keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Fit Mom-viikko 7/15


VIIKKO #7 TOTAL
 
Painonmuutos lähtöön: -6,1kg
Painonmuutos tällä viikolla: -0,8kg
Salitreenit: 4/4
Lenkkipäivät: 3
Ruokavalio:  Puhtain paperein mennään, tj19 JOULUAATTOON !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kilot on karissu ihan hyvään tahtiin, oon siihen aika tyytyväinen. Enää ei ole pitkä matka välitavoitteeseen (-7kg) jonka asetin jouluaatoksi, tsäänssit on vielä jopa ylittää se. Tänä jouluna saa oikeasti herkutella hyvällä omallatunnolla, sillä silloin tulee tasan 10viikkoa täyteen ilman herkun herkkua.
 
 

 
Pientä turhautumista on ollut ilmassa viimeisen viikon aikana, johtuen varmasti siitä että nyt on alkanut sokerihimot ensimmäistä kertaa kunnolla heräämään. Tekisi niin mieli juosta lähikaupasta hakemaan Maraboun Dominolevy.......................... ja normiruokaa tekee myös kovasti mieli ! Alkaa pakastevihannekset pikkuhiljaa tulla korvista ulos. Eilen viimeksi manailin Nikolle kuinka taidan olla hullu kun aloitan tälläisen tiukan treenijakson alle puolivuotiaan vauvan kanssa. Mutta ihan pian ollaan puolessavälissä ja kyllä tää taistellaan loppuun asti hinnalla millä hyvänsä.
 
 
 
 





 


28 kommenttia:

  1. Hyvä Essi! Oon niiin super ylpeä susta :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Emmi, kiitos <33 Mutta lupaan että saat olla vielä ylpeempi tammikuun lopussa ;)

      Poista
  2. Mä juuri tänään mietin kuinka mä en vaan pystyis tommoseen! Minäkin juuri aloitin tässä pikkuhiljaa urheilemaan, mutta oon aina uskonu et ku syö kohtuullisrdti ja liikkuu ni on hyvä. Karkkipäiväki täytyy olla. Monellahan urheilijalla tai treenasjallahan on että kerra viikossa saa mätätä. Miks sulla NOIN tiukka?:D nostan hattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalisti karkkipäivät kuuluisikin mukaan, mutta veikkaan että tässä nyt testataan myös luonteen lujuttaa tai jotain :D Koska herkkupäivät astuu kuvioihin vissiin viikon päästä kun vaihtuu taas ohjelmat, kun tää treenijakso siis oon jaettu kolmeen aikajaksoon ja nyt kahdella ekalla ei oo ollu herkkupäiviä ollenkaan. Kyllä sitten on voittajafiilis kun on ollu ekat 9-10vko täysin herkuttomalla :)

      Poista
  3. Osta tuoreita ;) maistuu taas hetken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testattu on ja niihinkin kyllästytty :D rakastan vihanneksia ja salaattia mutta nyt niitä on vedetty niin paljon että tulee jo korvista ulos.....

      Poista
  4. Vau, että sulla on itsekuria! Itsekin mietin alkaisko joulun jälkeen tuohon fit mom-juttuun.. Jos uskallan! En halua epäonnistua, tiedän, oon pelkuri! Miten toi käytännössä toimii? Tuleeko sähköpostiin ruokamäärät ja treeniohjeet? Kuinka tarkat?
    Tsemppiä loppuun! Tätä on ilo seurata!

    T. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekuri on kyllä kasvanut ja yllättänyt itseänikin, tosin mulla mieskin on sen verran tiukka ettei täällä kotona vois edes lipsua :DD Se epäonnistumisen pelko on mulla melkein suurin motivaattori ! Eli se on toisaalta ihan hyvä juttu. :) BodyCampin nettisivuille rekisteröidytään ja sinne tulee ohjelmat, salille sekä ruokavalioon, myös halutessaan kotitreeniohjelma ! Ne on viimesenpäälle tarkat, suosittelen !

