maanantai 28. tammikuuta 2013

Sunday

Miksi viikonloput on niin lyhyitä ?
Äh huomenna on taas maanantai. Ei sillä että mulla olis mitään aikaisia aamuherätyksiä, kun ei töitäkään
tällä hetkellä ole. Mutta viikonlopuissa on ehdottomasti parasta se että saa heräillä rauhassa lämpimästä kainalosta. Arkena taas kylmästä sängystä kun Niko on lähtenyt jo varhain töihin, se on ihan mälsää.

Meillä oli taas aivan huippu viikonloppu, oltiin ihan kaksin ja ei aikataulutettu päiviä lainkaan.
Paitsi Jypin pelihän alkoi eilen 5, eli se oli ainut aikataulutettu meno. Ihanan kiireettömät pari päivää.

Tänään heräiltiin rauhassa ja syötiin herkku aamupalat, kahvia, sämpylää viikonlopun tapaan paistetulla munalla, puuroa ja hedelmiä ! Kyllä niillä jaksaa ;) Sitten kun saatiin yökkärit vaihdettua päiväkuteisiin lähdettiin mun porukoiden luo kahville ja hakemaan Deny kotiin parin päivän yökyläilyn jälkeen. Iltapäivällä kun tultiin kotiin laitettiin jauhelihakeitto tulille ja koneelta parit leffat hakuun.

Eilen illalla katottiin elokuva Fire with fire (SUOSITTELEN! Oli hyvä vaikka harvoin sytyn trilleri/äksön pätkiin) pääsin taas pitkästä aikaa kunnolla leffailun makuun. Tänään oli sitten vuorossa Ted ja Rakkautta Detroitissa. Ted oli ihan huippu hauska mutta tuo jälkimmäinen jätti enemmän kuin kylmäksi.
No mutta onneksi leffaeväät oli kohdillaan, dippivihanneksia ja coctailpiirakoita munavoilla ! Vähän fressimpää vaihtelua noihin perus sipseihin ja irttareihin. Okei okei, kyllä jälkkäriks oli vielä
 banaanisuklaa jädee.. jonkajälkeen alkoi hirveet bileet masussa !

Ted
Oon muuten huomannu että makean syöminen aktivoi ihan selkeesti tuota pikku kaveria, aina jos
vetää jotain makeempaa napaan niin hetki sen jälkeen tuolla alkaa sellanen
zumba tunti että oksat pois. Siinä onkin hyvä tapa vähän provosoida toista liikkumaan jos ei oo
hetkeen liikkeitä tuntenut. Onkohan muilla jo mammoilla tai odottavilla samanlaisia tuntemuksia ?


Sunnuntai-illan leffasnäksit

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !

Essi

7 kommenttia:

  1. Meillä kans jossain vaiheessa vauva intaantu heilumaan sillon kun joi vaikka lasin mehua, mutta nykyään hän mieluummin hilluu vaan öisin ja nukkuu päivät. Toivottavasti unirytmi kääntyisi vielä ennen syntymää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon kiusankappale kun ei anna äitin nukkua ;) Meillä tuo nuppu on eiliestä asti ottanut sellasen mukavan paikan jostain todella läheltä virtsarakkoa, mukava kun monottelee niin tuntuu suoraan sanottuna väliltä siltä että pöksyyn lirahtaa :D Toivotaan että teillä pieni ehtii vielä kääntää rytmin ennen syntymää. :)

      Poista
    2. No sitä mäkin toivon... :D

      Poista
  2. Jes, katoitte sen leffan! Kannatti luottaa mun valintaan äksön pläjäyksessä, vaikka romanttiset komsut normaalisti voittaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä suhun voi luottaa näissä ! yleensä tosiaan riittää että on hyvät näyttelijät niin menee melkein leffa kun leffa :) mitäs niitä muita hyviä oli mitä sillon suosittelitte ?

      Poista
  3. dippilautaset on myös mun odotusajan himoja :D hyvä että tulee vähän tasapainotusta irtokarkeille.. Ja tosi kiva blogi! oon kuluttanut tämän parissa muutamat viime sohvallalojumispäivät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis noita dippivihanneksia voi vetää rajattoman määrän !! :D mut kyllä makeanhimo on se suurin ollut mulla raskauden aikana..

      Kiitos, toivottavasti jatkossakin kulutat aikaa täällä :) ja hei onnea kovasti kaksosten odotukseen, täytyy alkaa seurailla myös sun blogia !!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3