torstai 17. heinäkuuta 2014

ALEsaaliit




Alet alkaa pikkuhiljaa olla tältä kesältä taputeltu, joten on aika käydä meidän tämän sesongin löydöt läpi. Kuten olette varmaan jo huomanneet ei tämä äiti ole vielä hurahtanut päätä pahkaa (ainakaan vielä...) yhteenkään merkkiin. Mulle merkitsee enemmän vaatteen ulkonäkö kuin se että onko se nyt Miikkaria, Mini Rodinia vai Pomppia. Toki meiltä löytyy myös niitä merkkimerkki vaatteita, mutta pääsääntöisesti meille arkivaatteet hommataan ihan perus ketjuputiikeista. Niin tapahtui myös nyt alennusmyynneissä, Milalle löydöt tehtiin Lindexiltä ja Kappahlista.










Kolmet housut, kolitsi paita, viisi bodya ja kolme toppia eli kaksitoista vaatekappaletta hippasen päälle 50eurolla, ei paha ollenkaan ! Nyt on pikkumimmille arkivaatteita, näillä pärjää taas hetkisen. 

Olen tehnyt päätöksen etten shoppaa itselleni kuin välttämättömyydet siihen asti kunnes olen tavoite vartalossani. Tästä huolimatta parin viikon takaisella Matkus-reissulla tein itselleni muutamat edukkaat ostokset joita en vain voinut ohittaa.







Bikinit, mekko, korvakorut ja ihana löysäily kolitsi lähti kotiin alle kolmellakympillä. Aika hyvän saaliin sai siis myös äiti !

EDIT !
Kirjoitin eilen illalla tämän postauksen jo valmiiksi, ja en osannut aavistaa että tänään vielä alet yllättäisi mut. Käytiin aamupäivällä metsästämässä Milalle vielä uikkareita, sillä pikkumimmillä ei sellaisia vielä ollut. Loppukesän helteitä, mökkeilyjä ja tulevaa kesälomareissua varten oli pakko käydä vielä simmarit ostamassa. Onneksi sellaisia vielä oli, ja vielä alessa ! Nyt Milalla on uikkareita oikein kaksin kappalein. Söpöydet saatiin periaatteessa kahdet yhtien hinnalla, pöksyt oli -70% Lindexillä ja Kappahlissa kauan himoitsemani pallouikkari -25%. Pallouikkarin otin reilussa koossa jotta se hyvällä tuurilla ehkä menisi ensi kesänäkin, se oli hyvä valinta sillä 74/80koko olisi saattanut olla jopa hieman nafti. Kyllä kannatti vielä metsästää, nää on ihanat !





Mitä löytöjä SÄ teit kesän aleista ? Mistä muuten teitte parhaat lastenvaate hamstraukset ?






32 kommenttia:

  1. Ei visti mä oon himoinnu tota pallo uikkaria myös! Ne on loppu meijän lähi puljusta, pitääkin lähteä metsästys reissulle :D Tosi paljon samoja juttuja oon hamstrannu Lindexistä Lumille arkivaatteeksi, ihania juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein taktisen liikkeen ja kävin katsomassa keskustan ulkopuolelta tota uikkaria, ja kokoja olikin vielä kivasti jälellä :) Onnea metsästykseen !

      Poista
  2. Katsoin tuota sinistä mekkoa Kappahlissa ja tuumailin, että jos minulla olisi tyttö niin ostaisin sen kyllä. Nätti on :) Muuten alelöydöt lähtivät matkaan Lindexiltä, H&M:ltä ja Stadiumista. Muutama kodintuote hankittiin myös Anttilasta. Niin ja Prismasta löytyi myös Tuttaa ja Icepeakia puolella hintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten ehkä enemmän tunika, vaatii jonkun alaosan kun on niin lyhyt. Mä ajattelin sen myös ensin mekkona. Hyvältä kuulostaa teidänkin alet ! :)

      Poista
  3. Oih noi uikkarit! ♡
    Mekin löytöiltiin enimmäkseen lindexillä ja kappahlissa, niissä on se paras hinta-laatusuhde, joten meidänkin laatikot pursuu niitä :D

    popilta hankittiin myös windfleecet, joten ne luen myös 30% alen takia löydöiksi! :))

    Mistä toi get over it paita muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin sulot <3 käytiin tänään heti testaa ne. Mulla on sama fiilis just lindexistä ja kappahlista, HM on ehkä sit vähän huonompi laadultaan.

      Popilla mä en oo vielä käynytkään.. hmm pitäsköhän vielä :D

      Se on Veromodasta :)

      Poista
  4. Mä löysin kans eilen Lindexiltä kivoja vaatteita pikkuneidille ihan pilkkahintaan :) Kivoja löytöjä sullakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin nuokin oli kaikki -70%, eli aikalailla se mitä kirppiksellä vaatteista joutuu nykyään maksamaan :)

      Poista
  5. Me löydettiin kanssa Lindexiltä ja Kappahlista parhaimmat alevaatteet :) H&M:ltä löytyi myös ihan hyviä. Merkkivaatteita löytyi Metsolan verkkokaupasta ja Punavuoren Peikosta :) Ihania vaatteita pikkutytölle olet löytänyt !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä pysyin tällä kertaa pois merkkialeista, ehkä ensi vuonna sitten voi panostaa vähän enemmän kun vaatteet menevätkin vähän pidempään.

