perjantai 9. elokuuta 2013

Hässäkkää !

 
 
Miksi vuorokaudessa ei ole enempää tunteja ? pari extra tuntia tulis tarpeeseen jotta ehtisin edes hieman useammin päivittelemään kuulumisia tänne blogin puolelle. Nääh, mulla on pää täynnä postailuideoita mutta liian vähän aikaa niiden toteuttamiseen. Toivepostauksiakin alkaa olemaan jonoksi asti ja mua itteeni ärsyttää kun en ehdi niitä toteuttamaan haluamallani aikataululla... No hiljaa hyvää tulee ? Toivottavasti teillä ihanilla siellä ruudun toisella puolen riittää malttia kun oon nykyään niin hidas.. Voikohan tätä kohta enää kutsua edes bloggaamiseksi !
 
Ehkä tää helpottaa sitten ensi viikon jälkeen kun juhlavalmistelut on ohi ja tylleröllä vihdoin nimi. Toivottavasti ! Onneksi meillä alkaa olemaan kaikki jo suht reilassa juhlia silmälläpitäen, kutsut toimitettiin eilen, kakut tilattu, tarjoilu suunniteltu ja Nupun mekkokin saapui JO TÄNÄÄN ! Olin todella yllättynyt kun postipoika toi paketin tänään ! Tiistaina myöhään illalla mekko tilattiin ja tänään puolenpäivän aikaan mekko oli jo täällä. Wautsi, nopeaa ja hyvää palvelua. Mekosta taidan tehdä vielä ihan oman postauksen ennen juhlia, joten pidetään sen osalta vielä jännitystä yllä. ;) Äiti ja isi on vielä ilman vaatteita juhliin, joten ensi viikolla on viimetingan shoppailukierros luvassa ! Toivottavasti näistä Jyväskylän putiikeista löytyy vielä värikkäitä mekkoja eikä pelkästään tylsiä syksy värejä. Niin ja kummitodistukset meillä on myös to do-listalla !
 
Huomenna lähdetään käymään vielä Konneveden mökillä, taitaapi jäädä tän kesän viimeiseksi reissuksi sinne suunnalle! Jotenkin viikonloppuja ei ole jaksanut eikä jaksa tuhlata kotona nysväämällä kun arkena sitä tehdään ihan tarpeeksi. Nyt kun miettii niin ei olla kyllä Nupun syntymän jälkeen taidettu olla kotona kuin yksi kokonainen viikonloppu ! Oho. No syksyllä ja talvella saa olla kotona sitten senkin edestä...
 
Tässä nyt tälläset pika kuulumiset ja valitukset ! Nyt tää mama lähtee unten maille, GOOD NIGHT !
 
Rakas. Rakkaampi. Rakkain.
 
...ja hyvää viikonloppua kaikille !
 
 
Essi
 
 
 


8 kommenttia:

 1. Täällä myös samaa ajanpuutetta. Ideoita on vaikka muille jakaa, mutta energia ja aika niiden toteuttamiseen ei vaan riitä. Vaikka täällä vielä pieni on masussa, mutta meillä on muutto menossa. Tai nyt jo oikeastaan tavaroiden purkaminen ja kotiutuminen uuteen kaupunkiin. :)

  Pidetään peukut pystyssä molemmille että saisi aikaiseksi toteuttaa ideat!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin toivotaan näin ! Ja hei tsemppiä sinne muuttorumban ja ennen kaikkea raskauden loppusuoralle ! :))

   Poista
 2. Nyt on pakko kysyä,että mistä mekko löytyi? Täällä sama tilanne, nimiäiset reilun viikon päästä ja tyttö ilman mekkoa! Oon seurannu blogiasi puolet raskaudestani kun la oli samoihin aikoihin, ja tykkään kovasti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit lukea tuon mun mekko postauksen kun en vielä ehtinyt kommenttiisi vastata :) Kivaa että viihdyt <3 ja hauskaa että meillä mukelot tulleet samoihin aikoihin !

   Poista
 3. Hei apua! Minkä koon vaatteita teillä käytetään? Itelläni 56 kokoa vinopino muttei juurikaa mitään siitä isompaa..nyt ressi että onko kuitenki ostettava jo nyt sitä isompaa kokoo.. 1.5kk laskettuun. kääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä :) Meillä käytetään tällä hetkellä juurikin 56cm.. ja vielä menee muutama 50cm bodykin mallista riippuen.. osa 62cm alkaa varmaan kohta sopimaan ! kyllä niitä ehtii sitten pienen synnyttyä hamstraamaan, usko pois ! :D

   Poista
 4. Kivan oloinen blogi sulla ja vielä samasta kaupungista olet. Ai ja vielä blogirinkiläisiä, niin kun minä :) Mulla on kans pieni tytär, ei tosin ihan noin pieni. Oikein ihanaa aikaa teille <3

  Kirjoittelen blogia nimeltä Hetkiä - http://khetkia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa Katriina että oot käyny kurkkailemassa meidän blogia, ite oon seuraillut teidän menoa ja pari kuukautta :) Ringissä ollaan melko tuoreita, toukokuussa hypättiin mukaan !

   Kiitos samoin sinne <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3