tiistai 30. syyskuuta 2014

Miniloma + alekoodi syyslomalle



Meidät kutsuttiin Tampereen kylpylähotelliin miniloman viettoon Holiday Clubin toimesta. Irtiotto arjesta ei voinut tulla parempaan saumaan, sillä dieettielämä alkoi tuntua jo ylitsepääsemättömän raskaalta. Akkujen latausta tarvittiin kipeästi, eikä puitteet siihen tarkoitukseen olisi voineet olla tämän paremmat. Nyt on levännyt olo, virtaa riittää kuin pienessä kylässä! Tälläinen kylpyläloma kerran vuodessa on ihan MUST.







Holiday Club - Tampereen kylpylä on mulle ollut aina Lapinniemen kylpylä. About 15vuotta sitten lomailtiin perheen kanssa kylpylässä viimeksi. Odotukset oli kovat, sillä tuo kylpyläloma on jäänyt mieleen lapsuudesta vahvasti yhtenä parhaimmista perhelomista! Kylpylän miljöö on aivan ihanan mahtava, se henkii 1800-lukua jolloin kylpylähotellin rakennus on rakennettu alunperin puuvillakehräämöksi. Historian havinaa voi edelleen aistia, vaikka rakennusta onkin restauroitu ja ympärille rakennettu uusia rakennuksia. Hotellihuoneet ovat myös todella siistejä ja viihtyisiä, etenkin tuo meidän 4hh perhesuite oli todella mukava. Tilaa oli riittämiin, huoneistosta löytyi oma sauna suurella pesuhuoneella, "keittiönurkkaus", olohuone, parveke ja makuuhuone. Illalla Milan sai laittaa makuuhuoneen rauhaan nukkumaan ja me saatiin Nikon kanssa vielä viettää iltaa ihan rauhassa olkkarin puolella. Kieltämättä aika luxusta! Normaali hotskuhuoneissa ollaan kuitenkin samassa huoneessa koko ajan, joten tää oli ehdottomasti mukavampi vaihtoehto.





Illalla suunnattiin päivälliselle Tampereen keskustaan, ja jo vähän naurettavan perinteiseen paikkaan syömään. Koskarin Amarilloon. No mutta, perusvarma valinta, aina hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Kyllä oli muuten kiva ton mässäyksen jälkeen vetää uikkari päälle ja suunnata hotellin kylpyläosastolle...

Mä olin jopa vähän yllättynyt kun astuttiin kylpyläosastolle, että se oli lähestulkoon samanlainen edelleen kuin 15vuotta sitten. Aika ihanaa että se on pyritty säilyttämään mahdollisimman alkuperäisessä kunnossa. Tuli tosi nostalginen fiilis. Viihdyttiin reilu tunti pulikoimassa, Mila oli melko ihmeissään kaikesta. Täähän oli eka kerta neidillä kylpylässä/uimahallissa, kun meillä toi vauvauinti jäi välistä. Niin innoissaan kuitenkin pikku tyyppi oli, että ei varmasti jää viimeiseksi kylpylälomaksi meidän perheellä. Niin ja hei, sain mä ylipuhuttua ton "pissiallas"kammoisen miehenkin vihdoin altaaseen!







Ilta päätettiin skumpalla, ja aamu aloitettiin tietty hotelliaamiaisella. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi - vedettiin kyllä aika antaumuksella sattuneesta syystä. Pöydät notkui perinteisistä aamiaisbuffan herkuista ja kaiken kruunasi vastapaistetut vohvelit. NAM. Kieltämättä oli melko karu paluu arkeen heti iltapäivällä kun palattiin kotiin ja takaisin tiukkoihin ruokavalioihin. Mutta kyllä, yhden yön miniloma tuli todella tarpeen!





