keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Manduca, hyödyke vai turhake ?Hei ihanat ! Nyt tarviin taas teidän apua. Luvassa pikapostaus Manducasta.
Kaipaisin käyttökokemuksia ? Tähän asti olen kuullut lähes pelkästään
positiivistä palautetta kyseisestä kantorepusta, ja verraten esim Baby Björnin
kantoreppuun tuo on aivan ylivoimainen.

Löysin Facebookin Jyväskylän alueen Lastentarvike-kirppikseltä käytetyn 
luonnonvalkean Manducan, yhdellä lapsella vähäisellä käytöllä ollut, kunto erittäin siisti
ja hp.70e, tarjosin 60e ja tarjous meni läpi. Huutonetissä kun olen pyörinyt ja
katsellut tarjouksia käytetyistä Manducoista, niin ne alkaa pääsääntöisesti 70e ylöspäin.
Omaan korvaan kuulostaa siis ihan fiksulta kaupalta, kun uutena tuosta kantorepusta
saa kuitenkin puliittaa sen reilun 100euroa, myymälästä ja tarjouksesta riippuen. 

Manducan hankkiminen on ollut mulla jo piiiiiitkään mielessä, mutta oon myös kokenut
että sen hankinnalla ei ole mikään kiire, eli ehtii myös nupun synnyttyä hommamaan.
Nyt kuitenkin osui silmään tuo tarjous ja vielä samasta kaupungista, on siis helppo noutaa
eikä tarvitse postitella. Kuinka toimiva peli tää on jo lähes vastasyntyneellä ? 
Tän kanssa olis nimittäin kesällä/syksyllä huomattavasti helpompaa ulkoilla itekseen vauvan
kanssa kun Niko on töissä, ja Denyäkin kätevämpi lenkittää."Manducan kantorepussa voit kantaa eri-ikäisiä lapsia helposti, luonnollisesti ja kaikkialla ilman lisävarusteita. Manducan käyttäminen on todella helppoa; et tarvitse pitkää harjoittelujaksoa ja säädöt riittävät varmasti! Ergonomialtaan Manducat ovat huippuluokkaa." - Näin Manducaa kuvaillaan
Lastentarvikkeen sivuilla.

Kaipaan nyt siis vahvistusta fiilikselle että tuo on hyvä tarjous mihin kannattaa 
ehdottomasti tarttua ? ..näin hyvä olen siis itse tekemään päätöksiä ;)


Essi

kuvat,  www.google.fi

13 kommenttia:

 1. Itse voin ihan lämpimästi suositella Manducaa. Äärimäisen mukava käyttää, saa itse laitettua kiinni jos kädet vaan taipuu ja siinä on miellyttävä kantaa isompaakin lasta eli käyttöä löytyy myöhemminkin. Ja vastasyntynytkin matkaa mukana mukavasti sillä säädöt ovat hyvät :) Manducaa on jotenkin pehmeämpi käyttää kuin esim. Björn Borgin vastaavaa ja itsellä selkä tuli Björnin repusta. Ja jälleenmyyntiarvokin pysyy hyvänä jos ette koe Manducaa luonnoliseksi tavaksi liikkua lapsen kanssa :) Itse käyttänyt suloisen sekaisin kantoliinaa ja Manducaa, Manduca ehkä helpompi kaupungilla ollessa helpomman pukemisen ja riisumisen vuoksi, mutta jos lapsen kantaminen mukana luonnistuu, niin suosittelen myös kokeilemaan esim. rengasliinaa. Sen käyttö vasta helppoa onkin! :)

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona kokemuksista, samoja asioita kun itekkin pitää tärkeenä tätä kantovälinettä valittaessa :)

   Poista
 2. Suosittelen ehdottomasti! Sillä on niin pitkä käyttöikä, tällä hetkellä meillä on se käytössä vuoronperään vauvalla ja esikoisella (2v.).
  Jälleenmyyntiarvokin on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jälleenmyyntiarvo on kyllä noissa yllätävänkin hyvä ! :)

