tiistai 12. helmikuuta 2013

Baby Converset, must have !


Kaksi sanaa. Pakko saada. ♥

Näitä oon aina ihaillut, jo kauan ennen kuin omasta pienestä oli vielä mitään hajua.
Pienen pienet conut. Onko olemassa edes mitään söpömpää. Oi ja voi. 
Vauvahan ei ihan hirveesti kenkiä tuu tarvitsemaan ennen kun oppii kävelemään, ja siihenhän menee aikaa. Mutta onhan nää pakko saada edes makkariin pinniksen viereen vaikka pelkäksi koristeeksi.
Kun osais vielä päättää värin. Vai pitääkö hommata suoraan kolmet ?


 Pitää alkaa tosissaan surffailemaan ja etsimään verkkokauppoja mistä näitä sais tilattua edullisimmin.
Ebaytä taidan kokeilla ekana.

♥ Essi

9 kommenttia:

 1. Ihanat!! Apua, miten suloiset! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Hahah teet ihan samoja postauksia, kun mitä mun ajatuksissa liikkuu :D Noi timanttiset on ihanat, löytyyköhän niitä nettikaupoista? Muutamasta oon kattonu pieniä converseja, mutta siellä on ollu ihan perus pinkkiä, eikä välttämättä ees valkosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tää on jotain telepatiaa ;) en oo ihan hirveesti vielä nettiä penkonu, timanttisia löysin ebaystä parit mut mä en tiiä onko noi jopa ite tuunatut ? helppohan noi on ite nimittäin tuunata. Eri värisiä löyty ebaystä ja monesta muustakin ihan googlettamalla.

   Poista
 3. Me ostettiin pikkuselle heti konssit : ) minikonssit ja hiplailen niitä melkeen joka päivä kun mietti,että miltä se oma pieni sit näyttää kun se niillä tallustelee. Sitten on vielä pienemmät ne vauvakonssitkin hommattu ;) en toki oo mikään kenkien ystävä (; hehe ! HEI mä muuten liityin sun uudeks lukiaksi :) kivan olonen blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Nea että löysit tänne, tervetuloa mukaan :) Hei jos saan kysyy nii mistä tilasit, minkä väriset ja paljonko maksoit ? Yritän ite löytää netin syövereistä mahdollisimman edullisesti, ehkä pieni oma lehmä ojassa että raaskis tilata kans ne baby mallit ja normi mallit. :)

   Poista
 4. Löysin toiset tuurilla fb:kirpparilta ihan käyttämättömät,kun olikin kuulemma väärän väriset ja sain ne 12e,ne on siniset :) Vauva konssit toin ruotsista jostain kenkäliikkeestä missä oli poistomyynti käynnissä :) Joten en kans oo raaskinu tilailla mistään,kun onhan noilla hintaa. (; mutta ne vauvakonssit on kyllä sen arvosetkin :)

  VastaaPoista
 5. Hei noi on IHANAT!! Aadalla odottaa jo nuo vaaleanpunaiset tuolla kevättä ;) t: Roosa

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3