keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Mila 1v - Yksivuotiskuvaus


Eilen oli jännä päivä monestakin syystä, aamupäivällä Hoploppailtiin ihanassa seurassa ja illalla oli pitkään odotettu 1-vuotiskuvaus. Suunnitelmiin tuli muutos kuitenkin sään puolesta, alunperin kuvat oli tarkoitus ottaa ulkona mutta kiitos vain tämän ihanan "kesän" jouduttiin kuvat nappaamaan sisätiloissa vastoin odotuksia. No onneksi kuvaaja Pasi on niin huippu tyyppi että hänen aloitteestaan sovittiin heinäkuulle vielä toinen kuvaus, ja silloin toivottavasti päästään toteuttamaan kuvaus luonnossa. Silloin on tarkoitus myös ottaa perhepotretit joihin ei eilen jäänyt aikaa kun pikku mimmi alkoi väsyä.




Nyt pääsette kurkkaamaan kuitenkin meidän 1-vuotiskuvauksien kulissien taakse, millaisissa tunnelmissa kuvia otettiin sekä lopuksi saan vielä jakaa teille jo muutaman valmiin otoksen, jotka muuten on aivan käsittämättömän ihania tietenkin. Ja mikä parasta, niitä tulee vielä paljon lisää !









... ja sitten vihdoin niihin THE kuviin !









Nää on vaan niin ihania ja joku kuvista päätyy varmasti tauluksi seinälle Milan tulevaan huoneeseen ! Mitäs te tykkäätte ? Vielä kun saadaan heinäkuussa otettua muutamia ulkokuvia joissa typy pääsee temmeltämään vapaasti, on meidän yksivuotiskuvat 
T Ä Y D E L L I S E T ! Mä oon kyllä ihan myyty ! Maailman suloisimmasta mallista ei tietenkään lähtökohtaisesti voi saada edes huonoja kuvia, mutta en silti voi liikaa hehkuttaa meidän mahtavaa kuvaajaa, Studio Varjon Pasi Hakalaa. Siinä on kuvaaja jota koko meidän perhe voi lämpimästi suositella oman kokemuksen perusteella lapsikuvauksiin ja varmasti kaikenlaisiin muihinkin kuvaushetkiin, rautainen ammattilainen ja erittäin mukava persoona, helppo tehdä yhteistyötä. 
Iso peukku Studio Varjolle ja Pasille !

Huomenna meillä onkin sitten vihdoin se suuri päivä, meidän elämän keskipiste, pieni prinsessamme täyttää VUODEN ! Ihan käsittämätöntä... Ohjelmassa tuskin on mitään erikoista, lukuunottamatta lahjaa ja laulua mutta viikonloppuna juhlitaan sitten senkin edestä pikku neidin syntymäpäiviä. Lauantaina kestitään suku ja sunnuntaina vielä perhetutut ja ystävät, niin kivaa !




Yhteistyössä, Studio Varjo





43 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kaunis pieni prinsessa! :)

    VastaaPoista
  2. kaunis pieni prinsessa ^^ mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
  3. Älyttömän kauniita ja ihania kuvia Milasta! Paljon onnea prinsessalle :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! :) Luin tässä yövuoron aikana sun koko blogin, ja tykästyin täysin! Teillä on ihana perhe ja tykkään kirjoitus tavastasi täällä blogissa, kuvasi ovat todella hienoja ja laadukkaita. Mila on todella ihana persoona ♥ Ja nostan hattua sinulle, siitä että kuinka upessa kunnossa olet, vaikka raskaudestasi ei kauaa edes ole! =)

    Kaikkea hyvää teille, ja saat tästä uuden lukijan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogini Jenni, tervetuloa <3 Ja voi vitsi miten kiva tälläsiä kommenteja on saada, KIITOS !!!

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia <3 Paljon onnea 1-vuotiaalle Milalle! :)
    -Alisa-

    VastaaPoista
  6. Niin ihania ja herkkiä kuvia <3 meillä oli maalaisromanttiset ulkokuvaukset mutta nyt tekis mieli ottaa vielä sisäkuvatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän oli tarkoitus kanssa kuvata ulkona ja juurikin maalaisromanttisessa hengessä, mutta tää suomen kesä tosiaan nousi tosiaan pikku esteeksi :D No onneksi heinäkuussa kuvataan vielä uudelleen. Kiitos Emmi <3 tykkään kyllä itsekkin näistä myös tosi paljon !

      Poista
  7. Voi, kylläpä tuli ihania kuvia. Mila on niin kaunis! Ja kiva idea tuo liitutaulu :)

    VastaaPoista
  8. Moi! Ihania kuvia, ja aivan täydellinen mekko. Mistäs hankitte? Samanmoista olen miettinyt meidänkin prinsessalle sitten yksivuotiskuvia varten.... Paljon onnea juhlapäivään!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, mekko on Hienohelma -verkkokaupasta :) Ja ihan täydellinen ja menee varmaan kolme vuotiaaksi asti !

      Poista
  9. Ihania kuvia <3 Niin outoa miten saa niin ihania ja hyviä kuvia vilkkaasta yksivuotiasta :D ihmettelin joskus samaa meidän esikoisesta :D Ja ihanaa että kohta meillä on taas sama edessä kakkosen kansssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, Milaa olikin melko vaikea kuvata kun pää kolmantena jalkana oli tutkimassa jokaista studion nurkkaa :D Mutta ihania kuvia kyllä saatiin <3

      Poista
  10. Todella hienoja kuvia kyllä !! :) Huomaa, että on ammattilainen ollut asialla :) Mallikin niin nätti<3

    VastaaPoista
  11. Voi miten kauniita kuvia <3. Mila on niin iloinen kuvissa, ihana <3. Paljon onnea Mila.
    t. Heidi

    VastaaPoista
  12. Tuo sinun ja Milan kuva on niin koskettava. Aivan ihana <3 muutkin kuvat on upeita!

    VastaaPoista
  13. Oi miten ihania kuvia! :). Teidän kauniista mallista ei saisikaan huonoja kuvia. Pidin eniten tuosta teidän yhteiskuvasta, mutta kyllä muutkin ovat mahtavia :).

    VastaaPoista
  14. Ihania kuvia!! <3 Mä en tiiä miks mua rupes itkettämään ku katoin noi ja luin tekstit, mut rupesinpa kuiteki poraamaa täällä.. :D sun kuvista ja teksteistä oikeesti välittyy toi teidän perheen rakkaus ja ääää mun sydän sulaa! ootte ihania! Ja vielä täytyy sanoa, että sä ja Mila ootte niin onnekkaita kun teillä on tollanen isi perheessä! (meillä ei siis oo iha samallaine tilanne..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua herkkistä <3 Mutta ihanaa että se välittyy noin hyvin ! Mä tiedän, ollaan superonnekkaita että meillä on noin ihana isukki kuvioissa !

      Poista
  15. aivan älyttömän ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  16. Voi miten ihanat kuvat :) Välittyy niin hyvin pikkutytön iloisuus noista :3 sulan!

    VastaaPoista
  17. voi hurja miten ihania kuvia ! :)

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania kuvia <3 Itsellä etsinnässä tyttärelle elokuun 1-vuotisjuhliin ja -kuviin samantyylinen mekko. Tuo täytyy laittaa harkintaan :) Olisitko voinut kertoa minkä kokoinen mekko on ja minkä pituinen tyttäresi on, osaisi vähän paremmin arvioida minkä kokoisen omalle tilaan, jos päädyn tuohon :)

    Henna

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3