perjantai 11. huhtikuuta 2014

Messukuumetta


Monen aikaan pitää aamulla herätä ? Mitä mä puen päälle ? Kuinka osaan ajaa piiiiiiiiiitkästä aikaa Kehä Kolmosen sisäpuolella, entä miten löydetään Messukeskukselle ? Navigaattorikin varmasti vain sekoittaa ja ajetaan harhaan... Entä miten nuo murut selviää koko päivän ilman äitiä ? Entä mun tissit, pitääkö pakata rintapumppu mukaan että ne eivät räjähdä päivän aikana ? ;) Kysymys kuuluu, jännittääkö tätä mamia hieman huominen messureissu ? NO JOO !

Huomenna aamulla starttaan auton varhain aamulla, noukin messuseurakseni mukaan Lauran ja Mirkan ja suuntaamme kohti Helsinkiä ja Lapsimessuja. Pitkään olin raahamassa Nikoa ja Milaa mukaani messuilemaan, mutta jostain kumman syystä tuo toinen puolisko ei ollut kovinkaan innoissaan lähdössä sinne ihmispaljouteen pyörimään. Liekkö Nikolle jäänyt viime vuodesta traumat kun juostiin koko päivä kojusta kojuun minun vielä ollessa raskaana. Oon kyllä toisaalta tosi innoissani siitä että pääsen lähtemään ilman perhettä naisseurassa, koska menen messuille "töihin" niin saan keskittyä paremmin kuvailemiseen ja näytteilleasettajiin ilman että toinen on hoputtamassa ja toinen kiljuu pallo punaisena rattaissa. On se muutenkin ihan kivaa että nuo kaksi saavat viettää koko päivän isi-tytär-laatuaikaa, tekee varmasti hyvää molemmille kun saavat äidistä pienen loman.




Messuilta odotan paljon, jo viime vuonna olin melko tyytyväinen messutarjontaan vaikka vasta odotettiin Milaa ja suurinosa tarjonnasta ei vielä ollut meille ajankohtaista. Tänä vuonna messut ovat viime vuotta osuvampi tapahtuma minulle joten odotukset ovat suuret. Paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia joista erityisesti kiinnostaa mm. Muumivaipat, Gugguu, Mehiläinen, Crocs, Mainio Clothing, Nosh, Valio, Silverjungle ja monet muut.

Pitkästä aikaa oon panostanut hieman omaankin pukeutumiseen ! Hankin messuja varten itselleni siistin basic raitamekon Vilasta, sen kaveriksi ajattelin vetäistä jalkaan valkoiset Conssit ja asu viimeistellään huivilla, MK:n hopeisella kellolla ja helmikorviksilla. Niin ja onhan mulla ihan uudet hiuksetkin sopivasti messuja varten. Ihan OK messulookki, eikö ? 




Nyt jatkan valmistautumista huomiseen ja nautin perheen seurasta vielä loppu illan kunnes painutaan ajoissa unille. Aamulla herätyskello soi jo ennen 5, voi olla että hieman väsyttää...


Huippua viikonloppua murut, palataan sunnuntaina ! ♥ Ja hei jos satutaan törmäämään Pasilassa niin tulkaa rohkeasti moikkaamaan, siellä mä kuljen blogin nimi rinnassa ja kamera kaulassa.





13 kommenttia:

  1. Mua jännittää kans!!! :D

    Toivottavasti törmäillään!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks en oo ainut ;) Ja todellakin, toivottavasti nähdään !!

      Poista
  2. Ihan oikeastiko sä hankit uudet vaatteetkin MESSUILLE? ;) Itse olin tänään, hienoinen pettymys oli kyllä. Halli täynnä laittautumattomia mammoja lastenrattaiden kanssa arkilookissaan (ei muuten miehiä näkynyt lainkaan! :D), vaatekojujen ympärillä niin paljon ihmisiä ettei sekaan mahtunut ja mainostajien pisteet nyt olivat sitten.. no, muumivaipat mainostivat muumivaippoja, jne. Ei mitään kiinnostavaa vaikka suurin odotuksin lähdin. Toivottavasti sinä viihdyt paremmin, mukavaa messupäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron sulle salaisuuden, en mä mekkoa pelkästään messuille ostanut, ajattelin käyttää sitä kyllä niiden jälkeenkin ;) No höh, toivottavasti ei tuu ihan hukka reissu :P

      Poista
    2. En tiennytkään että messuille kuuluu pukeutua jotenkin super hienosti :D "laittautumattomia mammoja" arkivaatteissa. Olis kiva tietää miltä kyseinen ano näytti messuilla :D

      Poista
    3. :D Oisko kirjoitettu kuitenkin huumorimielessä sarkastiseen sävyyn tuo toisen anon kommentti ? :D

      Poista
  3. Ihania messuja sinne! Harmi ettei päästä paikalle mutta jään odottelemaan muiden messu postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini ! :) Mä yritän ainakin saada postaukseen sitten vähän messufiilistä. Mutta toivottavasti vaikka ensi vuonne tekin pääsette mukaan !

      Poista
  4. Ounou! Arvaa tuliko nyt asukriisi kun mulla oli tismalleen samanlaiset vaatteet tulossa päälle huomenna :D

    VastaaPoista
  5. Ei voi olla totta, kuinka samanlainen vaatemaku meillä on :D Useampi samistakki ja nyt vielä messuvaatteetkin matchmatch. Hyvä maku sulla on Emmi ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun keksiä jotain muuta :D otan käyttöön suunnitelma B:n ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3