torstai 16. tammikuuta 2014

Maman lempi LUNCH


Kun treenijakso alkoi söin lähes päivittäin lounaaksi salaatin, nykyään kuitenkin haluan syödä myös lounaan lämpimänä ja sen myötä kuvioihin on tullut wokki. Kehittelin niin törkeen hyvän lounaan mun ruokavalio-ohjeiden puitteissa ettei mitään rajaa, pakko tää on jakaa teillekkin. Tätä voisin syödä joka päivä (ainiin, niinhän mä syönkin !) vain vaihdellen lihasta kanaan aina silloin tällöin. Niin simppeliä, mutta AH niin herkullista ja mikä tärkeintä KEVYTTÄ !

Tän hetken ykkös lounas näyttää siis tältä,




Ei ehkä se maailman kaunein annos suoraan keittokirjan kannesta, mutta maku ja sisältö ratkaisee ! Annos pitää sisällään 150g naudan jauhelihaa / kanaa, 150g wokkivihanneksia, 50g hernemaissipaprikaa, yhden tomaatin, ruokalusikallisen oliveja, suolaa, pippuria sekä lorauksen paseerattua tomaattia. Suosittelen ! 










14 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä heti viikonlopusta selvittyä kokeilla tätä, kuulostaa kanan kanssa niin hyvältä!

    VastaaPoista
  2. nam näyttää hyvältä :) minunkin lemppari ruoka oli joskus kanawokki, mutta nyt oon pari kertaa vasta tehnyt silleen, että jauheliha kanan sijasta ja on kyllä tooooosi hyvää ja vois melkeinpä joka päivä syödä! ja parempaa minun mielestä jauhelihan kanssa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvää onkin ! Mulla oli ihan sama, söin wokin aina kanan kanssa kunnes uskaltauduin heittämään sekaan myös jauhelihaa ja on jopa melkein parempaa :)

      Poista
  3. Nam Nam! Taas on todistettu, että kevytkin voi olla hyvää! Mä oon ihan hurahtanut tuliseen salsaan, tekisi mieli laittaa sitä joka paikkaan. Kokeilin lisätä sitä hieman wokin ja kanan sekaan, sopi muuten sinnekin älyttömän hyvin. Kannattaa kokeilla jos tykkää tulisesta ruuasta (ja saahan sitä vähemmänkin tulisena) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan ! :) Oo joo tota salsaa voiskin kokoeilla tähän komboon joskus, antais vähän uutta twistiä makuun !!

      Poista
  4. Kuulostaa helpolta ja terveelliseltä, täytyypi kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, ja vielä nopeaakin jos ei oo aikaa laittaa ruokaa :)

      Poista
  5. Haha, miehen kanssa kesällä naurettiin, että me syötiin aina joko kanaa ja wokkia tai lihaa ja wokkia.. :D Ne oli niin helppoja tehdä grillissä, eikä sitten jaksanut enää hellalla tehdä mitään. Helppoa ja hyvää ruokaa tosiaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa joo kesällä tää valmistetaankin grillissä, kiitos vinkistä Mari :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3