Nyt teillä lukijoilla on mahtava tsäänssi päästä myös lomailemaan syyslomien kunniaksi loppuvuonna edullisesti. Me Holiday Clubin kanssa tehtiin yhteistyödiili ja koodilla MIRACLESBLOGI saatte -20 % majoituksesta Tampereen Kylpylässä kylpylähotellissa tai loma-asunnossa. Koodi on voimassa 6.10.2014 asti, matkustusaika 20.12.2014 asti. Aika huippu juttu, eikö? 

Tee varaus kipin kapin TÄSTÄ!

Löytyykö muita Holiday Clubia suosivia lomailijoita ? Musta olis kiva kuulla suosituksia muista heidän paikoistaan, esim. talvea varten. Ensi vuoden puolella olisi suunnitteilla pieni talviloma, ja sitä silmälläpitäen olisi kiva kuulla muiden lomaideoita?


- Essi

19 kommenttia:

  1. Eikä miten ihania kuvia Milasta. Pieni ilopilleri <3

    VastaaPoista
  2. Oi kylläpä tuli sellainen fiilis, että pitäis oikeesti tehdä tuollaisia reissuja paaaljon useammin! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama fiilis jäi meille, tollasia irtiottoja pitäs ottaa kerran pari vähintään vuodessa. Kiitos S :)

      Poista
  3. Me käytiin myös Holidayssa, tosin Vuokatissa. Kylpyläpuoli oli tosi hyvä ja lapset oli hotellissa myös huomioitu tosi hyvin :).
    Ja se aamupala ooi nam. Paljon parempi kun s-paikkojen hotellit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokatti on varmaan ihana, etenkin just talvikohteena :) Äläpä, aamupala oli kyllä niin NAM.

      Poista
  4. Vitsit, mää oon ollu tuolla 2 pvn koulutuksessa ja en edes tiennyt, että siellä on kylpylä :D

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Tässähän tuli ihan kylpyläkuume ;)

    VastaaPoista
  6. Moikka, epätietoisena kysyn, että käytittekö vaippaa Milalla kun olitte uimassa? Itse haaveilen kans kylpylään menosta, mutta toi vaippa asia mietityttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meillä ollut vaippaa uidessa :) Eikä ilmeisesti sellaista ainakaan enää Milan ikäiseltä vaaditakkaan.

      Poista
  7. Ihania kuvia ja todella mukavalta reissulta vaikuttaa! Pitääkin laittaa itselleen muistiin tuo kyseinen hotelli, sillä olisi kiva päästä joskus käymään tuolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana viikonloppu :) Hotelli on kyllä mahtava, samoin kylpyläpuoli.

      Poista
  8. Kysyn nyt aiheen ulkopuolelta, mutta olen jo pidempään miettinyt että käytkö siis juoksu- vai kävelylenkeillä lenkkipäivinä? Ja tämä blogi on ihanan positiivinen

    VastaaPoista
  9. Voin suositella holiday club katinkultaa. Me käydään siellä monta kertaa vuodessa. Iso kylpylä,paljon saunoja,paljuja,kuntouima-allas,jumppia joka päivä,hyvät lenkkeily maastot jne...kesällä taikka talvella siellä viihtyy. Ottakaa vaikka sellainen tutustumisloma sinne...yleensä 3vrk 99€. Ehtona vain että siellä lomaosake esittelyssä pittää käydä mutta se ei ole homma eikä mikkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa ihanalle, tuo vois olla potentiaalinen lomakohde talvelle :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  10. VOIKATEUS!! Mie oisin niin loman tarpeessa, oikeesti..... Mut eihän myö ikänä mihkään päästä! TAHON! Yhyyyy. Jos edes ennen joulua pääsisi johonkin, kun vaan lähtis. :D Puhuttiin että lähettäs lappiin koko perhe, sinne kun Aapokin lähtee mielellään, häntä ei tosiaan uimahalleihin helposti saa.. Ihme että oli meidän kanssa silloin kyllä vauvauinnissa. :D Plööh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nyt varaatte tonne viikonloppu reissun ja LÄHETTE :) Tampereelle ei ees aja pitkään.. Pakota Aapo niin pääset lomalle <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3