tiistai 9. syyskuuta 2014

FITMOM - 1/26


Eka viikko, ylivoimaisesti se vaikein viikko on nyt taputeltu. Osaltaan voi ehkä jopa huokaista helpotuksesta, kroppaprojekti on jälleen potkaistu käyntiin eli aloittamisen vaikeus on selätetty! JES! Mikään paras alku tosin ei ollut, sillä kesken viikon sairastuin syysflunssaan ja pari päivää meni vilttiin käärittynä ja teekuppi kädessä. Muutenkin eka viikko menee aina vähän tunnustellen ja totutellen, asiassa kuin asiassa. Uudet treeni- ja ruokaohjelmat vaativat pienen extra paneutumisen sekä arkirytmi menee täysin uusiksi kun täytyy taas löytää kalenterista ne vapaat tunnit treenaamiseen.





Erityisen haasteellinen mulla on ollut paluu tarkkaan ruokavalioon. Voi apua, mitkä herkkuhimot täällä on seurana lähes 24/7! Onneksi mieliteot kuitenkin helpottaa päivä päivältä ja hommaan motivoituu taas kovemmin viimeistään silloin kun ne ekat tulokset alkaa näkyä, joten niitä odotellessa. Tuloksista puheenollen, oon nyt kovasti pohtinyt että tehdäänkö tän syksyn projektista viime vuoden tapaan viikottaiset raportit blogiin. Edelleen ollaan vähän kahden vaiheilla, miten on - kiinnostaako teitä lukea joka tiistai mun edistystä vai harvennetaanko esimerkiksi kuukausikatsaukseen ?





VIIKKO #1

Paino / -0,5kg
Sali / 3/3
Lenkit / 1/3
Treenit / 4/6
Ruokailut / OK

Eli niinkuin huomaatte, treeniohjelmaani kuuluu kolme salitreeniä viikossa ja lisäksi kolme aerobista. Lenkkeilyn lisäksi olen harkinnut ryhmäliikuntaa, mua on jotenkin alkanut houkuttamaan sairaasti ajatus bodypumpista ja ZUMBASTA (onkohan sitä enää edes missään? :D) monen vuoden tauon jälkeen. Olisko siellä heittää vinkkejä jostain hyvästä salista Jyväskylässä jossa olis kiva käydä tunneilla hikoilemassa ?




Tällä hetkellä fiilis on enemmän kuin motivoitunut, mä todella aion näyttää ensi kesänä paremmalta kuin vuosiin ja voida fyysisesti sekä henkisesti paremmin kuin koskaan! Vitsi miten paljon sitä saakaan energiaa pelkästään sillä että saa pukea urheiluvaatteet joka päivä päälle. Siitä tulikin mieleen että pari treenivaatehankintaa pitäisikin tehdä, niistä lisää toisella kertaa...

Energistä viikkoa kaikille ja hyvää yötä!





37 kommenttia:

  1. Jään seuraamaan projektiasi, jos vaikka löytäisin itselleni lisämotivaatiota tästä. Oma projekti kun on mennyt vähän niin ja näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan Sanni :) Toivottavasti täältä löytyy inspiraatiota !

      Poista
  2. Kyllä mä ainakin haluaisin kuulla joka viikko sun FitMom jutuista ja kehityksestä. Eritoten mua kiinnostais ruokaideat ja eri reseptit, oon kans pudottamassa painoo ja meinaa ideat loppua syömisen suhteen kesken :D oot huipun olonen mimmi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kivasti näköjään porukka toivoo viikoittaista päivitystä, saamanne siis pitää :) paremmin pysyy itelläkin motivaatio ! Joo niitä tulee myös varmasti näkymään täällä. Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  3. jos omistat jonkun pelikonsolin (xbox, ps3) pääset ihan kotona hyppimään zumban tahtiin. :)

    VastaaPoista
  4. Tsempia sulle ihana!! Mullaki alkoi viime viikkolla sama proekti ja sen on yhdistävä opiskelluun ja lapsi elämän, mutta me naiset ollaan vahvoja, eiks nii? ;) tervetuloa kurkkaa mun blogissa mun edistymistä, toinen viikko jo menossa että sä nähdä mitä vaaka sanoo lauantaina :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemit myös sinne Alesya <3 Todellakin ollaan ja onnistutaan varmasti omissa projekteissamme! Pitää tulla kurkkimaan sun blogia.

