torstai 2. lokakuuta 2014

Lämpöpussi lampaantaljasta

Syksyn tullen olen pohtinut entistä enemmän meidän talvivarustusta tuon pikkuneidin kohdalla. Toppis hankittiin jo pari viikkoa sitten Sokkarin kantispäiviltä, mutta se yksin ei riitä vaunulenkeillä pitämään pienen lämpöisenä kirpakoimpina pakkaspäivinä. Niinpä mielessä on pyörinyt lämpöpussin hankinta. Ensin himottelin Elodie Detailsi ihania karvareunus pusseja, mutta sitten Jollyroomille saapui täysin uusi merkki Suomen markkinoille, Nordlys. Pussit on yksinkertaisen tyylikkäittä, mustia väritykseltään, mutta ihanan silauksen pusseihin tekee lampaantaljasisus. 




Pusseja löytyy eri väreissä, valkoisena, mustana, luonnonvalkoisena ja mustaharmaana sekä lyhytkarvaisen että pitkäkarvaisena. Valikoimasta löytyy myös minipussi joka sopii kaukaloon ja vaunukoppaan pienemmille matkaajille. Niin ja hei, nyt nää on vielä puoleenhintaan tarjouksessa Jollyroomilla, eli nyt kantsii toimia jos mielii saada oman pienen lämpimään talveksi!




Mun oli helppo tehdä valinta, mikä pussi meille kotiutuisi -  kuvan mukainen Nordlys luonnonvalkoisella ja pitkäkarvaisella sisuksella! IHANA, kyllä tuolla luulisi pikkumimmin pysyvän lämpöisenä kipakoina pakkasaamuinakin.

Pussi on muuten hauska siitä, että sen saa kokonaan auki ja sitä voi käyttää esimerkiksi lattialla leikkimattona. Etenkin pienempien vauvojen on ihana köllötellä lämpöisellä ja pehmeällä lampaantaljalla. Voi kun tää olisi ollut jo viime talvena saatavilla kun Mila oli vielä vauva!


Onko teillä lämpöpussi ollut kovassa käytössä? Onko kätevä vai turhake? Mielipiteitä ja kokemuksia kaivataan.


- Essi


*Yhteistyössä, Jollyroom

21 kommenttia:

  1. tästä on tullut ilmaiseksi saadun tavaran esittelyblogi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höps höps, edelliselle kritisoijallekin jo sanoin että tää nyt on vähän väliaikaista että näitä tulee useampi putkeen. Johtuu ensi maanantain muutosta, sit palataan taas normaaliin ja yhteistöitä tulee kerran pari kuussa :)

      Poista
  2. ihana tuo lampaantalja -pussi! :) Meillä oli vauva-aikana babys onlyn pussi joka oli tosi ihana! Kiva päästä käyttämään sitä uudellleen! nyt tarvittais just tuollainen isompi pussukka tuleviin sisarusrattaisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo, ihanan muhkeen näkönen :) Joo siitä luinkin silloin, se oli SÖPÖ! ja sopii vaikka teidän tulokas olisikin poitsu. Ei muutakun tilaus menemään Jollylle !

      Poista
  3. Kyllä alkaa mennä maku tähän blogiin, pelkkää yhteistyötä "saatiin tämä ja tämä"..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt vielä menetä makuasi, muuton jälkeen tuskin tulee pitkään aikaan kun on nää omat jutut hoidettu :)

      Poista
    2. Oon eri ano kun ylemmät mut pakko vielä munkin sanoa et oon samaa mieltä..Oli väliaikaista tai ei mut jo pidemmän aikaa on häirinnyt kun "joka" postauksen perässä on tuo yhteistyö-merkki, oli postauksen aihe sit mikä vaan. Aina kun jotain tuotetta tai palvelua kehutaan niin se merkintä löytyy postauksen lopusta..
      Pari kertaa oot täällä sanonut et tää on lähtenyt ihan pelkästä odotuspäiväkirjasta mut mulle tuli jo sun ensimmäisistä postauksista sellanen kuva että teet tätä rahan kiilto silmissä :(

      Poista
    3. Niin kun oon aiemminkin sanonut että valikoin yhteistyöt tarkoin - sellaisia palveluja ja tuotteita mitä voin rehellisesti suositella lukijoille, ja monet lukijat näistä postauksista myös oikeasti hyötyy ! Se on karu fakta että blogimaailmassa kaupallisuus kasvaa kun lukijamäärät kasvaa, harmi se on että kaikki lukijat eivät tästä tykkää, mutta suurinosa kyllä hyväksyy yhtestyöt osana blogia.

      Tuohon en osaa sanoa mitään, vetää ihan sanattomaksi. Blogia aloittaessani en edes tiennyt että jotkut tekevät tätä työkseen. Tottakai mulla on ollut halu kehittyä ja kasvaa bloggaajana, mutta rahan kiilto silmissä..? Ne ekat postauksethan oli tyyliin pannukakun resepti ja mitä kaikkee piiperrystä :D No mielipiteensä kullakin, pakkohan kenenkään ei ole mun blogia lukea jos ärsytää :)

      Poista
  4. IHANA.. oli pakko tilata tännekkin ;) Toivottavasti mahtuu hyvin. Meidän tyttö samanikäinen Milan kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on livenä yhtä ihana mitä kuvissa <3 Toivotaan että pimut mahtuu pussiin hyvin !

