tiistai 16. syyskuuta 2014

FITMOM - 2/26 & KUVAKILPAILU


2. viikko - johan helpottaa! Ekan viikon taistelun jälkeen tää alkaa vaikuttaa jo ihan normisetiltä. Tosin en voi valehdella etteikö yksi herkkupäivä viikossa himottaisi. No sen aika on sitten joskus, mutta ei vielä. Vielä pitää taltuttaa makeanhimo iltaisin mustikkarahkalla jonkin aikaa. Tosin elämä ilman sokeria on ihanasti paljon energisempää, joten sen puolesta ei voi valittaa.




Aikataulujen kanssa on vielä tekemistä, kuinka löytää juuri ne sopivat treeni- ja lenkkihetket vuorokaudesta ja VIIKOSTA? Mun treeniohjelmaan kuuluu 6 harjoitusta, kolme salia ja kolme lenkkiä, mikä jättää viikkoon yhden välipäivän. Ekalla viikolla oltiin 2päivää flunssassa ja viime viikkokin jäi yhden lenkin vajaaksi, tähän kolmanteen viikkoon parannettavaa siis löytyy.

VIIKKO #2
Paino / -0,6kg (-1,1kg)
Sali / 3/3
Lenkki / 2/3
Treeni / 5/6
Ruokailut / OK

Salilla alan saada taas homman jujusta kiinni, treeni kulkee päivä päivältä paremmin ja se lisää rutkasti motivaatiota. Parasta on päästä treenaamaan Nikon piiskan alle, vaikka siltä se ei varmasti ulkopuolisen silmään näytä, mulla taitaa olla vähän auktoriteettiongelmia treenatessa Nikoa kohtaan :D Mutta kuitenkin kun toinen piiskaa ja tsemppaa vieressä saa itsestä parhaiten mitattua kaiken ulos. Esimerkiksi voisi nostaa sen että yksin olen vetänyt jalkaprässiä 70kilolla ja nyt N kasasi mulle työsarjoissa kelkkaan hurjat 110kiloa viime treenissä, mikä on hullu kehitys niihin vuoden takaisiin treeneihin kun lähtötaso oli nolla. Tuo kertoo myös siitä millainen ongelma mulla on luottaa ja uskoa itseeni, mutta kyllä sekin puoli tässä projektin mittaan varmasti paranee. Tästä on hyvä jatkaa uutta viikkoa!




Postauksen teemaan sopien ja kuten otsikkokin kertoo, on aika pyöräyttää käyntiin motivoiva kuvaskaba! Eli nyt TE saatte räpsiä niitä motivaatiokuvia jotka saa juuri sut ja meidät muut inspiroitumaan liikkumaan ja elämään terveellisesti. Kilpailun pääsen järkkäämään yhteistyössä CupoNationin kanssa ja voittajalle jaetaan 50euron lahjakortti Zalandolle. Tällä voi sitten vaikka tehdä hankintoja sinne omaan treenivaatekaappiin!

Näin osallistut kilpailuun;

1. Julkaise omassa blogissasi ottamasi treeni/motivaatiokuva.
2. Liitä kilpailukuvan yhteyteen tämä teksti postaukseen - ”Osallistun tällä postauksella kilpailuun jonka ovat järjestäneetPieces of Miracles –blogi ja CupoNation.”.
3. Linkitä blogipostauksesi tämän postauksen kommenttikenttään, jotta tiedän että olet mukana.

Kilpailu alkaa NYT ja osallistumisaikaa on ruhtinaalliset kaksi viikkoa, eli 30.9 saakka. Nyt niitä energisiä, motivoivia ja inspiroivia treeni- ja ruokakuvia ottamaan! Ainiin, ja voittajan muuten valitsee meikä ;)

ONNEA KISAAN!

PSST! Jos Zalandolta tulee muuten shoppailtua usein, kannattaa hyödyntää tämä Zalando-alennuskoodi ja muutenkin tsekkailla CupoNationin tarjoamia alennuksia. Sivuilta löytyvillä koodeilla tekee oikeasti rahanarvoisia säästöjä. Itse ihan yllätyin kuinka moneen paikkaan ja miten hyviä alennuksia sivuilta löytyy! 



Jos itse osallistuisin kilpailuun, kuvani voisi olla esimerkiksi tämä, treenin jälkeinen voittajafiilis on niin parhautta! ...pikku tärinäkin taitaa olla käsissä, sen verran heilahtaneita kuvia! Haha, mutta ei anneta sen haitata, idea tuli varmaan kuitenkin selväksi.





13 kommenttia:

  1. Voi hitsi, miulla on niin sama ongelma, yksin kun treenaa niin ei vaan saa kaikkea irti, ei uskalla tai ei luota itteensä :/ ois niin mahtavaa treenata oman miehen kans, hän kun uskaltaa potkia persuksille :D harmi vaan et käydään eri salilla ja vuoden ikäisen tytön kans ei päästäis muutenkaan yhessä salille :/ onneksi sentään mummolassa ollessa päästään paikalliselle salille yhessä, ja pikkumuru saa laatuaikaa isovanhempien kans :) ja kyllä sen kropassa huomaa milloin ollaan yhessä käyty salilla, onneks edes joskus se onnistuu :) tsemppiä hurjasti siun projektiin! Mie koitan kans itteeni tsempata et sais taas kropan ja kunnon paremmaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan multa :D Mutta kiva että pääset ylipäätään treenaamaan, kaikille äideille se ei oo niin helppoa, vaikka itsestään huolehtiminen on tosi tärkeetä. Kiva kuitenkin että edes silloin tällöine pääsette myös yhdessä salille !

      Kiitos paljon, sitä tarvitaan ! Samoin sinne, tsempit <3

      Poista
  2. Mukana kilpailussa ollaan! :)

    http://arjenihanuuksia2.blogspot.fi/2014/09/vatsalihastreeni.html

    VastaaPoista
  3. Pitää ettii joku kuva jolla osallistuu :)! Tai no kuvia on, mut pitäis ensin tehä postaus johon voisin sen liittää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä äkkiä, saat toki usemman inspiroivan kuvan laittaa postaukseen ;)

      Poista
  4. http://elamammekeltaisessatalossa.blogspot.fi/2014/09/maajussille-morsiammeksi.html

    Tuolta löytyy mun osallistuminen kisaan. Mukavaa sunnuntaipäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkin ihan kohta sunkin postauksen :) Kiva että osallistuit!

      Poista
    2. Harmittaa kun toi kuva on liitetty ny postaukseen mikä ei liikuntaan liity mitenkään. Olin kuitenki just hetkeä ennen tätä kisaa kirjottanu laihdutusprojektista niin en halunnu ruveta samoja juttuja uudestaan toistamaan.. :/

      Poista
  5. Nonii nyt tein sen postauksen, vika kuva on se kilpailuun osallistuva :)!

    http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/2014/09/26/jumppapirkko-morjensta-vaan/

    VastaaPoista
  6. http://my-life-with-love-alesya.blogspot.fi/2014/09/dietti-416.html

    Osallistun myös tähän kilppailluun :) jos voitan, nii ostan uudet ihanat treeni vaatteet :)

    VastaaPoista
  7. Osallistun kilpailuun, jos vaan vielä mattimyöhänen mukaan kerkeää! :D

    http://haikarantuomaa.blogspot.fi/2014/09/kevyempi-mina.html

    VastaaPoista
  8. http://kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi/2014/09/motivaatio-postaus-kuvakilpailu.html

    Mukana ollaan!:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3