torstai 14. marraskuuta 2013

Fit Mom-viikko 4/15


Ou nou, tää tulee nyt jo melkein kaks päivää myöhässä. Selvästi oon alkanut taas lipsumaan lupaamistani postauksista, pahoittelen, yritän ryhdistäytyä !
 
VIIKKO #4 TOTAL
 
Painonmuutos lähtöön: -3,3kg
Painonmuutos tällä viikolla: -1,1kg
Sali: 4/4
Lenkkipäivät: 5/6
Ruokavalio: Bueno ! Ei repsahduksia !
 
 
 
Kuukausi on siis lähestulkoon pulkassa, jes ! Apua, voin rehellisesti sanoa että tää on pisin aika ikinä mitä oon ollut ilman herkkuja ja leipää. Nyt on sellanen fiilis että mä todella pystyn tähän ! 11viikon päästä toivottavasti tulokset on tän rupeaman mukaisia, ja mikä tärkeintä terveellinen ruokavalio ja urheilu on silloin arkipäivää ja rutiinia. Olen jo nyt niin valtavan onnellinen että lähdin tähän mukaan, vaikka aluksi ajattelin että onko jopa hieman liian aikaista kun imetys ja kaikki on vielä käynnissä. Eilen vaihtui ohjelmat, ja näillä mennäänkin sitten seuraavat 5viikkoa ja vielä ilman herkkupäiviä pitäisi selvitä. Viimeisellä jaksolla onkin ilmeisesti luvassa jo herkkupäiviä, ajatus niistä pitääkin tän maman hyvin ruodussa ! Joulua odotellessa............... ♥ 
 
 
 
 
 
Vielä tulee päiviä kun unohdan juoda tarpeeksi vettä, milloinhan siitä kehittyisi jo ihan kunnolla rutiini ? Raskaana opin tuon taidon, mutta miksi se piti mennä unohtamaan. Täytyy taas iskostaa päähän sääntö, älä kulje vesihanan ohi juomatta !
 
Mitenkäs muilla fit mamoilla tai tulevilla sellaisilla on treenit sujuneet ? Hyviä niksejä tuohon veden juomiseen ?
 
 
 
 


 
 
 
 
 


27 kommenttia:

  1. Hyvä pudotus tällä viikolla ja nätti mama :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvin on näköjään projekti lähtenyt käyntiin, ihailtavaa itsekuria! :)

    Haluaisin muuten tässä samalla kysäistä asiaa joka ei tähän aiheeseen liity mitenkään, mutta en löytänyt vastausta vanhemmista postauksista..Joskus raskausaikana taisit miettiä rintapumpun ostoa, niin miten siinä sitten loppupeleissä kävi, ostitko sen/onko sille ollut käyttöä? :) T. esikoinen tulossa ja yritän välttää ostamasta turhuuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin ainakin suositella sen ostoa jos aiot imettää! :) Mulla ainakin on ollu tarpeellinen, kun maitoa tuli niin paljon ja varsinkin jos imetykseen tuli pitempi väli niin tissit ois muuten varmaan haljennu! :D Ja niinä kertoina kun oon käynyt viihteellä ja Hugo on ollu hoidossa, on pumppaaminen ollut ihan pakollista :)

      Poista
    2. On kieltämättä yllättänyt tuo itsekurin määrä itsenikin :)

      Joo kyllä pumppu haettiin heti seuraavana päivänä kun laitokselta päästiin.. oli suuri apu etenkin silloin kun maito nousi ja tissit suihkusi :D mulla oli se edullinen Emman pumppu, ajoi hyvin asiansa jos vaan jaksaa pumpata.. onhan niitä sitten sähköllä toimiviakin mutta oon kuullut että ovat aika "kovakouraisia"

      Poista
  3. Hyvin näyttää edistyvän! Minkä verran sulla muuten tuli kiloja raskausaikana ja kuinka monta kiloa kerkis karista ennen tätä sun treenin aloittamista?:) mielenkiinnosta kyselen, kun itseäkin mietityttää hieman tuo raskauden jälkeen oma kunto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitaasti mutta varmasti mennään :) raskauskiloja tuli tasan 10, mutta ne karisi jo kuukaudessa synnytyksen jälkeen.. sitten paino jumahti ja nyt olis tarkoitus pudottaa toiset 10kg :) imetyksellä saa aika hyvin ne raskauskilot pois, toki sekin on yksilöllistä..

      Poista
  4. Hyvä Essi <3

    Terveisin mami joka ei oo urheillut kohta viikkoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 No välillä voi ottaa vähän rennommin ja kun sä oot vielä pudottanu kiloja niin super nopeesti !!

      Poista
  5. Miulla oli aina shakeri mukana jossa oli vettä ja vihree teepussi siellä lillu:D Muuten ei vesi menny alas:p.

