torstai 4. syyskuuta 2014

Enkelinsiipiä & Tukholman shoppailut




Tunika - Lindex / Leggings - Next






Käytiin maanantaina juhlimassa ihanan pikku Nean 2-vee synttäreitä Katriinan luona, paikalla oli myös muut meidän porukan blogisiskot lapsiensa kanssa. Tarjoutui siis oiva tsäänssi pukea ensimmäistä kertaa pikku neidille reissusta ostettu valloittavan hempeä enkelisiipi tunika. Tuon vaatekappaleen bongasin jo alkusyksystä Instagramista ja heti ensinäkemältä tiesin, että se oli meille myös pakko saada. Tukholman Lindexiltä tunikat olivat jo loppuunmyyty, mutta onneksi pysähdytiin kotimatkalla vielä Lempäälän Idea Parkissa, tosin sielläkin oli hurjat kaksi kappaletta jäljellä, onneksi toinen niistä oli kokoa 80cm. Nää siivet on ylivoimaisesti yksi äidin lemppareista pikkumimmin vaatekaapissa tänä syksynä.

Tukholmassa tosiaan ehdittiin shoppailla ihan pikaisesti niinkuin jo kerroinkin, mutta näin jälkikäteen mietittynä ihan tarpeeksi sille reissulle. Meidän perheen molemmat tytöt sai muutaman ihanan ja hyvinkin tarpeellisen jutun kotiin viemisiksi Suomenlahden toiselta puolen. 



Tunika & röyhelöleggingsit - Lindex


Paita - Zara


Kengät - Zara


Toppatakki - Zara


Laukku - Mango


Mua hemmoteltiin reissulla synttärilounaan lisäksi myös uudella tuoksulla, jonka Niko kävi "salaa" ostamassa laivan Tax Freestä. Tätä Victoria´s Secretin Noir Tease -tuoksua olin juuri ensimmäisenä risteilyiltana himotellut ja tuoksutellut, joten Nikolla oli melko helppo duuni keksiä mulle mieluinen synttärilahja. Kiitos vielä muru, I LOVE IT !

Milan talven hienostelupuoli alkaa olla valmiina, pikkuhiljaa täytyisi kuitenkin alkaa miettiä myös haalarihankintoja. Jännä juttu, vastahan me hankittiin välikausivermeet (joista postaus tulossa pian!), niin nyt täytyy jo alkaa miettiä talvivarusteita ! On tää yhtä ostoslistan laatimista lapsen kanssa...

Kiinnostaisiko teitä muuten lukea ja nähdä enemmän meidän tai oikeastaan Milan vaatekaapin sisällöstä ? Mulla on pitkään jo kytenyt mielessä ajatus jonkinlaisista OOTD-postauksista ;)









21 kommenttia:

  1. Ihana tuo tunika, en ole Lindexillä nähnyt noita täällä Jyväskylässä. Kivoja löytöjä teit Tukholmasta, meillä on vähän samanlainen hienostelutakki minillä talveksi (Benettonin). On muuten totta että koko ajan saa laatia listaa mitä lapselle tarvitaan, meillä ainakin neiti kasvanut nyt tosi paljon ja nopeasti jäänyt vaatteita pieneksi ;) Kyselit muistaakseni joskus minin vanhoja PdL:n vaatteita, oletko vielä kiinnostunut? Jotain laitan nimittäin kiertoon, kun saan nuo kaapit siivottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko ne voinu täälläkin mennä heti samantien ? Meillä oli kanssa viime talvena Benettonin takki joka oli tosi samanlainen kun tuo Zaran :) Sepä se, tuntuu että koko ajan on tarvis jollekin uudelle vaatekappaleelle..huhuh !

      Joo hei todellakin on kiinnostusta, minkä kokoisia sulla on tulossa myyntiin ? 80-86senttisistä ollaan tosi kiinnostuneita :)

      Poista
    2. Ainakin kahdet 92cm "ilmapallohousut" laitan kiertoon khakin väriset ja sitten perhoskuvioiset (molempia pidetty vain paristi). Nämä pöksyt ei ole mitenkään isoa mitoitusta.

