lauantai 26. heinäkuuta 2014

Me ollaan niiiiiiin LOMALLA !


Eilen se alkoi, isukin kesän toinen viikon lomapätkä ja näin koko perheen loma. Tänää aamu startattiin nukkumalla pitkään koko porukka. Aamupalan jälkeen hipsittiinkin jo keskustaan pyörimään ja nauttimaan lomafiiliksistä. Lomavaatteitakin shopattiin vähän äidille ja iskälle. Ompahan kiva lähteä reissun päälle kun on jotain fressiä päällepantavaa. Tänään mennään vielä illalla Milan kanssa syömään mun vanhempien luo ja Niko käy isoveljensä kolmekymppisillä. Aamulla herätäänkin sitten pakkaamaan sillä huomenna starttaa meidän eka kesäreissu. Nyt on niin hyvä fiilis, me ollaan NIIN LOMALLA !

Lomasuunnitelmat saatiin alkuviikosta lyötyä lukkoon. Meidän viikkoon tulee kuulumaan reissua, rentoilua ja kivoja tapahtumia. Tätä lomaa ei himmailla tippaakaan, lähes joka päivälle on jotain spesiaalia, mutta aikatauluja ei kuitenkaan ole ahdettu liian täyteen. Tää pätkä on kivaa vaihtelua siihen ensimmäiseen lomaan joka nysvättiin kotona ja mökillä. Ajattelin avata meidän lomaohjelmaa hieman, se näyttää tältä...




Kesäreissu Tampereelle ja Helsinkiin - Sunnuntaina startataan auton nokka kohti Tamperetta, jossa meitä odottaa hotelliyöpyminen Scandic Tampere Stationissa. Tarkoitus on käydä Särkänniemessä ja tietysti myös Koiramäellä samalla. Kakkospäivänä vielä ennen lähtöä käydään tutustumassa Pikku Kakkosen puistoon jota niin moni meille suositteli TÄSSÄ postauksessa. Ideapark olisi myös to do-listalla jos aika riittää. Maanantai iltapäivällä jatketaan matkaa Helsinkiin jossa yövymme Nikon veljen eli Milan kummisedän luona pari yötä. Helsingin pari päiväinen haluttiin jättää ennalta suunnittelemattomaksi, mennään enemmänkin fiilis pohjalta. Ystäviä ja sukulaisia varmasti treffaillaan paljon, Korkeasaari ja shoppailukierros kuuluvat myös suunnitelmiin. Minuuttiaikataulu jätettiin suosiolla pois, treffataan ketä ehditään ja tietysti Milan ehdoilla. Keskiviikkona huristellaan kotiin, ehkäpä Ikean kautta ?

Asuntomessut - Torstai-perjantai akselilla vietetään parisuhdepäivä, missäs muualla kuin Asuntomessuilla kierrellen ? Mummilaan on buukattu hoitopäivä Miltsulle ja äiti ja isi saa nauttia kesäisen päivän ihan vain kahdestaan. Aika ihanaa, yks loman kohokohta ehdottomasti !

Blogikirppis - Viikon päästä lauantaina onkin sitten jännä päivä, Varikolla koetaan Jyväskylän ensimmäinen Blogikirppis. Tästä kirjoitan vielä ensi viikolla lisää pienen esihypetys postauksen. Pitääkin alkaa hinnoittelemaan omia myytäviä pikapikaa.





Viikko on ihan harmittavan lyhyt, joten kaikkia suunnitelmia ei millään ehditä toteuttamaan. Onneksi kuitenkin luvassa on laatuaikaa niin perheelle, parisuhteelle ja ihan vain omalle itsellekin. Tästä viikosta tulee varmasti mahtava ja meidän ekasta perheenä tehdystä kesälomareissuta ikimuistoinen ! Ai niin ja päästäänhän me vielä elokuun lopussa reissaamaan toistenkin ja ihan ulkomaille asti, RUOTSIIN. Mun synttäriviikonlopuksi meille on varattu päivä Tukholmassa-risteily jota odotetaan koko porukka ihan intopinkeänä.





Hei ja antakaas nyt viime hetken vinkkejä etenkin Tampereelle ja Helsinkiin. Suositelkaa rafloja joissa hinta/laatusuhde ja lapsiystävällisyys kohdillaan ? Mitä pakollisia nähtävyyksiä meidän listalta ei vielä löydy ? Kiitos jo etukäteen.

Postauksen kuvat on napsittu aiemmin viikolla, kävimme mummilassa iltauinilla ja kahvilla. Samalla pääsivät myös toiset uudet uikkarit ekaa kertaa testiin. Noi on niin SULOT !








8 kommenttia:

  1. Näin tamperelaisna suosittelen ehdottomasti Pyynikin näkötornille pullakahville! Maailman parhaat ja tuoreet munkit löytyy sieltä :) kantsii tsekata paikka,jos vaan aika riittää:) IHANAA lomaa teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, kiitos vinkistä ! Jos aikaa riittää niin käydään ehdottomasti munkilla :)

      Kiitos <3

      Poista
  2. Voi kuinka söpöt uikkapöksyt :)) mistä olet ostanut?

    VastaaPoista
  3. Voi kuulostaa täydelliseltä teidän loma!! <3 Pitäkää hauskaa ja nauttikaa !:)
    Nähdään blogikirppiksellä, tuun ostaan teidän vanhat vaatteet poies, Ellulle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se myös on sitä nyt käytännössä ;) Kiitos Mia <3

      Hei jee, sillon nähään !!

      Poista
  4. Koiramäki on ihana paikka, siellä kannattaa todellakin käydä! :)) Ihanaa lomaa, suunnitelmat kuulostaa kyllä ihan supereilta <3 Blogikirpparilla nähdään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää että on hyvä paikka. Kiitos Hanna, viikon päästä nähdään <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3