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä hyvin alkaneeseen projektiin! En ole ollut lähellekään yhtä reipas liikunnan suhteen, mutta onneksi jotain tuloksia tullut. Mulla meinaa kans unohtua veden juonti, mutta nyt olen alkanut kuljettaa kotona ja liikkeellä toisessa kädessä juomapulloa, mutten näinkään saa 4litraa juoduksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Pääasia että tuloksia tulee, se motivoi entisestään ainakin mua ! mun keino on nyt tähän asti ollut se että pidän litran pulloa jääkaapissa ja se pitäisi juoda 3 kertaa päivässä tyhjäksi + aterioilla isot lasit aina myös jolloin tulisi se 4l mut usein jään sinne 3l pintaan......

      Poista
  7. Mulle vesi maistuu paremmin kun puristan pikkusen limee/sitruunaa sillon tällön sekaan. Tai lisään jäitä. Kyllä susta alkaaki jo huomata muutosta.. Erityisesti kasvoissa.
    Go mama!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuohan on hyvä keino ! :) jee, kiva kuulla että muutokset rupee näkyy myös muiden silmään pikkuhiljaa ! motivaatio sen kun kasvaa.

      Poista
  8. Jeeee hyvin menee! Mä otan aina sellasen ison tuopin vettä ku syön, ja ajattelen vaa et tää on juotava kokonaan, kesti sit kuinka kauan tahansa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee jee ! enää 11 viikkoa :D munkin pitää varmaan suurentaa vesilasia ruokailun yhteydessä !

      Poista
  9. mulla on aina vesipullo mukana jokapaikassa minne menenkin ja aina pitää täyttää ku se loppuu :DD

    VastaaPoista
  10. Mulla on 3 x 0,5l täytettyjä vesipulloja jääkaapissa aina. Jokainen pullo tulee päivän aikana juoda. Illalla on helppo sitten täyttää vesipullot taas seuraavaa päivää varten :) Juon työpäivän aikana myös yhden litran pullon, kaiken muun nesteen lisäksi. Näillä keinoilla varmistan itselleni, että vettä tulee nautittua tarpeeksi päivässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tapa tuo, itselläni on litran pullo kaapissa joka pitäisi tosiaan kolmesti juoda päivän aikana tyhjäksi muiden nesteiden lisäksi.. suositus kun treenijaksolla olisi juoda 3-4l :) sillon kun oli töissä vettä tulikin juotua tarpeeksi kun vesipullo oli koko ajan työpöydällä..

      Poista
  11. Mun on myös jotenkin tosi vaikee juoda vettä. Vissyä kyllä juon päivän aikana aika paljon, mutta tavallista vettä ei oikein tuu juotua. Mä en tosin enää imetä, niin sillä ei sen kannalta oo välii. Ehkä kuitenkin ittenikin takia pitäis juoda paremmin. :D
    http://dendendownunder.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, aineenvaihdunnan kannalta vesi on kyllä todella tärkeä :) ja muutenkin on parempi olo kun saa tarpeeksi nesteitä ! vissyä ja light limuja joisin vaikka kuinka mutta kun se ei oo sama asia... oi miks ei ? :D

      Poista
  12. Mä oon keksiny hyvän taktikan tähän vedenjuontiin! Mulla on kans 4l vettä juotavana päivässä ja syön 5 ateriaa per/päivä. Fitnesstukun sellanen musta perus logo sheikkeri (ft:ltä löytyy myös samanlainen valkoinen/vaaleanpunainen enkelinsiivillä.<3), sen tilavuus on 8dl kun täyttää sen ihan piripintaan. Jos 5 krt päivässä, eli jokaisella aterialla juo tuollaisen piripintaan täytetyn pullon tulee siitä 4l täyteen! :) Eikä unohdu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu meillä noita mustia taitaa löytyä kaapista 4-5kpl :D pitää ottaakkin käyttöön veden juontiin ! Hyvä taktiikka Epra !

      Poista
  13. Meillä on lähes samanikäiset tytöt:) Treenailtua tulee ryhmäliikuntatunneilla ja lenkkeillen. Ruokavalioa en ole halunnut vielä kiristää kun tyttö menee pelkällä rintamaidolla. Toki herkutta voi silti elää! Oisinkin kiinnostnut siitä miten sulle on ruokavalio tehty, onko se erilainen kuin olisi jos ei imettäisi? Mulla on tää nyt kolmas lapsi ja joka kerta muutosta on alkanut tapahtua vasta imetyksen loputtua. Nyt ei raskaudesta jäänyt kiloja, mutta onhan se kroppa eri mallinen.. Tsemppiä sulle jatkoon, oot tosi hyvässä vauhdissa!

    Heppu, 4,5kk ikäisen hymytytön äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että sieltä ruudun toiselta puolen löytyy saman ikäisiä beibejä :)) Vissiin lähes tulkoon samalla ruokavaliolla menee "ei imettäjät" tällä treenijaksolla mutta heille on lisätty vielä lisäravinteita mitä imettäjät eivät saa käyttää. Mä veikkaan kanssa että imetys hieman hidastaa kilojen karisemista. Kiitos paljon ja tsemppiä myös sinne :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3