sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Huomenna muutetaan ! (+pari voittajaa)

Nyt on luvassa tärkeä muistutus! Huomenna on se päivä mitä oon viimeiset pari kuukautta odottanut kuin kuuta nousevaa. Mä pakkaan pienen rakkaan blogilapsoseni ja muutan uudelle perheblogisivustolle, Mamalifelle VIHDOIN KOKONAAN!

Oon niin onnellinen kun nyt vihdoin ja viimein pääsen muuttamaan ja tää kahden blogin välissä säätäminen on ohi. Niin ihana ajatus päästä keskittymään taas vain yhteen paikkaan ja saada normaali postausrytmi päälle. Veikkaan että aika moni teistä siellä odottaa kans tätä samaa. Oon myös pantannut monia ideoita uuteen blogikotiin, joten syksy näyttää todella kivalta postauskalenteria katsellessa. Löytyy perhejuttuja, treeniä, ruokaa ja reseptejä, Nikon vierailupostauksia, kotia ja sisustusta sekä vaikka mitä muuta mielenkiintoista ja inspiroivaa.


Kannattaa siis seurata meitä Mamalifelle ja jatkaa meidän matkassa. Uusi osoite on tosiaan http://mamalife.fi/piecesofmiracles/ jos joku on sattunut skippaamaan sen. Tuo osoite kannattaa myös päivittää Bloggerin lukulistalle. Muista seurantatavoista kirjoitan pikapikaa postauksen kun saadaan Bloglovin'it ja muut sivut päivitettyä. Se on työn alla jo! Vanha blogi näkyy livenä vielä toistaiseksi, ja linkkaan uudet postaukset hetken aikaa vielä tänne. Blogi kuitenkin tullaan uudelleenohjaamaan jossain vaiheessa täältä Mamalifelle, mutta siinä menee hetki joten aluksi mennään näillä.

Huomenna otetaan sellainen uusi alku tähän touhuun, fressillä otteella ja täynnä inspiraatiota. Mä oon ihan täpinöissäni, toivottavasti tekin!

Loppuun vielä pari voittajaa, eli kuvakilpailun ja  50euron Zalando-lahjakortin voitti upeilla motivaatiokuvillaan Camilla, sekä Angry Birds arvonnassa onnetar suosi Tiinaa. Laittaisitteko molemmat mailia minulle osoitteeseen lifelittlemiracles@gmail.com jotta saadaan palkinnot oikeisiin osoitteisiin. Onnea vielä!


Ihanaa sunnuntain loppuiltaa, nähdään huomenna Mamalifellä!- Essi


6 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3