sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Näin joulu näkyy meillä !











Miltä meidän joulu näyttää ? Joskus vielä saan sen aidon kuusen... Mun mielestä meillä joulukoristelut on pidetty vielä melko maltillisena, joka nurkasta ei löydy tonttuja, enkeleitä tai muita koristeita. Onko siellä koristeltu kotia paljon jouluksi, onko kenties lähtenyt jopa ihan lapasesta ? 

Me lähdetään nyt kauppaan, ostamaan HERKKUJA kotiin. Saatan ehkä seota siellä suklaahyllyllä !

ENÄÄ KAKSI YÖTÄ. ♥











12 kommenttia:

  1. aivan ihania kuvia - näitten ansiosta myös mun joulufiilis alkaa nousta! Hyvää joulunodotusta koko perheelle! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua että saivat sinnekkin aikaan joulufiilistä ! Kiitos samoin sinne, ihanaa joulua :)

      Poista
  2. Oi mistä nuin ihanan kaulahuivin olet Milalle löytänyt? Voisin varastoida samanlaisen meidän kolme kuukautiselle neidille(:

    täälläkin juhlitaan tänä vuonna ensimmäistä joulua tuon pienen ihmeen kanssa. Tämä äiti on aivan haltioissaan!


    Hyvää joulua teille! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kaulalappu on Hennesiltä, semmoinen tuplapakkaus :) kantsii hamstrata noita varastoon, ovat kätsyjä kun tuo kuolaaminen alkaa ;)

      Ihanaa ensimmäistä perhejoulua myös sinne :)

      Poista
  3. Ootpa ihanaksi laittanut kodin! Hyvää joulua vaan! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköstä teillä, tosi kodikasta! :) meillä on kans koristeita aika hillitysti, ei oo ees kuusta ku meiän 8kk neiti ei varmaan jättäs sitä rauhaan :D hyvää joulun odotusta teiän perheelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rosa :) haha, saa nähdä pystyykö sitä itsekkään ensi jouluna enää kuusta kotona pitämään jos Miltsu on pahakin termiitti :D

      Kiitos samoin sinne, ihanaa joulua :)

      Poista
  5. voi ompa teillä kaunista! :) Ja tuo baby-pallo on kyllä ihana :) meillä samanlainen kuusi ja koristelutki aika samallaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia :) tykkään itsekkin kyllä. Noita palloja löysin Sokokselta, oli ihan pakko ostaa yksi sellainen kuuseen muistoksi tästä vauvavuoden joulusta :)

      Poista
  6. Onpa söpö babypallo! Ja kivan hillitysti näkyy teilläkin noita joulukoristeita olevan. Mä koristelimme vähän perinteistä poiketen myös mustalla mutta eiköhän kaikille silti oo aika selvää että joulu se on meilläkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä oli muutamia erilaisia Sokoksella, mutta tuo oli ylivoimaisesti yksinkertaisin niin lähti mukaan, onhan se söpö :) Teillä on niin ihanan vaalea ja valoisa koti niin mustat koristeet sopii varmaan tosi hyvin ! Ihanaa joulua teille :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3