammalle. :)

    VastaaPoista
  4. Upeat hiukset! Vaikuttaa kyllä mukavalta kampaamolta, harmi kun itse asun näin kaukana niin ei pääse hyödyntämään kampaamo palveluita siellä :) Siellä työskentelee myös minun entinen luokkalainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria ! :) UNIK on kyllä huippu paikka, ei voi liikaa kehua. Aijaa, no sehän hauska sattuma !

      Poista
  5. Päivittäin käyn katsomassa että joko on uusi kirjoitus kodistanne uusien muutosten jälkeen! Sitä siis kovasti odottelen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, se roikkuu tuolla luonnoksissa ! On pitänyt monesti kuvata kuvat ton meidän Ikean reissun jälkeen, juhannuksen jälkeen lupaan postata viimein kun täällä alkaa olla kaikki valmiina :)

      Poista
  6. Näyttää oikein hyvältä! :) Pitäisi itsekin keksiä jotain uutta piristystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä tuo vähän vaaleampi väri latvoissa tuo piristystä kun on monta vuotta taas menty tylsästi tumman ruskeana !

      Poista
  7. Todella kauniit hiukset! :) Ihan mahtavat!

    VastaaPoista
  8. Bloggerilla lienee jotain kaunoja mua kohtaan koska se herjaa aina jotain virhettä kun koitan sulle täällä kommentoida :D! Jos siis tämä(kin) on nyt tullut sulle kahdesti niin pahoittelen ;).

    Mutta siis asiaan: ihanat hiukset! Näyttää jotenkin tosi luonnolliselta ja sopii kyllä sulle mainiosti. Nuo kampaajalla käynnit on kyllä aina sellasia luksus-hetkiä että niitä pitäisi vaalia ja suoda itselleen se hetken rentoutuminen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3