keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Fit Mom-viikko 8/15


VIIKKO #8 TOTAL

Painonmuutos lähtöön: -6,8kg
Painonmuutos tällä viikolla: -0,7kg
Salitreenit: 4/4
Lenkkipäivät: 3
Ruokavalio: Ei lipsun lipsua.




Kuinka paljon voi ärsyttää kun se seiska ei mennyt vielä rikki, ärsyttävät parisataagrammaa jäi uupumaan. No toisaalta 7kg pudotus on asetettu jouluaattoon joten eiköhän se täyty joka tapauksessa ellei jotain mullistavaa romhdusta tapahdu, johon en kyllä usko.

Lenkkeilyn saralla mun pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni, lenkit jää liian tehottomiksi ja lyhyiksi. Mutta kun tuo lumi ja kylmä viima ei yhtään houkuta, ei sitten lainkaan. Oisko tähän jotain hyviä niksejä miten lenkkeilyinnon saisi pidettyä korkealla myös näin talvella ? Toki motivaattorina toimii se että Mila saa parhaa päiväunet ulkona, mutta ei se näytä riittävän kuitenkaan.




Salitreenaamiseen oon tainnut hurahtaa jo täysin. Vaikka salille on usein vaikea lähteä, on se fiilis treenin jälkeen joka kerta ihan mahtava. Hyvä olo, lihaksia pakottaa ja se että on saanut taas itsensä revittyä treenaamaan on voittamaton kombo. Siihen vielä lisää kirsikaksi kakun päälle nämä lähes 7kg mitä sinne salille on jäänyt kropasta... Voin vaan kertoa että nälkä kasvaa syödessä ! Ens kesänä mä oon oikeesti Fit Mom, lupaan sen kaikille teille lukijoille ja mun läheisille NYT ! Jos epäonnistun mut saa kivittää.


Tsemppiä sinne ruudun toiselle puolelle kaikille kuntokuurilla oleville ! 
Enää 2viikkoa jouluun, sitten herkutellaan ! ♥













14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Yritän ainakin olla, kyllä mä sen laiskottelunkin taidan ;)

      Poista
  2. Onks sulla ketään kaveria ketä lähtis sun kans lenkille? Itellekki on lenkit vähän pakko pullaa mut heti jos on kaveri kenen kans höpötellä kävellessä niin sitä matkaa kertyy ihan huomaamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin, arkisin kaikki kaverit on töissä ja ne muutamat mammakaverit asuu kaukana.. kyllä siellä lenkillä viihtyy iPodin kanssa kaikkina muina vuoden aikoina mutta tuo lumi ja viima vie siitä sen pienenkin hehkun :/

      Poista
  3. Wautsi wau, 7kg?! ihan hurjaa! Mä en tajuu miten sä oot pystyny olee lipsumatta!:D Multa se ei todellakaan onnistuis!:D

    Onks jouluun enää 2vko?! apuaaaaa..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein, ei ihan vielä oo seiska täynnä, toivottavasti ens viikkoon mennessä :) En mäkää ! oon yllättänyt ihan itsenikin miten oon pysyny näin hyvin ruodussa :D

      Poista
  4. Suosittelen airobisiin reeneihin hankkimaan kotiin joku laite. cross trainer tai juoksumatto. ei tartte lähtee pakkaseen ja viimaan ulos :) mukavaa vaikka reenata kun lapsi nukkuu päikkäreitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun meillä olisi tilaa sellaiselle, mun vanhemmilla olisikin sopivasti crossi pölyttymässä mutta yksinkertaisesti meille ei mahdu. Kuitenkin ulos tulee lähdettyä senkin takia että Mila saa raitista ilmaa edes muutaman kerran viikossa talvellakin mutta niihin lenkkeihin pitäisi saada vähän lisää tehoa ja pituutta :)

      Poista
  5. Nii ja uiminen on toinen hyvä reeni :) koko perhe vaan pulikoimaan lämpimiin sisätiloihin :)

    VastaaPoista
  6. Täällä ollaan kyllä kateellisia sun ruokavaliosta!! :)) siis niin hienoo että oot pysynyt lipsumatta siinnä! Ei oo onnistunut mulla! Ite en syö gluteenia ollenkaan,enkä perunaa tai karkkia ja painoa on lähtenyt reilusti,nyt viimisen parin kk aikana noin 4-5 kiloa,eli ihan hyvin ja syön kyllä ihan hyvin mutta oot laittanut miettimään että ois voinnu tippuu reilusti enempi jos ois tiukempi ruokavalio! :)salilla ja juoksemassa käyn kyllä sen noin 4-5 kertaa viikossa. Mutta tsemii sulle paljon! Saat kyllä olla hurjan ylpee itsestäsi,ei puutu motivaatiota sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ollut hyvä kun on ruokavalio mitä noudattaa, niin helppoo kun ei tarvii miettiä itse mitä suuhun laittaa :D No mutta hei superhienostihan sulla menee jos kuitenkin oot sallinu myös herkkuja välillä.. Mulle on ollu tosi paljon parempi kieltäytyä nyt alkuun kaikista herkutteluista koska siitä oon saanu motivaatioo kun oon huomannu pystyväni siihen :) Jos herkkuja sillon tällön olis sallittu niin varmaan sortumisvaarakin olis ollu suurempi,, Kiitos Liisa, ja samoin SUURET TSEMPIT sinne myös :))

      Poista
  7. Huomaa jo jaloista että ollu tulosta treenillä:) TSEMIÄ!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä ne on alkanu vähän hakee uuttaa muotoa pikkuhiljaa :)) KIITOS !!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3