torstai 26. syyskuuta 2013

Mila 3kuukautta & mammatreffailua !

 
Tänään tuo äidin oma pieni nassikka meni ja täytti huikeat 3kuukautta ! Mihin tää aika juoksee ? Joku päivä ensi viikolla ajatuksena on tehdä postaus siitä mitä meillä jo osataan ja millainen tapaus Mila on 3kuisena. Ajattelin ottaa tavaksi kirjoittaa vastaavan postauksen joka kuukausi niin jää mukavia muistoja neidille, saa sitten isona lueskella mitä äiti on kirjoitellut.
 
Tänään vietettiin mukava aamupäivä kahden mammabloggaaja kollegan, Lauran ja Mian sekä heidän pikku neitojen kanssa. Tytöt otetaan pian uudestaan ! ♥  Sekä illemmalla saatiin vielä kylään ihania Porin vieraita, Sarkku ja pieni hurmuri Antto. Mila nautti selkeästi kun näki muitakin pikkuihmisiä, voi kun meillä olisi enemmän vauvakavereita !
 
Tässä kuvapläjäys meidän päivästä !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Huomenna muuten päättyy Muumivaippojen ARVONTA joten jos ette ole käyneet osallistumassa niin nyt olisi korkea aika ! Voittajan arvon viikonlopun aikana.
 
 
 
 

 
 
 
 
 


13 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää teidän päivä! Meidän tulevalle pienelle on odottamassa samanlainen neuletakki kuin teidän Milalla! :) minkä kokoisia vaatteita teidän nuppunen käyttää nyt?

    -tuleva mama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo neule ostettiin meillekkin jo hyvä tovi ennen Milan syntymää, piti säilöä kuitti jos olisi vauva tullutkin pallien kera ;) Ja tuo on yks ihan meidän lemppareista ollut ! Mila on nyt pari viikkoa käyttänyt 62cm vaatteita mutta vielä muutamat 56cm menevät myös merkistä riippuen :)

      Poista
  2. Ihana Mila ja ihana Nea!! Söpöjä rinsessoja <3 mulla olis sulle haaste mun blogissani.

    h-ihanaelama.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne aikamoisia neitejä <3 Kiitos Henni haasteesta, tulenpa tsekkaamaan samantien mistä on kysymys :)

      Poista
  3. Mun pitää varmaan lopettaa tää sun blogin seuraaminen, VAUVAKUUME ON VALTAVA kun katselee Milaa <3 ...ja mulla ei ole vielä edes sitä miestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana <3 mun ainut neuvo tähän on aina ollut se että siihen vauvakuumeeseen on vaan yksi lääke ;) eli ei muuta kun isi-ehdokasta metsästämään !!

      Poista
  4. Voi miten hyvä ryhti tolla raitapaitasella neidolla!

    VastaaPoista
  5. just mietin, että voi kamala miten mä tossa röhnötän, kunnon lyllerö!:D hahaha! mut oli ihanaa kun kävitte, pian uusiksi <3 ja onnea ihana pikku Mila! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii höpöhöpö naiset !!! :D Oli huippua huippua ! Todellakin, tästä täytyy tulla nyt tapa. Mua piristi niin nähdä teitä mammakamuja ja pikku neitejä <3 Mila kiittää !

      Poista
  6. Vastaukset
    1. <3 Emmi tehän voisitte myös joskus kurvata Keski-Suomeen treffaamaan meitä !!!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3