perjantai 27. syyskuuta 2013

Ihana Mini Mint & ALEKOODI !

 
Nyt on aika paljastaa "virallisesti" tämä toinenkin uusi yhteistyökumppani, ihanaakin ihanampi lastenvaatteiden verkkokauppa Mini Mint ! Olen niin mielettömän innoissani tästä, että toissapäivänä pompin tasajalkaa kotona kun asia varmistui. Mini Mintillä on lähes täydellisyyttä hipova valikoima toinen toistaan suloisempia vaatteita perheen pienimmille.
 
Nyt mulla onkin teille vinkki hurjasta talvi- ja toppavaate alesta. Sillä Mini Mintillä on hurja kampanja FACEBOOK-tykkääjille, koodilla SNOW saa -35% alennusta talvivaatteista, esim haalareista, villahaalareista ja asusteista. Merkkeinä mm. Racoon ja Mini a Ture. Kannattaa ehdottomasti käydä vielä kurkkaamassa Facebookissa kaikki merkit mihin tuo alekoodi oikeuttaa.
 
Nyt ei muuta kun mars shoppailemaan lämpöisiä ja laadukkaita ihanuuksia talveksi ! ...psst alekoodi on voimassa toistaiseksi, joten älä aikaile vaan toimi ettet jää nuolemaan näppejäsi ! ;)
 
 
 
 
 
Meillekkin saapuu vielä hieman täydennystä talven varustukseen piakkoin, maltan tuskin odottaa että pääsen nuo ihanuudet teille esittelemään !
 
 
Yhteistyössä
Mini Mint
 
 
 
 
 


22 kommenttia:

  1. Sulla on menny aika mainostukseksi tää blogi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää että koet asian noin ! Tarkoitus ei nimittäin ole tehdä blogista kaupallista mainospalstaa, vaan antaa myös teille lukijoille tietoa hyväksi havaitsemistani palveluista/tuotteista. Ehkä se sitten saattaa nyt siltä tuntua kun nämä kaksi yhteistyötä tuli samalle viikolle ja niistä postailin parin päivän sisään. Tarkoitus on kyllä jatkaa bloggailua samaan malliin kuin aina ennenkin, pää painona tietenkin Mila ja meidän perheen elämä. Johon sattuu tällä hetkellä myös kuulumaan lastenvaatteet sekä treenaaminen joihin nämä molemmat yhteistyöt liittyy. :)

      Poista
  2. Joka toinen postaus on mainos :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No empä oo kovin moneen mainospostauseen tässä blogissa törmännyt!!! Ja jos blogi ei miellytä niin mitäpä silloin suotta näille sivuille tulee ees lueskelee! Kyllä on joillakin sit vaikeeta:-( !!!

      Poista
    2. Kyllä se on ennen miellyttänyt! Mutta nyt on alkanu tulee näitä mainoksia.. On kurjaa, kun ei saa julkiseen blogiin kommentoida mielipidettään.

      Poista
    3. Tällä viikolla nämä kaksi yritystä tulivat blogin yhteistyökumppaniksi, ja luonnollisesti postailin asiasta. Ikävää että koette asian negatiivisenä, sillä blogin sisältö ja muut jutut eivät ole muuttumassa mihinkään :)

      Poista
  3. Ihana juttu! En malta odottaa esittelyäsi saamistasi talvivarusteista Milalle! :)
    Eihän yhteistöissä ole mitään pahaa?! Kuka jättäisi tälläisiä tilaisuuksia mitä sinäkin olet saanut, käyttämättä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, oon monesti ihaillut Mini Mintin valikoimaa ! siellä on niin paljon kaikkea ihanaa mihin haluaisin meidänkin neidin pukea <3 ja nimenomaan, olisin tyhmä jos jättäisin tälläiset mahdollisuudet käyttämättä :)

      Poista
  4. Hei haloo nyt.... Tuskin Essi on alkanut pelkkiä mainostus-postauksia kirjottamaan ! Pari yhteistyö juttua vaan peräkkäin..ei tarkota varmaan sitä että blogi pelkkää mainontaa ! Mutta joo täälläkin odotetaan mitä ihanaa Milalle tulee talveksi <3 huippu yhteistyön ootte saanu !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, tämä ei todellakaan ole tarkoitus ! Lastenvaatteet tulevat tulevaisuudessa nousemaan luonnollisesti suurempaan rooliin blogissa kun Mila kasvaa, mutta mitään mainospalstaa blogista ei ikimaailmassa ole tulossa :) Kiva, postailen pikimiten kun meidän paketti saapuu <3

