maanantai 15. syyskuuta 2014

Väriä ja lämpöä merinovillasta + alekoodi




Vaikka lämpöä riittää meillä päin edelleen miltein kahdenkympin edestä, syksy tekee väistämättä tuloaan. Pian siis tulee ne hetket kun saadaan vihdoin uudet välikausivermeet käyttöön, ja on aika miettiä myös sitä välipukeutumista niillä kirpakoimmilla syyskeleillä. Sopivaan saumaan tuli tämä Blogiringin ja Pierre Robertin kampanja, joka ratkaisi meidän villavaate probleemat.





Pääsimme koko perheen voimin tutustumaan tähän juuri Suomeen rantautuneen Pierre Robert -verkkokaupan valikoimaan. Milalle valikoitui helposti merinovillainen aluskerrasto, bodyn, leggareiden ja tuubihuivin muodossa. Meille vanhemmille puolestaan tilattiin sporttialusvaatteita. Kaksi kärpästä hoitui yhdellä iskulla, näille hankinnoille oli todella myös tarve!





Pierre Robert on Norjassa yksi suosituimmista sukkahousu- ja alusvaatemerkeistä, eikä ihme, sillä valikoima on laaja ja hinta/laatusuhde juuri kohdillaan. Koko perheelle saat tilattua sukat, alusvaatteet ja välikerrastot samasta paikasta, kätevää ainakin mun mielestä! Milan merinovillavaatteet vaikuttavat ensimmäisten testausten perustella todella lämpöisiltä ja materiaali on varmasti myös miellyttävää herkkää ihoa vasten. Voisin hyvin kuvitella tilaavani merinovillatuotteita jatkossakin Pierre Robertilta tarpeen tullen.





Nyt teillä lukijoilla on huippu mahis päästä tutustumaan tähän tuoreeseen merkkiin Suomen markkinoilla. Pierre Robert tarjoaa avajaisten kunniaksi 25% alennuksen koko valikoimastaan 15.marraskuuta saakka koodilla PR25BFI! Nyt kannattaa päivittää alusvaaterebertuaari, sukkalaatikot, välikerrastot ja syysasusteet merinovillaisiin ihanuuksiin ;) HOP HOP SHOPPAAMAAN!

Miten teillä välipukeudutaan? Villaan, merinoon vai fleeceen? Kaikki hyvät syys- ja talvipukeutumus vinkit ovat erittäin tervetulleita, sillä meillä on edessä ensimmäinen vuosi kun ulkoillaan oikein todenteolla ja rymytään lumikasoissa. Oon siis tosi kokematon vielä näissä pukeutumisjutuissa.


Yhteistyössä Pierre Robert




14 kommenttia:

  1. Aika ihania ja todella edullisia! Harmi, että pienille ei ole haalaria :/ Jotenkin lapselle on helpompi laittaa lämmin kerros sisävaatteiden päälle tarvittaessa, koska itse en ainakaan osaa laittaa housujen ja paidan alle enää välikerrosta, koska se ei ole mukavan tuntoinen sisällä. Itsekään kun en pue pitkähihaisen alle toista pitkähihaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mäkin ihmettelin, pienelle se haalari ois kätsyin :)

      Poista
  2. Tämä on ollut mun mielestä tosi kiva kamppis, aivan ihania juttuja on nähnyt monista blogeista! Niin ihania kuvia tässäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä, ihan paras ringin kamppis kyllä :) Kiitos Essi.

      Poista
  3. Heippa! :) mistä tuollasia pipoja saa tilattua? ♥ aivan ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itsetehty, sain sen haalarin mukana FBn merkkikirpparilta :)

      Poista
  4. Voi miten ihania kuvia! :) Lukaksella just Pierre Robertin paita päällä :)

    VastaaPoista
  5. Hei kiitos vinkistä ja alekoodista! :) Miettinyt jo jonkin aikaa että tuolle meidän kohta 7 kuukautta vanhalle pojalle pitää saada merinovillainen kypärämyssy ja nyt mä sen löysin. Balaclava Wool Baby Blue Mint green, ihana! Ja ei ollut kallis tuon alennuksen jälkeen. :) -Paula-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään, ilo on mun puolella jos tästä oli hyötyä :) Se on söpö myssy kyllä, ihanan värinen !

      Poista
  6. Ihan mielenkiinnosta, miksi te käytätte bodyja vielä?? Eikö ne oo superepäytännöllisiä noin pienellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan siksi ettei olla vielä aloitettu pottailua mikä on nyt talven juttuja. Muuten ei olla bodyja vielä hankaliksi koettu :)

      Poista
  7. Ovatko kyseiset tuotteet reilua kokoa? Esim. Minkä kokoiset vaatteet Milalla on kuvissa ja minkä kokoisia normaalisti käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milan koko oli vaatteissa 80-86 - aika kokoa vastaavia, Milalla on vielä varaa kasvaa noihin eli menevät varmasti koko talven :) normisti neiti käyttää nyt 74-86cm vaatteita riippuen mallista.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3