torstai 6. maaliskuuta 2014

Cityretkellä


Tänään ollaan oltu tosi extempureja ja lähdettiin aikaisin liikenteeseen. Aamulla viestiteltiin Lauran kanssa että treffattaisiin, meillä oli suunnitelmissa muutenkin pyörähtää kaupungilla joten pakattiin pikku tytöt matkaan ja suuntasimme nokat kohti keskustaa. 

Pikku mimmeille tuli oikeastaan taas vain katseltua kevät/kesä vaatteita, sekä nyt tarpeeseen etsittiin vk-pukuja. Molemmat mamat tekikin tosi kivoja löytöjä sillä sattumalta Sokkarilla oli juuri nyt meneillään Naperopäivät  ja -15% alet lastenvaatteista sekä Benettonilla varastontyhjennysale. Meillä tarttui matkaan mm. vk-haalari ja kivoja vaatteita kesään. (Hoxhox Jyväskylän mammat, kannattaa käydä kurkkimassa nuo alet!)




Vaatekauppakierroksen lisäksi käytiin Pressossa tankkaamassa ja isot sekä pienet tytöt saivat napansa täytettyä uuvuttavan shoppailun lomassa. Näin arkena syön normaalisti ihan 100% treenijakson ruokavalion mukaan, tänään tuli kuitenkin poikettua sämpylän verran. O ou, miten pikku sämppäristäkin voi tulla morkkis ? Niin ja tuota Pressoa pitää kyllä suositella kaikille vauvojen ja taaperoiden vanhemmille, syöttötuoleja on riittävästi sekä leikkipaikka on aivan mainio jossa jokainen lapsi varmasti viihtyy.




Olipahan kiva päivä, ja ihan ilman suurempaa suunnittelua lähdettiin ja tehtiin. Miksi sitä tekeekään itselleen aina juuri siitä lähtemisestä niin hankalaa ? Kyläilyt, kaupunkireissut ja muut jutut pitää muka suunnitella monta päivää aikaisemmin... Ei se niin ole, se tuli todistettua tänään koska extempurereissut on aina parhaita !




Huomenna luvassa mekkohaaste-postausta ja ensi viikolla ajattelin valottaa teille Milan vaatekaappia enemmän nyt kun neiti alkaa siirtyä 68 koon vaatteista 74senttisiin pikkuhiljaa. Miltä kuulostaa, kiinnostaako lastenvaatejutut ? Mulla on vähän ollut jopa paha mieli kun olen kirjoittanut viime aikoina vaatejuttuja niin vähän.







26 kommenttia:

  1. Oi että noi Milan housut on ihanat!! :) ja muutenki Mila on aina niin onnellisen näkönen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ylisöpöt, niihin kuuluisi vielä sellainen nahkainen rusettivyö mutta meidän hoikkeliinille vielä liiiiiian iso. Onhan tuo typsy tuollainen aurinko. <3

      Poista
  2. Kiinnostaa! Vaatteet ja varsinkin lasten semmoiset ;) Meillä pukeutuu neiti nykyään tarkemmin kuin mama... Voi nelikuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah meillä sama homma, on se kumma kun beibi on tyylikkäämpi kun äiti :D

      Poista
  3. AINIIN ja mä en kestä kun Mila on niin söpö (ja iso!) jo. miks aika menee niin nopeesti. (Tää muuten kuulostaa ihan törkeeltä stalkkeri-kommentilta, sori :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan stalkkerikommenti (no ei en ottanut sitä niin ;) ) Klara <3 mutta älä muuta sano, liian nopeasti viikot juoksee.

      Poista
  4. Mä aina meen aika extempore! Oon niin tottunu kuljettamaan Jimiä mukana joka paikassa ja autokin on aina käytössä, joten on niin helppoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää ottaa susta mallia enemmän selvästi ;) Mutta meillä ei tosiaan auto oo aina käytössä että se vaikuttaa osaltaan aina suunnitelmiin..

      Poista
    2. Lähetään ens viikolla johonkin extempore ;)

      Poista
  5. Tulikohan mun kommentti :D No mutta siis mä just kirjotin omaan blogiin, että kumpikaan ei löytäny haalaria :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näkynyt toista kommenttia ? Mutta joo mä hain sen puvun sit vielä Sokokselta kun te lähditte ;)

      Poista
  6. Voi että mikä neiti söpöisyys :) Extempore-reissut on usein tosiaan parhaita!
    Vaatejuttuja vaan kehiin, niitä on aina kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, aina ennen äitiyttäkin kaikki extempure jutut oli parhaita :) ja sama pätee siis nytkin !

      Ja vaatejuttuja rupee nyt todellakin tulemaan, tänään yritän tehdä sen sun mekkohaasteen loppuun ;)

      Poista
  7. Toi pipo♡ ohhoh. Mekin aletaan pikkuhiljaa siirtyä seiskanelosiin :o poika tällä viikolla 5 kk iso miäs vissiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, housutkin löytyy mutta ovat vielä toooosi reilut :)

      Oo teillä on iso poitsu siellä jo ! <3

      Poista
  8. Ihania kuvai <3 Ja kiinnostaa lastenvaate postaukset!!

    VastaaPoista
  9. Tuo Presso on tullut meillekin tutuksi! Siinä saa hyvin syötyä/kahviteltua, kun on kiva leikkipaikka vieressä. :) Kiitti alevinkistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehän voitais pitää joku mamablogi miitti joskus vaikka esim. Pressossa ;)

      Poista
  10. Kyllä on pikkuneiti niin tyylikkäänä! ;) Mukavaa, kun pääset Milan kans kahvittelemaan. Meidän tyttö ei vielä osaa syöttötuolissa istua, joten kahvilaan en ole kovin helposti lähtenyt. Lastenvaatepostauksia kehiin :) Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän kaupungilla pitää ollaa tyyli lyylinä ;) Tää aika on kyllä ihan mukavaa kun pääsee liikkumaankin eri tavalla kuin silloin ihan pikku vauva iässä ! Mutta pian se koittaa teilläkin ;)

      Poista
  11. Pakko korjata että se on extempore, ei extempure :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä mä sen itseasiassa tiedän, mutta pienestä asti olen sen sanonut noin niin kirjoittaessakin tulee automaattisesti :D

      Poista
  12. sokos taitaa olla täällä yksi ainoista missä on leikkipaikka, me ei muualla käydä jos V on mukana. edelleen kohta 3vnä tuo leikkipaikka on pop :) usein voin kertoakin että hoidetaan pari asiaa ja sitten pääset leikkipaikkaan, niin malttaa istua rattaissa ja odotella kun tietää mitä tulee tapahtumaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3