      Poista
    3. Hitsi, en taida vielä raaskii ostaa noin isossa koossa Milalle mitään kun tällä hetkellä mennään tosiaan tossa 80senttisissä :) Kiitos kuitenkin tarjouksesta !

      Poista
  2. Voi iiik miten ihania shoppailuja! :)
    Tuo enkelitunika on niin kaunis <3 Aattelin että se on jonkun luxusmerkin!
    Meillä neidille sopii vielä viime talven haalari, mutta pojalle joutuu ostamaan toppahousuja ja takin. Kauheasti rahanmenoa! :D Itsekin tartteis kaikkea uutta mutta ei auta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä ! pikku ajassa löyty kuitenkin monta ihanaa juttua <3 Joo, ja sit ne omat tarpeet saa taas siirtyä kun rahat menee naperoihin :D

      Poista
  3. Kiinnostaisi kovasti, Milan vaatteet erityisesti :) Kun itselläkin suht samanikäinen tyttö..

    VastaaPoista
  4. Katoin just tota samaa laukkua, kun olin Helsingissä ja jäi harmittamaan kun en ostanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihana, sellanen mihin vaan voi heittää kaikki kamat :D yksinkertanen ja tyylikäs, ja EDULLINEN !

      Poista
  5. minä ainakin tykkään pikkutytön pukeutumisinspis-postauksesta jos sellaista jaksat väsätä. Ja meillä on myös nuo ihanat röyhelöpeppu-pöksyt Lindexiltä kaapissa odottelemassa, kunhan pikkuneiti vähän kasvaa… :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, todellakin jaksan :) niitä on kiva tehdä, jos vaan saa pikkumimmistä hyvät kuvat aikaan.. tuo kuvaaminen nimittäin on nykyään hieman vaivalloista kun toinen ei pysy paikallaan sekuntiakaan :D Noi pökät on ihanat <3 haluisin ne myös harmaana...

      Poista
  6. Mun sydän suli röyhelöleggareille ja Zaran kengille! :)

    VastaaPoista
  7. Täälläkin kiinostusta olisi jos saisi inspistä meidän neidin vaatekaapin päivitykseen. Nuo röyhelöpeppuleggingsit on kyllä niin ihanat, taidanpa hakea meillekin muiden samantyyppisten jonon jatkoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, niitä saa siis postailla lisää :) Kannattaa, niin syötävän suloiset ne on !

      Poista
  8. Sulla on tosi hieno blogi ja kiinnostavia postausaiheita, mutta yksi seikka kirjoituksistasi pistää silmään. Perheenne käyttämät tuotteet tuppaavat olemaan ainakin omaan silmääni ainoastaan kalliita merkkituotteita. Onko perus henkkamaukat teillä ihan tarkoituksella boikotissa ja ennenkaikkea kuinka teidän talous kestää tavara-hifistelyn? :) Tähän liittyen toivoisin postausta lapsiperheen talousasioista. Meillä talossa vuoden ikäinen taapero ja kaksi aikuista, ja talous tosi tiukassa pelkän miehen palkalla eläessä. Maksan bodysta maksimissaan 10 euroa, enempään ei pysty :) näin vertailun vuoksi..Kotihoidontuki on ihan naurettavan pieni. Sillä maksaa hädin tuskin oman puolikkaansa vuokrasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hmm, mä en ihan allekirjoita tuota. Meillä Milalla nimenomaan on käytössä mielestäni lähestulkoon pelkästään juuri näitä perus merkkejä eli HM, Kappahl ja Lindex. Ihan vain muutamia merkkimerkkejä. Meidän talousasiat on sellainen juttu minkä haluan pitää blogin ulkopuolella, sillä se on sellainen asia joka ei kuulu ulkopuolisille. Toki voisin tässä syksyn aikana jonkinlaisen postauksen aihetta sivuten kirjoittaa, se voisi olla monenkin lukijan mieleen :) Tuosta olen tosi samaa mieltä, kotihoidontuki on kyllä nimenomaan NAURETTAVAN suuruinen !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3