torstai 12. syyskuuta 2013

Meidän koti osa 1. The Master Bedroom

 
Se on syksy taas. Pesänrakennusvietti nostaa joka vuotiseen tapaansa kovasti päätään. Ei tosin yhtä kovaa kuin viime syystalvena kun olin raskauden alkumetreillä. Miten se onkaan, ihan joka syksy ! Tekee mieli laittaa paikat täysin uuteen uskoon ja väkisin eksyy sisustus/huonekaluliikkeiden sivuille etsimään inspiraatiota. Usein sitä innostuukin vähän liiakseenkin, siinä vaiheessa lähes aina vastaan asettuukin liian rajallinen ja pieni lompakko...
 
Joskus blogin alkutaipaleella aloitin postaukset meidän kodista, mutta viime marraskuuhun nähden tämä asunto on kokenut ns. kasvojen kohotusta sen jälkeen kun muutin Nikon luokse virallisesti. Mä oon aina ollut "koti-ihminen", tykkään laittaa omaa kotia ja mulle on hirveen tärkeää että meidän koti on juuri meidän näköinen ja kodikas. Kotona täytyy tuntua kodilta, sillä onhan se ihmisen tärkein paikka. Ainakin mulle. Rakastan myös urkkia muiden ihmisten koteja ja varastella ideoita. Tämä on varmasti myös yksi syy miksi tykkään lukea muiden bloggareiden kotipostuaksia, ihanaa nähdä miten erilaisissa asunnoissa ihmiset asustelevat.
 
Täysin yhtenäistä linjaa meidän kodin sisustuksessa ei ole, sillä Niko asui tässä jo vuoden päivät ennen kuin minä muutin taloon. Muuton jälkeen asunnossa tapahtui muutos, poikamies-boxista kodiksi, väkisin se "naisen käden jälki" näkyy jos aiemmin kämpässä on asunut vain mies. Toki tämä muutos vaati myös pari visiittiä niin Ikeassa, Askossa kuin muutamassa muussakin sisustusliikkeessä.
 
Mutta nyt asiaan, saanko esitellä The Master Bedroom !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Makkarissa vallitsee melko hassu järjestys tällä hetkellä, ennen Milan syntymää se oli aivan erilainen. Tuo huone on vähän huonon kokoinen ja mallinen meidän sängylle + pinnasängylle + yöpöydille. Jouduttiin vääntelemään ja kääntelemään huonekaluja jotta saimme ne jotenkin järkevään järjestykseen kun pinnis kasattiin keväällä. Nyt esim. yöpöydät eivät pääse oikeuksiinsa ja ollaan mietittykin että vietäisiin ne varastoon, ei vaan millään raaskisi.
 
Mä rakastan valkoista ja vaaleita sävyjä, tässä asunnossa on paljon tummia pintoja ja seiniä, joten oon joutunut aikapaljon tuomaan sitä vaaleutta tekstiileillä ja muilla elementeillä kuten huomaatte. Tätä vaaleutta tulee varmasti enemmän sitten uudessa kodissa. Joskus vuoden kahden sisällä tulee kuitenkin ajankohtaiseksi etsiä isompi koti jossa on myös Milalle oma huone.
 
Mitäs pidätte meidän makuuhuoneesta ? Kiinnostaako teitä edes tälläiset kotipostaukset, toisin sanoen kiinnostaako teitä nähdä vielä keittiö, wc/sauna/pesuhuone ja olohuone ?
 
 
 
 
 
 
 

 
 


39 kommenttia:

  1. Kiinnostaa ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaa! Asutteko rivitalossa? Miten iso asunto on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ! Asutaan kerrostalossa, seuraava osoite sitten voisikin olla juuri rivitalo kun vaihdetaan isompaan. Meillä on tässä 58neliötä. Joten kun neiti tuosta kasvaa niin tila loppuu melko nopeaa :)

      Poista
  3. ihanan näköstä! ja kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  4. Kotipostaukset on tosi kivoja ja antaa musta just entistä paremman kuvan ihmisestä blogin takana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samaa mieltä, niitä on kiva tehdä ja kiva lukea :)

      Poista
  5. Tosi kivan näköinen makuuhuone teillä! Kaikilla on vähän erilaisia makuja sisustuksen suhteen ja mä tykkään myös juurikin tuollaisesta tyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vähän tosiaan tuo huonekalujen järjestys on hölmö mutta muuten tykkään itsekkin kovin !

