sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Reissusänkyjen kunkku

Torstaista asti tää mami on elänyt yhdessä hulinakuplassa, päivät vaan lentää, eikä perässä tahdo pysyä. On käyty Helsingissä inspiroitumassa, tavattu ystäviä sekä vaatekutsuiltu Jyväskylässä ja viimeiset pari päivää meni Tampereen minilomalla. Ihanaa että on ohjelmaa, mutta vielä ihanampaa on se, että nyt vähän rauhoittuu. Kieltämättä tänään olisi tehyt mieli vain nostaa jalat ylös, ottaa vaan rentoo ja olla vaan, mutta blogi on ollut jo turhan monta päivää hiljainen ja jutut laahaa jäljessä. Ei auta, läppäri auki ja hommiin!

Sunnuntai-illan päälle mun on pakko vihdoin esitellä teille vielä huippu hyvä keksintö, joka on meillä pelastanut kaikki reissut kesästä lähtien, niin myös tän viikonlopun kylpyläreissun. Se on helppo kiikuttaa mukana niin mökille, hotellilomalle, laivalle, yökylään tai ihan mille vain yön yli kestävälle reissulle. Te kaikki varmaan arvaattekin jo mistä puhun, kyllä - matkasängystä.


Kesää ennen tehdyillä reissuilla meillä oli messissä 12vuotta vanha matkasänky, perintönä mun pikkuveljiltä Milalle. No se oli ihan toimiva joo, mutta vähän kinkkisempi kasata ja vähän ajan natisuttama. Tarpeeseentää Beemoo tosiaan tuli, kun Jollyroomilta testiin saatujen matkarattaiden kaveriksi saatiin myös tämä matkasänky täydentämään meidän reissuarsenaalia. Nyt ollaankin pärjätty paremmin kuin hyvin, suosittelen tätä komboa reissuperheille lämpimästi. Rattaat löydät TÄSTÄ ja sängyn TÄSTÄ.

























Sängystä meillä ei oo muuta kuin positiivista sanottavaa. Se on ajanut asiansa paremmin kuin hyvin, helppo kasata kokoon ja pakata, menee pieneen tilaan eikä paina monen montaa kiloa. Täyttää kaikki vaatimukset nykyaikaiselle näppärälle matkasängylle. Eikä muuten oo hinnalla pilattu, kesästä asti Beemoon reissusängyn on saanut alennettuun hintaan, alle KOLMELLAKYMPILLÄ!

Todiste niille epäilijöille, jotka eivät ole uskoneet sitä faktaa, että kyllä se meidänkin päivänsäde osaa kiukuttelun jalon taidon. ;)














Millaisella matkavarustuksella teidät taaperot reissaa?


Hei muuten, huomenna starttaa vika viikko tässä osoitteessa, pian on siis kokonaisvaltainen blogimuutto edessä. En malta odottaa!


*Yhteistyössä Jollyroom

8 kommenttia:

  1. Mä luulen, että meillä lähtee ainakin toi matkasänky ostoslistalle. On nimittäis tosi ärsyttävää aina kyläillessä kerätä lasta ympäri huonetta siihen lattialla olevalle patjalle :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi :D Meillä ei ois millään reissulla kyllä tullut nukkumisesta mitään ilman matkasänkyä!

      Poista
  2. Meillä on mummilassa iänikuinen matkasänky, jota kerran lainattiin. Väsättiin miehen kanssa varmaan puol tuntia kasaan sitä monen ärräpään kera, ei vaan nivelet toimi siinä muinaisaikaisessa enää niin hyvin kun pitäisi. Taitaa lähteä siis meidänkin ostoskoriin tuo matkis, kun on hintakin niin edullinen! Ja tsemppiä blogimuutolle!! Mukava kun pääsee taas seuraamaan yhdestä osoitteesta sun päivityksiä! :)
    -Karoliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvin tutulta ton meidän vanhan sängyn kanssa :D Kannatan kyllä, ei oo hinnalla pilattu. Tuskin saa mistään tuolla hinnalla uutta :)

      Mä ootan kanssa juuri sitä, että saa keskittyä vaan yhteen paikkaan kirjoittelemaan.

      Poista
  3. Blogisi taso on viime aikoina laskenut paljon :/ Tuntuu että joka toinen postaus on yhteistyö, ja loput sitten väkisin väsättyjä.. Ennen oli oma lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että oot tuota mieltä. Mutta totta, nyt on ollut paljon yhteistöitä kun pitää sovitut jutut hoitaa ennen blogimuuttoa. Pysy ainakin hetki vielä matkassa niin homma tasoittuu kun pääsen muuttamaan kokonaan mamalifelle. Sitten päästään taas normaaliin rytmiin postauksissa, kun ei tarvii enää kahteen paikkaan kirjoitella :)

      Poista
  4. Meillä on kyllä aivan huippu matkasänky. Perintönä poikien serkulta (11v.). Ei ole tainnut halvin olla, koska ei ainakaan vielä natise tai valita mistään. Helppo kasata, kätevä patja mukana ja koko homma taittuu pieneen tilaan sekä kivasti kannettavaan pakettiin. Plussana luukku toisessa päädyssä joka toimii vetoketjulla, lapsi saa siitä kulkea itse ja hätä tilassa saa kivan majankin rakennettua - peitto vain kanneksi päälle ja luukku auki ;-)

    VastaaPoista
  5. Meillä emman matkasänky ja mun mielestä painaa ihan sikana kun pitemmän matkan joutunu kantaan... :( onkohan tuo saman painoinen..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3