torstai 15. toukokuuta 2014

Wenja Wekkuli


Mila sai pari viikkoa sitten ihanan pienen lahjan, Wenja Wekkulilta.  Tämä suloinen kotimaisena käsityönä tehty kypärämyssy on ihanan kevyt, mutta pieniä korvia tuulelta suojaava ja suloisen leikkisä ulkomuodoltaan. Sopii siis hiekkalaatikolle keväällä, syksyllä mutta myös kesällä viileämmillä keleillä.




Kuvista näkee että pikku neitikin taisi tykätä myssystä ihan kybällä !

Moni varmasti siellä ruudun toisella puolen miettii että mikä ihmeen Wenja Wekkuli ? Yritys ei ollut minullekkaan entuudestaan tuttu, mutta saimme kypärämyssyn mukana myös infopläjäyksen millaisesta yrityksestä on kyse. Tässä siis hieman nippelitietoa teille tiedonjanoisille. Wenja Wekkuli on kotimainen, Kuopiosta ponnistava vaatetusalan yritys joka on saanut alkunsa 2006. Kaikki alkoi keskosvaatteiden valmistuksesta joita lahjoitettiin iso kasa Kyssin vastasyntyneiden teho-osastolle. Wenja Wekkuli valmistaa myös Bamburuu-kengurutoppeja jotka ovat nimensä mukaan suunniteltu pikkuriikkisten kenguruhoitoa varten. Näiden erikoistuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy nykyään myös ihan perus käyttövaatteita niin lapsille kuin aikuisillekkin. Valikoimaan pääsette tutustumaan tarkemmin TÄSTÄ ja samasta paikasta pääset tekemään myös ostoksia sillä Wenja Wekkuli on hiljattain avannut myös verkkokaupan.





Kotimaisuutta ja yrittäjyyttä arvostan itse korkealle, sen lisäksi Wenja Wekkulin arvomaailma on omaa sydäntäni lähellä. Postaus ei ole maksettu mainos, vaan ihan omatoimisesti halusin teille lukijoille jakaa tämän vinkin. Mielestäni yritys tekee hienoa työtä, jatkakaa samaan malliin !





15 kommenttia:

  1. Ihana pipo! Pysyykö hyvin päässä, meillä tuppaa noi kaulurit aina pään kääntyessä peittämään puolinaamaa vaikka joka kokoa on testattu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kypärämyssyt on meillä ainoat jotka pysyy päässä :D ja tuo etenkin kun se on sopivan kokoinen ja kevyt niin ei varmaan edes Milan tee mieli olla repimässä sitä pois :)

      Poista
  2. Ja hei piti vielä kysyä et mistä tuo sulonen tähtijumpppis on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälästä, juuri viikonloppuna bongasin että JKL on ainakin vielä myynnissä !

      Poista
  3. Mila on kyllä kertakaikkiaan ihanan ilmeikäs lapsi, älyttömän suloinen hymy tuossa viimeisessä kuvassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä, löytyy jos jonkinlaisia ilmeitä joka tilanteeseen ;)

      Poista
  4. Heippa! Mun sisko on markkinoinut tän viikon duunissa Fonectan Osuma.fi -palvelua. Kävin itte kurkkaamassa sitä netissä ja teinki samantien pari arviota. Huomasin hetken päästä et jokaisesta 1.4.−31.8.2014 välisenä aikana tehdystä arvioista lahjoitetaan 1€ Lastensairaala-keräykseen. Päivitetystä arviosta lahjoitetaan 0,50€. Mulle tuli heti mieleen te mammabloggaajat, joilla on paljon lukijoita. Jos innostuit ni tee ihmeessä postaus Osuma.fi :stä niin saadaan Lastensairaalalle lisää rahaa! :)

    ps. IHANA myssy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, todella hyvä idea ! Kiitos siitä, täytyy tutustua tohon juttuun paremmin ajan kanssa :)

      Kiitos <3

      Poista
  5. Mistä nuo Milan kengät on? Meillä ois hakusessa jotku kivat kengät kesäksi, vaikka typy ei vielä kävelekään. Mut kuitenkin kesällä nousee jo seisomaan tukea vasten niin ei viiti villasukissakaan ulkoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan KooKengästä, Super Fitit :) eikä olleet edes kovin kalliit muihin verrattuna 35e, menevät ensiaskelkenkinä myös !

      Poista
    2. Onpa edulliset! Täytynee tarkistaa netistä saatavuus, kun ei täällä mitään kookenkää ole :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3