keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Project Fitmom, kesäkiri viikko 2/8


Hei haloo, kuka päätti että nää viikot menee tälläsellä pikakelauksella eteenpäin ? Tuntuu jotenkin että en ole saanut mitään aikaiseksi, vaikka olenkin syönyt hyvin ja liikkunutkin tarpeeksi. Se on tuo pahuksen paino, vaikka vakuutin itselleni etten ota ressiä kiloista niin silti huomaan ajattelevani sitä joka päivä. Ärsyttävääääääää !


Viikko #2 
Paino: -0,6kg (-1,0kg)
Sentit kropasta: -1cm (-3cm)
Sali/kotitreenit - 2
Lenkit - 3/17,5km
Ruokailut - OK, pääsiäisenä parina extra iltana meni hieman mämmiä, mutta onneksi se on terveellinen herkku!

Ruokailut tosiaan ovat menneet ihan rutiinilla näin arkisin, nyt kuitenkin tuntuu vähän vaikealta. Viime loppuvuoden 10viikon herkuttoman jakson jälkeen meillä on ollut vapaasyöntipäivä kerran viikossa, ja nyt on kuitenkin taas aika pidättäytyä herkuista täysin seuraavaksi neljäksi viikoksi. Tuo herkkulakon alku on selkeästi vaikuttanut mielialaan, nyt herkkuja tekee entistäkin enemmän mieli kun tietää ettei niitä hetkeen ole tiedossa ! Voi ihmismieli, miksi olet niin vaikea ? Silloin kun saa syödä ei välttämättä tee edes niin mieli, mutta auta armias kun on aika kieltäytyä...




Viikon treeneihin olen ihan OK tyytyväinen, tosin salille pitäisi keritä useammin kuin kerran viikossa, se ei yksinkertaisesti riitä mihinkään ! Onneksi nykyään osaan/viitsin myös kotona treenata, mutta ei se kuitenkaan kunnon salitreeniä voita. Pyhien ansiosta pääsin ensimmäistä kertaa aamulenkeille tyhjällä vatsalla ja vielä ihan YKSIN. Ah mitä luxusta, otan tuosta varmasti joka viikonloppuisen tavan ! Mun oli tarkoitus aloittaa aamulenkit arkisin jo muutama viikko sitten, esteeksi kuitenkin muodostui pikku tipun aamu-unien häiriintyminen. Mila nukkuu aamulla meidän kanssa ja parin kokeilu aamun jälkeen huomattiin että jos yritän 5aamulla herätä ennen Nikon töitä lenkille niin neiti herää silloin myös. No katsotaan asiaa uudelleen viimeistään kesällä kun unikoulut on käyty ja neiti nukkuu yönsä kokonaan omassa sängyssään.




Tälläistä tällä viikolla, niin kuin näette alku "vähän" kangertelee mutta kyllä tää tästä. Vielä on jäljellä 6viikkoa kesään, siinä ajassa ehtii hyvin karistella ainakin sen 3kiloa (salaa haaveilen 5kilosta..........). Tänään avattiin uusi viikko lenkillä ja huomenna olisi ehdittävä salille, nyt on oikeasti otettava niskasta kiinni ja kovaa ! Uuden viikon olen muutenkin pyrkinyt suunnittelemaan paremmin. Viikonloppuna tavoite on boostata projektia oikein kunnon rääkkipäivillä, aamulenkit ja salit päälle ! Saa nähdä miten mimmin käy, kuinka puhki ollaan sunnuntai iltana ? 

Tsemppiä kovasti myös sinne ruudun toiselle puolen uuteen viikkoon ! Ihan huippua lukea muidenkin edistymistä ja mielettömän hyvällä asenteella ootte mukana, iso peukku siitä ! Linkkailkaa noita postauksia kommenttiboxiin niin muutkin löytävät helpommin niitä lukemaan.







10 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Minkä verran ajattelit vielä kokonaisuudessaan pudottaa painoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Nyt ennen kesää olis kiva saada 4-5kiloo pois, mutta kokonaisuudessaan tavoite on saada 9 kiloa tiputettua :)

      Poista
  2. Voi sinua! Mulla paino junnaa paikallaan, vaikka tähän saakka on synnytyksestä tippunut omalla painollaa ilman laidutuksia. Imetys tehnyt tehtävänsä. Mitenköhän nuo muutamat mukana kulkevat kilot saisi pois! Saan onneksi sun treenijutuista vähän tsemppiä itsellenikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuntuu olevan päinvastoin, imetys pitää kiinni kiloista oikein extra kovaa :D no ehkä ne vimpat karisee sitten kun imetyksen joskus lopetan.

      Kiva juttu että saat näistä boostia omiin treenijuttuihin :) Tsempit !

      Poista
  3. Tsemppii sullekin uuteen viikkoon! :) Hyvin se menee!!

    Käykää kurkkaamassa mun kiritilannetta; http://h-ihanaelama.blogspot.fi/2014/04/kesakiri-haaste-viikko-18.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää tästä, pitää vaan pitää tavoite kirkkaana mielessä niin hyvä tulee :)

      Poista
  4. Aamulenkit on kyl ihania... Varsinkin jos yksin pääsee lenkille:)

    Mun viikko löytyy:
    http://kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi/2014/04/kesakiri-vk-2.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, lueskelen postauksen ihan just ;) ja aamulenkit on PARHAUTTA !

      Poista
  5. Olet ihanan positiivinen ja motivoit mua kyllä paljon. Itelläkin kesään tuo 4-5kg olis kiva saada pois ja yhteispudotus sama 10kg. Aamulenkillä täällä jo päästy:) saanko kysyä minkä pitunen oot ja paljon painat tällä hetkellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, ihana kuulla !! Tässä on vielä hyvin aikaa, 5viikkoa kesäkuun alkuun, you can do it ;)

      Mä oon niin tylsä ja nössö etten halua painoa täällä blogissa kertoa mutta pituutta on 169cm ja ihanne painoon matkaa sellanen 8-9kg eli ylimäärästä ON !! :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3