tiistai 13. marraskuuta 2012

Vihdoin ja viimein !

Noniin, tästä tää lähtee - nimittäin mun ensimmäinen ihka oikee oma blogi !

Blogin kirjoittaminen on ollut mielessä jo pidemmän aikaa mutta jostain kumman syystä ei ole saanut aikaan sitä repäisevää liikettä että saisi ns. "ketsuppi pullon" auki ja ensimmäisen teksin kirjoitetuksi..Tää on ollu myös aika kaks piippunen juttu mulle, kirjoittaakko vai eikö kirjoittaa ? Mutta nyt on tullut sen aika että uskaltaa jopa jakaa omia ajatuksiaan ja pieniä palasia omasta elämästä muiden saman henkisten ja samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa. :) Syitä blogin avaamiseen on yksinkertaisesti se mikä varmasti monilla muillakin; pitää päiväkirjaa. Eli lähinnä tämän blogin aloitan oman itseni takia, eikä mielessäni ole tavoitella mitään suurta lukija kuntaa.. ainakaan vielä.. katsotaan miten nälkä kasvaa syödessä :D

Kyllähän tässä täysin noviiseja bloggailun saralla ollaan ja täysin lastenkengissä tää koko juttu vielä, mutta onhan sekin alku. Ja kai tässäkin lajissa kehitytään ja harjottelemalla oppii. Hope so !

Vähän voisin itsestäni jo kertoa, vaikka varmasti tulevista postauksista pääsee paremmin perille mun maailmaan ja persoonaan. Eli olen 22-vuotias koti-tyttöystävä tällä hetkellä.. eli töitä ei tällä hetkellä ole (mutta kovasti haussa) ja opiskelutkin on vielä kesken.. vähän sellainen oman tien tallaaja ollut tuon opiskelun suhteen, tosin nykyään sitä toivoisi että olisi teininä jaksanut koulun käydä alta pois.. Asustelen poikaystäväni ja pienen Venäjäntoyterrieri Denyn (2v) kanssa. Mielenkiinnon kohteitani ovat mm; sisustaminen, muoti, kauneus, koirat, musiikki, urheilu sekä elokuvat. Näitä asioita blogi tulee varmasti käsittelemään ja pitämään sisällään :)


Muutama kuva minusta ja meistä.


Tässä nyt se alku, saa nähä mitä tästä tulee.. mutta tästä jatketaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3