      Poista
  5. Mahtavaan väliin tää postaus!! Just pohdin ja pähkäilin tänään samaa asiaa ! Tää oli pelastus, yksi tollainen on nyt tilattu meidän neidille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että tästä oli joillekin hyötyä :) sen takia näitä on kiva aina tehdä kun on apua myös muillekin. Toivottavasti pidätte pussista <3

      Poista
    2. Mulle oli ! :) ja mulla ei ainakaan ole mennyt sun blogiin maku ! Mahtavalta tyypiltä vaikutat ja aivan ihana rinsessa sulla <3 oon ollu lukijana ylivuoden ja tää blogi kuuluu ehdottomasti mun lemppariblogi-listan kolmen parhaan joukkoon :)

      Poista
    3. Kiitos Ksennu <3 Ihana kuulla, toivottavasti jatkat messissä vielä pitkään !

      Poista
  6. Aivan ihana pussi teidän tytölle! Pakko sanoa että on tosi mahtava lukea näitä yhteistyöjuttuja, upeeta että bloggailusta voi olla jotain etujakin kun se kuitenkin vaatii työtä tehdä sitä niin laadukkaasti kun sä Essi sitä teet! Plussana vielä niissä usein on tarjouksia lukijoille :)

    Ihana blogi, olen seuraillut Milan odotusajoista asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että teitä puolen pitäjiäkin täältä löytyy :) Juuri sen takia tykkään tehdä myös näit yhteistyöjuttuja kun tiedän että monet lukijat näistä myös hyötyy kun on arvontoja ja alennuskoodeja millä sitten saa edullisemmin hankittua palveluita ja tuotteita.

      Kiitos kommentistasi, se todella piristi mun päivää <3 Toivottavasti pysyt mukana vielä pitkään !

      Poista
  7. Oon lukenut blogiasi ihan ekoista postauksista lähtien ja tämä sun blogi on ollut toinen niistä kahdesta, joita seuraan. Syy miksi en jaksa enää lukea muita blogea, on ainainen mainostus: "osta sitä osta tätä", "minulle tarjoutuin upea yhteistyömahdollisuus..." jokainen vähäkin suositumpi blogi on nykyään täynnä enempi tai vähempi mainostusta ja kehotuksia ostaa sitä sun tätä tarpeellista "mitä ilman ainakaan bloggari ei tulisi enää mitenkään toimeen". Mulla blogit karsiutuu lukulistalta samaa tahtia kuin mainoksia alkaa niihin tuppaamaan. Tosi iso harmi jos tämäkin blogi on nyt menossa siihen suuntaan, että mainospostauksia on on harva se päivä.. Harmi kun bloggarit ei ymmärrä sitä, että monet ihmiset on niin kyllästyneet tähän materialismiin ja kaupallisuuteen. Mainoksia tyrkytetään meille melkein 24/7 television, radion, somen, lehtien jne kautta... ois ihanaa kun ois yksi mainosvapaa media. Mutta se ei vissiin ole mahdollista. Ja onhan se ihan mukavaa saada ilmaisiksi arvokasta tavaraa, en sitä kiellä. Mutta mulla on vähän sellaset fiilikset, että näiden blogien kulta-aijan loppu jo häämöttää sattuneista syistä..en ole nimittäin todellakaan ainoa ketä on kyllästynyt blogien lukemiseen just näiden syiden takia.

    t.Meri

    VastaaPoista
  8. Harmittaa tuollaiset negatiivissävytteiset anonyymikommentit. Itseäni ei vois vähääkään haitata, että saat yhteistyönmerkeissä eri yrityksiltä testiin tuotteita ym. Bloggaaminen käy kuitenkin melkein työstä jos todella tähän haluaa panostaa. Ja itse taaperon äitinä olen innoissani kun saan lukea käyttökokemuksia kivoista lastentavaroista yms sekä jos on alennuskoodeja johonkin.
    Älä lannistu noista valituksista, jatka samaan malliin! Täällä pysytään ainakin mukana! :)

    VastaaPoista
  9. Hyvä vinkki just sopivasta etsin itekki lämpöpussia tosin vastasyntyneelle ja aattelin vähän halvemmalla..mutta eihän tollasta voi olla hankkimatta. Näyttää niin lämpöselle ja pehmeelle (:

    VastaaPoista
  10. Meillä on ollu poijalla tommonen lampaantaljanen lämpöpussi käytössä vastasyntyneestä alkaen. Eli nyt poika aloittelee jo toista talvea pussissa. Mietiskelinkin juuri, että pituus riittää varmaan vielä kesään asti. Aivan loustopussi, ollu paljossa käytössä. Meillä vetoketjut menee molemmin puolin sivussa, joten lämpimämpinä päivinä sitä voi käyttää kuin peittoa ja pussissa ei tule liian kuuma. Voin kyllä suositella oikeeta lammastaljapussia kyllä kaikille!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3