sunnuntai 31. elokuuta 2014

(Syntymä)päivä Tukholmassa




















Täällä taas ! Kotiuduttiin eilen iltapäivällä parin päivän Tukholman risteilyltä. Reissu oli kertakaikkisen mahtava ja onnistunut, mutta täytyy myöntää että omalla tavallaan myös aika rankka ja haasteellinen. Tää mami ei oikein osannut nukkua keinuvassa laivassa sekä tietty tuo pikku tirppunen tuo omat haasteensa mukaan, eikä reissaaminen ole enää niin helppoa ja huoletonta. Joka tapauksessa nautittiin koko porukka pikkumimmiä myöten kivasta risteilystä, hyvästä ruoasta ja aurinkoisesta Tukholmasta. 

Koko reissua ei mitenkään päin saa ahdettua yhteen postaukseen, joten tässä nyt ensimmäisenä kuvasatoa Tukholmapäivältä. Meidän alkuperäinen suunniteltu ohjelma muuttui vielä päivän aikana, aikataulut pakottivat karsimaan niin Gamla Stanin visiitin että myös Junibacken jätettiin ensi vuoden reissulle. Tuo viiden tunnin maissa olo on harmittavan lyhyt eikä siinä etenkään lasten kanssa ehdi ihan älyttömiä tehdä. Sen takia me tyydyttiin vain fiilistelemään aurinkoista Tukholmaa, syömään hyvin ja vähän ehdittiin shopatakin. (Päästiin myös hiplaamaan uusia Rodineja NK:lla, mutta ei se villitys vieläkään iskenyt ainakaan meikäläiseen. Oonkohan ainut äiti(bloggaaja) joka ei tuohon buumiin ole vielä hurahtanut ?) Se osoittautuikin ihan mahtavaksi tavaksi viettää päivä, unohdettiin minuuttiaikataulu ja tehtiin juuri sitä mitä huvitti, ilman kiirettä. Kiva ja rento päivä, jolloin muuten juhlittiin myös allekirjoittaneen vanhenemista, mittariin pärähti jo 24vuotta. Eipä olisi paljon parempaa syntymäpäivää voinut edes toivoa, kuten huomaatte, jo aamu alkoi ihanasti - kuohuviiniaamiaisella. Ensi vuonna täytetäänkin viimeisen kerran "uusia vuosia", sillä 25vuoden jälkeenhän me naiset ei enää vanheta, vai mitä ? ;)

Tukholman reissaajat, mikä on teidän mielestä paras tapa viettää päivä noilla hoodeilla ? Entä paras paikka lapsiperheille, keskusta, Vanha Kaupunki vai joku ihan muu ? Niin ja hei, ihan törkeen hyvä tipsi on se että kaupunkiin vievään laivabussiin kannattaa ostaa tiketit jo heti laivasta. Pääsee kätevästi hyppäämään suoraan bussiin, ilmaan maksuruljansseja.

Huomenna aamulla blogiin pärähtää Blogiringin ja Valion Kippari-kamppis, luvassa on herkullinen street food henkinen resepti joka maistuu myös perheen pienimmille, joten pysykää kuulolla ! Ihanaa sunnuntai-iltaa ♥






13 kommenttia:

  1. Ihanalta näytti teidän päivä! ♥
    Ei uppoa rodinit muhunkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mainio <3 Hahah, meillä taitaa olla aika samismaku lapsien vaatemerkeissä, ei iske miikkarit eikä rodinit :D

      Poista
  2. Ei kiinnosta Rodinit miutakaan, mut se nyt ei varmaan ollut ylläri kenellekkään :D Mutta sitä tulin oikeesti kommentoimaan ETTÄ VOI LUOJA NOI RUOKA KUVAT! Meillä on meneillään eräänlainen herkuton kausi perheessä, eikä aiemmin ole tehnyt mieli mitään, mutta voi hitto. Antakaa miule kakkua, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D äläpä ! Itellä alko tänään kans puolenvuoden urakka ja tiukka ruokavalio.. pikkasen kuola valuu kun sattuu kattelee noita vlopun herkkuja !

      Poista
    2. Hahhaa ja joo eikä paljon auta toi siun viimesin Instapäivitys :D Siellä vaan kakut vilkkuu yhyy :D

      Poista
  3. Voi, ihanalta kuulostaa teidän reissu! Niinhän se on, että lapsiperheen arki seuraa aina mukana lomalla ja matkoilla, mutta kyllä se maisemanvaihdos välillä vaan piristää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä vallan onnistunut :) Totta puhut, kyllä se silti piristää vaikka niin rentouttavaa reissaaminen ei enää olekkaan... :D

      Poista
  4. ihania kuvia! Me oltiin juhannuksena ruotsinristeilyllä, ja aika samoja juttuja tehtiin tukholmassa kuin tekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Laura :) Toi on aika hyvä tapa viettää päivä vielä rattaissa menevän lapsen kanssa !

      Poista
  5. Meidän lapsilla on rodinin ulkovaatteet, eemilillä takki ja Linnealla puku, mutta kyseisen merkin sisävaatteita en kyllä varmaan pukisi lasteni päälle... Ei jotenkin nappaa yhtään! Eli et ole ainut! :D

    Tuli jotenkin sellanen olo että tekisi mieli lähteä risteilylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ulkovaatteita voisin kyllä Milalle hankkia, eli aikalailla samoilla linjoilla mennään :)

      Ei muuta kun reissua varaamaan ;)

      Poista
  6. ^^ Täällä tuli myös tunne, että nyt pitäisi päästä Tukholmaan! Edellisestä kerrasta on jo liikaa aikaa. Jotenkin koko paikan on aivan unohtanut, miksi lähteä merta edemmäksi kalaan? Ehkä siis meidän perhe suuntaa ensi keväänä/ kesällä Tukholmaan.

    Ihana fiilis kuvissa. Onnea näin jälki käteen! Reissaaminen on tosiaan vähän erilaista lasten kanssa. Huomasin sen itsekin kun kahden alle 2 veen kanssa lennettiin aurinkoon. Toki siitä nautti, mutta vaatii ehkä vähän etukäteis suunnittelua enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana kaupunki, juuri sellainen missä pitäs päästä pyörähtää edes kerran vuodessa :) Suosittelen kyllä laittamaan reissun korvan taakse !

      Kiitos Tiina :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3