      Poista
  5. Kaunis blogi ja paljon motivoivia kuvia. Pitää jäädä lukemaan ja odottelemaan tulevia postauksia sekä tietysti seuraamaan instagramissa jos vaikka sieltä puolelta tulisi tietyin väliajoin kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  6. Hei jee, tsemppiä kovasti treeneihin ym! :)) Suosittelen kyllä lämpimästi tuosta bodypumpia ja zumbaa, itse oon siellä omassa liikuntakeskuksessani hurahtanu niihin ihan täysin. Kävin eilen ja maanantaina myös bodystepissä ja voin sanoa, että hiki lensi :DD Oh, lord :D Itselläni ei mitään tulosta tule painonpudotuksessa, jos käyn pelkästään salilla :/ plus että aerobisen liikunnan jälkeen minulla ainakin on myös tuplasti parempi+virkeempi fiilis, kuin pelkästään salilla käynnin jälkeen.

    Ja voi, ne herkkuhimot.... :D niistäpä ei taida minunkaan tarvita sanoa mitään, muuta kuin että I can feel your pain! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna <3 Uskon, siellä saa kyllä hikoilla ! Vaikka mä kyllä saan salillakin aika kivasti itestäni irti, mutta aerobiseen reenin pitäs saada vaihtelevuutta :)

      Hahah, onneks ne himot tästä laantuu koko ajan !

      Poista
  7. Nää on kivoja nää treenipostaukset, ne antaa hirmusasti motivaatiota, ja on ihana huomata miten et lannistu ja rehellisesti kerrot että jos on ollut vaikeaa. Mulla motivaatio aina lässähtää siihen että en yhtenä päivänä jaksakkaan treenata tai lipsahdan syömisissä, sit vedän läskiks ihan koko homman vaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, sen takia tykkään näitä kirjoittaakin. Parasta on just se jos joku tulee kommentoimaan että saa postauksista motivaatioo ja inspiraatioo omaan urakkaan ja treenaamiseen :) Tsemppiä ny sinne, yrität vaan nollata tilanteen mahdollisimman nopeesti ja tartut härkää sarvista niin se taas lähtee <3

      Poista
  8. Kuntomaailma! Ja zumbaa on sielä paljon

    VastaaPoista
  9. Suosittelen lämpimästi elixiaa!:) lapsiparkkikin löytyy ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit on ainakin mun mieleen.. Ja on siellä sitä zumbaakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka jättää vuoden ikäisen lapsen lapsiparkkiin....?

      Poista
    2. Ihminen, jolla ei ole muuta mahdollisuutta jos haluaa päästä treenailemaan?

      Poista
    3. Elixiasta oon kuullu kyllä hyvää, mutta onneks meillä ei lapsiparkkia vielä tarvii kun mies ja mummit hoitaa mun reenien ajan :)

      Poista
  10. Mua kiinnostaa ainakin lukea joka viikko katsausta ehdottomasti :) Treenivaatepostausta odottelen myöskin ;)

    Tää on yks mun lemppariblogeista ihan vain siksi, että tää on niin älyttömän monipuolinen. Kiitos siitä <3 Treeniä, lapsia, kotia jne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava juttu :) ja kiitos ihanasta kommentista <3 näistä tulee aina niin iloiseksi, kiitos itsellesi että jaksat lukea !

      Poista
  11. Kiinnostaa lukea joka viikko näitä treenipostauksia! :)

    VastaaPoista
  12. Kiinnostaa! Tosi kiva näitä on lueskella, lisää vaan :-) Ja tsemppiä!
    -Eve

    VastaaPoista
  13. Joka viikko vaan treenipostausta! Jos sais jonkunnäkösen motivaation itselläkin nousemaan ;) ja just noita reseptejä mäki haluisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka viikko tulee taas :) ja reseptejäkin pyrin postaamaan useammin jos jotain hyviä tulee mieleen.

      Poista
  14. Tepikalla saattaisi olla zumbaa Se sali kyllä onkin palokassa. Käy tsekkaa 😉 t. 4vuotta harrastanut 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palokka voi olla vähän liian kaukana, toiveissa olis löytää Zumbaa vähän lähempää ;)

      Poista
  15. Ehdottomasti kirjoitat treenipostauksia! :) Kun sais itekkin sen kadotetun salimotivaation takasin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun lukijoita näille jutuille riittää :) Tsemiä vaan, kyllä se sieltä löytyy kun jaksat etsiä !

      Poista
  16. Hei missä salilla käyt treenaamassa? :) mitä sun mies tekee työkseen? :) tsemppiä projektiin! Jään seuraamaan :) -Milla

    VastaaPoista
  17. Kiinnostaa kaikki reenipostaukset! Jyväskylästä en tiiä mitään mutta tunneista suosittelen ihan ehdottomasti bodycombattia. Hiki lentää ja pää tyhjenee, oikeesti ihan parasta ikinä!!

    VastaaPoista
  18. Minua ainakin kiinnostaa nämä sinun treenipostaukset! Kiva olisi saada ruokapäivyriä,tarkkoja määriä ruuasta ja tulokset ´´enne ja jälkeen kuvat´´ aina kiinnostaa. Kivasti motivoi itseäkin liikkumaan! T. 14kk tytön äiti

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3