   Poista
 3. Suosittelen! Itsellä tyttö 9kk ja ollut ihan vastasyntyneestä käytössä. Meillä käytössä melkein päivittäin, koska tyttö vihaa vaunuja/rattaita saa aina huutoraivarit sinne joutuessaan. Tykkää siis katsella maailmaa äitin läheltä ja unetkin maistuu hyvin. Manduca on tosi hyvä lenkkeillessäkin lisäpainona! Alkuun säädöt oli vaikeat, mutta nyt nekin onnistuu kuin itsestään. Ja varmasti on hyödyllinen just koiran lenkityksessä ja kesällä torilla ja kirppareilla missä vaunuilla ei kunnolla mahdu kulkemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lisäpaino ei lenkeillä tullut ees mieleen :D mutta siis tästähän on siis apua myös raskauskiloja karistaessa ;)

   Poista
 4. Manduca on mahtava, mutta itse olen ostamassa Tulaa. Kannattaa edes tutustua myös siihen, moni entinen manducan käyttäjä on kokenut Tulan vielä paremmaksi. :)

  http://valeaiti.blogspot.fi/2013/01/kantoreppuvertailu-manduca-vs-tula.html

  http://kotileikki.blogspot.fi/2012/02/manduca-vs-taapero-tula.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tula oli täälläkin toinen vaihtoehto, mutta nyt kun toi Manduca tuli vastaan hyvällä tarjouksella niin päädyttiin siihen. :)

   Poista
 5. mun siskolla on maduca ja on kehunut sitä tosi paljon :))

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään! Meillä käytetään Manducaa tosi paljon. Varmasti kesällä vielä enemmän. Mun mielestä se ei vaan tosiaan oo pienellä niin hyvä kun nyt puoli vuotiaalla. BB:n rintareppu meillä on myös, mutta siinä ei voi mitenkään kantaa yli 4 kilosta lasta. Tulee niska kauheen kipeeks. Manduca taas ei ainakaan mulle aiheuta mitään kipuja :) Niiden jälleenmyynti arvo tuntuu olevan tosi kova. Tilasin omani netistä 99 €. Nyt on tullu se new style malli, joka on kehitellympi kun se vanha. Kumpikohan se on? 60 € ei oo kovin paljon, mutta toisaalta uus ei oo kovin paljon enempää, etenkin kun siitä voi saada 70 € kun myy eteen päin. Saat kokeilla meiltä sitä, sitten kun tuutte kylään, jollet oo jo hankkinu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä muistelinkin et säkin oot kirjottanu jotain kokemuksia Manducasta blogiisi :) Tää on ihan se normi malli mut oon kuullu ettei niissä ihan hirmu isoa eroo oo siihen new styleen ? Mä käyn ton repun hakee ens tiistaina, tässä vaiheessa se 30-50e säästö on iso säästö ;) ei ihan kaikkea viitsi uutena ostaa kun tuokin on niin vähän käytetty eli miltein uusi.

   Poista
 7. Meillä on hyvin saman tyylinen Ergo baby. Hankittiin kun neiti oli 1kk ja nyt ikää 4kk. Erityisesti kirppiksiä kiertäessä ollut loistava, ahtaassa väkijoukossa kun on inhottava koittaa päästä rattailla etenemään. Ja muutenkin jos ollaan käyty esim. autolla kaupassa, niin rattaat mahtuu just ja just autoon, niin on tuntunut helpommalta napata reppu mukaan. Suosittelen kyllä kovasti tämän tyylistä kunnon kantoreppua :) Niillä hepposilla ei tee mitään. Ja myös isimies tykkää kantaa tässä. On kuulemma kivaa kun ihmiset tulevat ihastelemaan ja juttelemaan :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri kehui kanssa juuri tuota Ergon reppua myös. :) Juu kyllä tuo tulee varmasti olee täällä myös pääsääntöisesti kauppareissuilla mukana varsinkin sitten kun tuo pikkunen ei mahu enää kaukaloon.. Mulla on kans käyny mielessä että tuo vauvan repussa kantaminen tulee olee myös Nikon mieleen paljon.. samasta syystä :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3