      Kiitos paljo, tsemiä tarvitaan :)

      Poista
  5. Vau! Ooot tosiaankin ollut ahkera, ihailen tota päättäväisyyttä suuresti..itellä noi kilojen karistamiset jäi aikapäiviä sitten, josko vuodenvaihteessa jatkaisin.. :) Tsemppiä paljon ja ole ylepä saavutuksista ja itestäs :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kyllä tällänen projekti antaa itselleen tosi paljon, oon todella onnellinen että lähdin tähän mukaan. Suosittelen ! Koko kroppa ja mieli voi paremmin.

      Kiitos Sara tsemppaavasta kommentista ja todellakin olen ! :)

      Poista
  6. Voi kun itsekin saisi kunto kuurin päälle! Hienosti sulla etenee, tsemppiä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aloitus on kaikista vaikein, ja henk.koht. suosittelen kyllä jotain tällästä vastaavaa missä ohjeet tulee treeniin ja ruokailuihin :) Niin helppo noudattaa ja onnistuminenkin todennäköisempää.

      Kiitos Laura :)

      Poista
  7. Tosi hyvältä näyttää ja tsemppiä loppu projektiinkin! Itse ootan kovasti, että pääse raskausmassusta eroon (la 20.2.) ja pääsee itsekkin painoa pudottamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) Oi siellä kasvatellaan masua, muistaakseni sulla oli meidän Milan kaima jo entuudestaan.. Huippua, teidän Milasta tulee isosisko ONNEA <3

      Poista
  8. Ihailen kyllä tätä sun projektia! Hienosti paino tippunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini ! Nyt on ruvennu ihan mukavaan tahtiin tippumaan :)

      Poista
  9. Hei apua mitä motivaatioo! Ihan huikee saavutus jo tähän asti ! Ja hurjasti tsemppiä jatkoon !! :)

    VastaaPoista
  10. Tsmppiä. mulla menossa trainerin kanssa 11 viikko ja toinen ohjelma. Hienoja tuloksia sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sinne Jenna ! Kivoja tuloksia mutta parasta tässä on oma kohentunut olo ja kunto :)

      Poista
  11. Hei haluaisin kuulla mielipiteesi tästä Tuhkalapset-kampanjasta ja etenkin mielipiteitä jakaneesta kampanjavideosta. :) http://www.tuhkalapset.fi

    Olen täysin koukussa blogiisi. Hyvää joulunodotusta teille koko perheelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, oon tosta jotain lukenutkin mutta voisin syventyä vähän tarkemmin paremmalla ajalla ja jos oikein mielipiteitä herättää niin ihan postauksenkin kirjoittaa tai vastailla sulle tähän :))

      Ihana kuulla, toivottavasti viihdyt jatkossakin ! Samoin sinne ihanaa joulun aikaa <3

      Poista
  12. Moi!
    Oletko saanut mailini korttien voittoon liittyen? En ole nimittäin saanut sinulta mitään vastausta!
    -Jonna Kilpikonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo äsken vastailin mailiin, pitkästä aikaa kun ehdin sähköpostiakin käymään läpi ajan kanssa :)

      Poista
  13. Vautsivau nainen, sullahan menee tosi upeasti tämä projekti! Nyt vaan pysyt tiukkana niin varmasti saavutat tavoittees ;) Mua kiinnostais, että ootko maininnut sun lähtöpainoa ja pituutta missään? Näin kuvien perusteella on tosi vaikeaa päätellä esim. kirjoittajan pituutta :) ihanaa itsenäisyyspäivää teidän söpölle perheelle! <3 -Susanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jatkuu samaan malliin loppuun asti :) kyllä täällä tiukkoja ollaan ! Juu tiedän että se lähtöpaino kiinnostaisi, mutta se on tälle mammalle niin arka asia jotenkin etten ainakaan vielä sitä uskalla paljastaa.. mutta pituus on 169cm, ei taida ilman painoa avata yhtään mutta kuitenkin :D

      Samoin sinne Susanna, ja mukavaa viikonloppua myös <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3