maanantai 29. heinäkuuta 2013

Mökkielämää

´
Nyt on relaxoitunut ja hyvä fiilis mukavan mökkiviikonlopun jälkeen. Vitsi miten paljon tuollainen irtiotto arjesta antaa energiaa ! Ihanaa oli olla passattavana mun vanhempien mökillä, ei tarvinnut itse laittaa ruokaa, tai tehdä oikeastaan yhtään mitään ja sen lisäksi Nuppu nukkui viikonloppuna oikein extra hyvin. Säät suosi myös joten viikonloppu oli lähesä täydellinen !
 
Matkalla mökille pysähdyttiin Kivisalmen Kievarilla tankkaamaan, aikamoiset eväät ! Suosittelen poikkeamaan jos tuolla suunnalla liikkuu.


Vanhempieni ihana mökki
 
Nuppu lempi puuhassaan
Mamakin sai vähän laatuaikaa auringossa...
Illan kruunasi IKEAN ravut :D
Sunnuntainakin lämpöä vielä riitti
 
Pikku vauvan kanssa on kyllä suhteellisen helppoa vielä reissata, ei tarvitse pää kolmantena jalkana olla juoksemassa perässä. Meidän neiti on muutenkin melkoisen kiltti tapaus, ei huuda turhia ja nukkuu ainakin vielä mainiosti. Toivottavasti neiti ei muutu tulevaisuudessakaan sillä me ollaan melko meneviä, eikä viikonloppuisin tykätä nysvätä vain kotona. Aika pitkälti se on toki myös itsestä kiinni tekeekö reissaamisesta hankalaa, asenteesta se on aikalailla kiinni, viitsiikö ja haluaako lapsen kanssa liikkua paljon.
 
Anyway, meillä oli tosi onnistunut viikonloppu ja vähän jo harmittaa kun kesä alkaa olla lopuillaan. Montaa mökkireissua tuskin enää ehtii heittää, joten näistä lämpimistä päivistä täytyy ottaa kaikki irti. Toivottavasti teillä muillakin oli kiva viikonloppu !
 
Ihanaa kun ootte laittaneet paljon postailu toiveita ! KIITOS. Niitä alankin tässä toteuttamaan mahdollisimman pian, sormet oikein syyhyää jo.  Tällä viikolla pitäisi myös alkaa askartelemaan nimiäiskutsuja joten niistä myös juttua tällä viikolla...
 
 
Essi

10 kommenttia:

  1. Mikä tuo on missä nuppu nukkuu? Sänky,vaunut vai kori vaaai?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaunuissa nukkui mökin terassilla ! pieni nauttii ulkona nukkumisesta ihan mielettömästi ! :) ..siihen asti aina kun tulee liian kuuma noilla helteillä..

      Poista
  2. Olette siis päättäneet pitää nimiäiset ristiäisten sijaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tultiin tähän tulokseen nyt sitten kuitenkin. Kirkkoon kastaminen ja uskonto ei ole meidän perhepiirissä kuitenkaan niin iso juttu, vaikka mitään varsinaista syytä ei ole miksei pientä nyt kasteta. Nimiäiset on vaan ehkä enemmän meidän juttu :)

      Poista
  3. Tämä sun blogi on kyllä niin mainio! Vähän on vauvakuume tullut itsellekin kun on tätä seuraillut. ;) Ihanaa kun laitat paljon kuvia pikkuisesta. On kyllä niin suloinen pakkaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia :)) ilo on mun puolella postailla kun on niin ihania lukijoita ! vauvakuumeeseen ei taida olla kun yksi lääke.. ;)

      Poista
  4. Nam rapuja,taas onkin näköjään se aika vuodesta.. Oliks noi ikean versiot hyviä? :) voi vitsi teidän nuppu on niiin sulonen! Ja kasvanut yhtäkkiä huimasti!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyviä oli kyllä, etenkin hintaansa nähden kun laatikko missä oli 25-30rapua oli maksanu vain 11,90e ? muistaakseni :) Kiitos ! Niin jopa itsekkin sen on huomannu kuinka se on kasvanut nyt ihan viikossa huimasti <3 hymyjä satelee ja ollaan hereillä paljon pidempiä aikoja !

      Poista
  5. Moikka! Kivoja kesäisiä kuvia ja suloinen pieni on! :) Kysyn vain ihan uteliaisuuttani, että kuinka juot siideriä, vaikka imetät ja pikkuinen on tosiaan niin kovin pikkuinen vielä? Eikö se ole vaarallista pienen vauvan elimistölle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siideriä ei tullut juotua kuin tuo yksi pullo, jolloin se ei haittaa imetystä. Lääkärin mukaan yhden alkoholiannoksen jälkeen voi imettää vaikka samantien. Mutta sen muutaman kerran kun olen raskauden jälkeen nauttinut yhden siiderin olen aina pitänyt noin pari tuntia väliä imetyksestä :) en todellakaan vaarantaisi pientä alkoholin vaaroille jos vaara olisi.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3