lauantai 7. syyskuuta 2013

Pieniä leikkejä !

 
Ihanaa ihanaa ihanaa. Meillä on alettu tajuamaan jo vähän lelujen päälle ! Leikkimatolla tarkkaillaan kovasti yllä roikkuvia härpäkkeitä ja sätkitään kun sätkynukke. Vahingossa jos satutaan potkaisemaan kaarta tai kädellä rapsutetaan ratisevia osia ollaan ihan innoissaan. Miten ihania nää leikkihetket onkaan, kun huomaa että nyt se lapsonen on oppinut seuraamaan juttuja, tajuaa jos itse aiheuttaa ääntä tai muuten vaan ihmettelee lelujen värejä, materiaaleja ja ääniä.
 
 
 
Taisin tossa viime viikolla jo mainita että meille muutti uusi leikkimatto, sillä on myös nimi, Herbert Hepo. Äiti taitaa tykätä tästä lähes yhtä paljon kun Mila itse. Värit on rauhalliset ja materiaalit ihanan pehmeitä. Mila viihtyy matolla paremmin kuin hyvin. Usein ensin leikitään ja ihmetellään, monesti tuo leikkihetki päättyy myös siihen että Nukku Matti saattaa yllättää ja pienet tirsat vetästään matolla. Ei käy kieltäminen, jos olisin itse vähän pienempi voisin käpertyä matolle neidin viereen. Matto on ihana, ja ollut nyt jo kovassa käytössä vaikka vasta viikko sitten saapui.
 

 

 
 
 
Millaisista leluista ja leikeistä teillä tykätään ?
 
Tajusin myös eilen kaivaa laatikon pohjalta ihanan paketin joka oli jo täysin unohtunut. Talvella kun Mila oli vielä pienen pieni mun masussa, saatiin nämä mun veljeltä tuliaisina Helsingistä. Tosi kivat, Mila on etenkin tuosta rannehelistimestä ihan tohkeissaan kun saa itse ääntä aikaan.


 
 
Pian tässä joutuu varmaan jo hankkimaan vähän isompaa lelulaatikkoa, ja sehän käy !
 
 
 
 
Tää äiti on aivan täpinöissään, kohta pääsen leikkimään mun oman tyttären kanssa ihan sillain "oikeasti" ! Kyllä nää jutut lukeutuu varmasti äitiyden tähtihetkiin !!!
 
Ihanaa viikonloppua mussukat ! ♥
 
 
 
 
P.s. Huomenna me lähdetään päiväseltään käymään mökillä, joten Milan 2kk-kuvat tulee sunnuntaina kun Facebookin puolella lupailin ne viikonlopun aikana tänne blogin puolelle laittaa !
 
 
 


12 kommenttia:

  1. haha, Herbert hepo :D Ihana! Meillä kanssa leikkimatto oli tuolloin kovassa käytössä, ja on edelleen, tosin nykyään vain painikaverina...:D

    Ihana Mila <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaha, siis kun tuo matto on jotain Herbert-aasi sarjaa Lollipop Lanelta :D Noniin eli tää ei oo vissiin mikään ohimenevä villitys vaan tuosta matosta on iloa vielä vanhempanakin ;) vaikka sitten painikaverina !

      Poista
  2. Kivan näköinen tuo leikkimatto, ei ollenkaan liian räikeä. Saako kysyä mistä tuo sun bannerin sekä kuviin lisätty fontti on? Tosi kivan näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin just siihen kun ei oo liian räikeä niin kun valtaosa noista matoista tuppaa olemaan.. Picmonkeyllä oon nuo tekstit lisänny kuviin ja banneriin.. toimii siis ihan netissä :)

      Poista
  3. oi! Mistä ootte puuhamaton ostaneet ja mihin hintaan? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alunperin meillä oli eri puuhamatto joka saatiin babyshower lahjaksi, tein siitä reklamaation ja sain käydä BabyStylestä valikoimassa tilalle uuden mieleiseni.. Mukaan tarttui sitten tämä Lollipop Lanen HerbsGarden matto, ovh taisi olla 72e :)

      Poista
  4. awws Mila aina yhtä söpönä <3

    VastaaPoista
  5. On kyllä ihana puuhamatto, kivat värit, ei ole sellainen liian värikäs ja levoton ! Varmasti vauvan mieleen ja näyttää myös ihanan pehmeältä ! :) mua kiinnostaa myös mistä tuo on peräisin ? Teillä on kyllä valloittava pieni prinsessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, ja sen takia siihen itsekkin ihastuin !! :) Eli se on Baby Stylestä, varmaan löytyy myös eri nettikaupoista ? Lollipop Lane, HerbsGarden on maton merkki ja malli.

      Kiitos, hän kyllä on <3

      Poista
  6. Vitsit ku on ihana toi matto, meijän pirpana ei omallaan viihdy oikeen ollenkaan, liekkö liian värikäs sit.. :/

    Kyllä on suloinen pikkuneiti teillä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän neiti ei viihtynyt edellisellä matolla ollenkaan, ja se tosiaan oli paljon paljon värikkäämpi kuin tämä... voi siis teilläkin johtua samasta ! Nyt oon kyllä tosi tyytyväinen kun neiti viihtyy matolla pieniä aikoja ihan itekseenkin :)

      Kiitos !!:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3