      Poista
  5. Minustakin tuntuu, että aluksi Essi kirjoitti niin kauniisti elämästään ja raskaudestaan. Juttuja oli ihana lukea. Nyt suoraan sanoen harmittaa ja paljon että TÄMÄKIN ihana blogi on menty pilaamaan näillä mainospostauksilla. En tykkää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muut jutut eivät ole muuttumassa mihinkään, ihan samanlailla postailen meidän elämästä ja etenkin Milasta tulevaisuudessa, ja kuten jo aiempaan anonyymin viestiin sanoin niin blogi ei ole edelleenkään mikää mainospalsta.. Ikävää että koette asian näin :/ MUTTA toivon että blogista edelleen löytyy teille luettavaa, muutakin kuin nämä "mainospoastaukset" :)

      Poista
  6. Mua ei ainakaan ärsytä tälläiset postaukset ollenkaan, kiva saada vinkkiä jos jossain on tarjolla alekoodeilla edullisempia hintoja ! :) Hienoa siis että pääsitte tekemään yhteistyötä Mini Mintin kanssa, itse tykkään valikoimasta myös paljon..

    Ja luonnollistahan se on että yritykset kiinnostuvat blogeista joissa on suloisia lapsia joiden päällä esitellä vaatteitaan. Teidänkin Mila on tuollainen prinsessa. <3

    Ihanaa syksyä koko perheelle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, tää piristi ! Tarkotus on nimenomaan kertoo teille lukijoille sellasista jutuista mistä ite pidän ja koen hyväksi. Ei siinä mun mielestä mitään pahaa ole, itsekkin luen paljon blogeja joissa on yhteistyö postauksia ja on mukava saada vinkkejä eri jutuista :) Mutta ymmärrän toki myös sen että kaikki ei koe asiaa tällä tavalla..

      Kiitos ja samoin sinne ! <3

      Poista
  7. Minuakaan ei haittaa nämä mainospostaukset mutta harmittaa että muu postailu jääny vähä vähälle tai siis että nyt on tullut ig kuvia ja mainospostauksia ku sais tulla kuulumis ym postauksia yhtälailla ku ig postaus kuvista en kauheesti irti saa ku sua igssä seurailen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :) Täytyy muistaa taas usemmin kirjoitella ihan vaan meidän kuulumisistakin ! IG postauksia tulee kuitenkin vaan kerran viikossa :)

      Poista
  8. Heidän arkeensa kuuluu tällä hetkellä nämä yhteistyö uutiset ja jakaa nekin meille samalla tavalla kuin muitakin tekemisiään. Ja on asiasta innoissaa joten miksei kertoisi sitä täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se juurikin on :) ja tiedän että moni lukija on myös innoissaan näistä yhteistyöjutuistakin !

      Poista
  9. Toi on ihana sivusto, vahingossa ehksyin ja" vahingossa" tuli tehtyä tilaus tulevalle babylle! Ihan mun suosikki sivusto ku on niin monenlaisia/erilaisia vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä petollinen paikka ;) niin paljon kaikkea suloista pienille ! Onnea tulevasta vauvasta <3

      Poista
  10. Mä olen samaa mieltä: mua EI siis OLLENKAAN ärsytä tällaiset postaukset, päinvastoin! :) Itse en ole tällasesta lastenvaatteiden nettikaupasta ennen kuullutkaan. Klikkasin itseni sivulle ja huomasin että siellä toden totta on paljon sellaista jota voisin heti itsekin pistää tilaukseen! Ja toi ale on tosi hyvä! :) Eli siis toisinsanoen.. tää on vain hyvä juttu kun näitä postauksia tulee (saa itselleen tietoon uusia hyviä nettivaatekauppoja)! :)
    http://llifeoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! Mä oon itse samaa mieltä muiden blogien lukijana, on kivaa saada tietää alennuksista ja uusista kaupoista jne.. Itse kun ei välttämättä kaikista tiedä :) ja luulen että suurinosa lukijoista on meidän kanssa samaa mieltä myös ! Ale on kyllä hyvä, säästää ihan kivoja summia noilla alennuksilla :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3