      Poista
  6. Aivan ihana makuuhuone teillä :)<3

    VastaaPoista
  7. Nää on kiinnostavia :) Kauniisti sisustettu! Mutta kuten sanoit niin tosi tummat seinät kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) itseasiassa seinät ei oo ihan noin tummat kuienkaan, kuvissä näyttää tuo yksikin lähes mustalta vaikka on harmaa.. mutta joo mun makuun hieman liian tummat myös :)

      Poista
  8. Katsoin ekasta kuvasta, että auts, onpa vähän tökerö toi iso "Master Bedroom" teksti seinässä :)
    Näyttää tosi suloiselta teidän kotin - mutta pliis älä sano, että vauvan hoidon keskellä se on aina noin siisti! :D

    Ihania syyspäiviä sinne, täällä odotellaan kovasti meidän pientä jo syntyväksi.. (okei okei, vielä pari viikkoa laskettuun aikaan, mutta SILTI!)

    Terkuin,
    Pirita
    www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua :D vähän olis kyllä tökerö jos olisi tollanen seinätarra :D Kiitos Pirita ! En sanokkaan, kuvat otin juuri siivouspäivän jälkeen ;) mutta itseasiassa ei meidän kämppä koskaan oo mikään kaatopaikka kun toi toinen puolisko ei voi sietää sotkua !

      Voi ja kiitos samoin sinne ! ja hirmusti tsemppiä viime metreille <3 täällä peukut ja varpaat pystyssä että teidän syysbeibi tulisi pian ja kaikki menisi hyvin !!!

      Poista
  9. kiinnostaa kyllä todellakin! Ihanan kodikasta teillä :) Ihanaa nähdä tummaa, kun tuntuu että joka paikassa on nykyään valkoista.... tai ainakin meillä, kaikki on vaaleaa. alkaa jo kyllästyttämään :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes ! Kiitos Mia :) Juu no siis munkin puolesta kaikki sais melkein olla vaaleeta, en pistäs yhtään hanttiin :D ehkä sitten seuraavassa kodissa kun saan olla päättämässä pintojen värejä !

      Poista
  10. Kyllä kiinnostaa!! :)

    VastaaPoista
  11. Kivalta näyttää! Tykkään noista hyllyistä ja niiden somisteista erityisesti :) Teillä on muutenkin paljon samaa mitä meillä :D Taitaa olla aika sama maku. Eli lisää vaan näitä! Sisustuspostauksista saa kivoja vikkejä omaankin kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva :) mä rakastan just kaikkia tuon tyylisiä sisustusjuttuja mitä meillä hyllyllä on, voisin täyttää niillä asunnon.. vois mennä vaan jossain vaiheessa hieman mauttomaksi :D

      Käskystä ! muut huoneet esittelen myös pian :)

      Poista
  12. Eikä, tuli hirvee kuume päästä jo ton munki miehen kanssa yhteen :( teillä on todella ihana makuuhuone ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kun varovaista vinkkiä miehelle ;) itsehän ehotin myös yhteen muuttoa Nikolle ! ja onneksi suostui, tällöin ei vielä vauvasta ollut tietoa.. Kiitos <3

      Poista
  13. Niiiiiiiiiiin nättiä!

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti! Aina on kiva päästä urlkimaan toisten asuntoihin ;)

    VastaaPoista
  15. Todella nätti makkari teillä!! :) Ehdottomasti kiinnostaa muutkin huoneet :)

    VastaaPoista
  16. Käytätkö Milalla peittoa pinniksessä? Terv: Marraskuussa esikoisensa saava ja vielä erittäin tietämätön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kesän ollaan menty pelkällä lakanalla kun neiti on öisin sellanen kuumakalle että potkii senkin pois.. sitten kun kelit viilenee kunnolla otetaan kyllä ihan peitto käyttöön :) toinen toki olisi kätevä tuo unipussi, ei pääsisi potkimaan peittoa pois !

      Paljon onnea odotukseen <3

      Poista
  17. Kiitos ja kiva kun vastailit:) sinulla on ihana blogi, olen seurannut taivaltasi jo jokin aikaa ennen Milan syntymää ja aijon seurata vastekkin:) Saanko vielä kysyä että mitä käytät pinniksessä vauvan alla? Tarkoitan näitä muovifotee-suoja-alusta-petarinsuoja/petari viritelmiä josta tuntuu olevan myöskin niin paljon eri mielipiteitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, pyrin vastaamaan ihan jokaiseen kommenttiin aina :)) Mukavaa kun oot viihtynyt matkassa mukana jo pidemmän aikaa ja toivon että tykkäät jatkossakin !

      Meillä on lakanan alla aina sellanen suojalakana mitä ostettiin Ikeasta pari kappaletta. Peittää näppärästi koko patjan joten kun pieni möyrii öisin sängyssä niin ei tuu vahinkoja muuallekkaan :) petaria meillä ei oo vielä sängyssä kun sitä ei ilmeisesti suositella ihan pienille vauvoille..

      Poista
  18. Oi miten kaunista :) Meiltä löytyy myös Converset koristeina. Pinkkeinä tosin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3