      Poista
  6. Parhaat alelöydöt oli ehdottomasti kaksi Marimekon hametta minille (toinen -50% ja toinen -70%). Sit just ihan peruskaupoista on löytynyt muutamia kivoja juttuja minille (Seppälä, Lindex ja Kappahl). Nuo samat Muumi collegehousut kotiutui Lindexiltä meillekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä oon kade noista Marimekoista, mä oon jotenkin ihan nyt hurahtanut niihin kun Mila sai synttäreilahjaksi yhden ihanan pirteän helleasun <3

      Poista
  7. Palokan Lindexistä 2 kuukauden ikäiselle tyttöselle! Kasvuvaralla ja sitten ihan näihin keleihin sopivia kesävaatteita :) Siellä tuli käytyä lähestulkoon joka toinen päivä, kun aina oli uusia tuotteita alessa! Jesper&Juniorista löytyi alesta myös ihana uikkari syksyn vauvauintiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä mä tein myös osan Milan löydöistä ;) voi hitsi, tuolla Jesper&Juonioreilla en tajunnut edes käydä !

      Poista
  8. Kivoja löytöjä! Mä shoppailin tolle 10kuiselle bodyja, sukkia, housuja, kengät ja paitoja ns. Heti käyttöön. Myös muutamia 86koon vaatteita ostettiin jo syksyä ajatellen kuten vk-haalarin, kurikset ja jotain paitoja. Tänä kesänä oli hyvät alet :)

    joko teillä on syksyn vk-vaatteet hallussa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä kesänä on kyllä ollut hyviä aleja. Kuravaatteet meidän pitäisi muuten hommata, samoin kumpparit ! Mä en oikein oo varma, Mila sai synttärilahjaksi vk-takin ja housut ja kevään haalarikin menee vielä, joten katsotaan tilanteen mukaan mitä pitää vielä hankkia :)

      Poista
  9. Hyviä alelöytöjä olet kyllä näköjään tehnyt! Tulihan sitä itsekin kierreltyä noilla alennusmyynneillä, mutta ei sieltä kauheasti mitään sillä kerralla löytynyt. Pakko sanoa, että Lindexillä on kyllä mielestäni todella söpöjä lasten vaatteita. :) Olen kiinnittänyt ohimennen välillä huomiota, kun olen ollut ihan itselleni ostamassa vaatteita ja jonottanut sitten kassalle ja ne lasten vaatteethan ovat ihan siinä vieressä.

    Niin ja ihana muuten tuo uusi banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisten alet oli mun mielestä paljon huonompia kun lastenvaatteissa. Ja joo oot oikeessa, Lindexillä on ihan törkeen sulosia vaatteita niin pojille kuin tytöillekin <3 Kiitos, tykkäään siitä itsekin kovasti !

      Poista
  10. Ah, tuo Lindexin "leo-asia" on IHANA! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä söpö <3 Syksyllä viimeistään pääsee kunnolla käyttöön ainakin pillifarkkujen kanssa !

      Poista
  11. Ostin nuo samat uikkarit meille alkukesän alesta ja onhan ne kyllä söpöt!

    VastaaPoista
  12. Luoja miten ihana toi flamingo uikkari 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    VastaaPoista
  13. Kivoja löytöjä olet tehnyt :) Mitä vaatekokoa Mila yleensä käyttää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milalle menee vielä reilua mitoitusta olevat 74senttiset, mutta pääsääntöisesti mennään 80cm vaatteilla nyt :)

      Poista
  14. Noi uikkarit ♥ ja toi sun kollari on kiva myös!

    VastaaPoista
  15. Ihania vaatteita olet löytänyt! Varsinkin noi uikkarit on todella söpöt :)

    Me ollaan tehty vähän liikaakin löytöjä alennusmyynneistä neidin kaappiin, joista olenkin kirjoittanut blogissani. Po.P:lta, NameItltä, Lindexiltä, Kappahlilta ja Benettonilta ostettu nyt ehkä eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin :) Ja hyvältä kuulostaa sielläkin ! Mä en oikeeastaan oo uskaltanut eksyä edes Benettonille ja Popille koska sit olis varmasti lähtenyt käsistä :D

      Poista
  16. Ihania löytöjä! Etenkin nuo uikkarit! Meilläkin on pallouikkarissa koko 86 tai jotain ja ei kauhean iso edes ole!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan parhaat <3 mä otin kans kokooo 86/92, onhan ne reilut mutta ei liian. Menee vielä ehkä ensi kesänäkin ! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3