sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uniongelmia...

Ensimmäistä kertaa kirjoitan postauksen puhelimella. Etukäteen pyydän heti anteeksi kirjoitusvirheitä joita iPuhelimen autocorrecti yhdistettynä jäätävään väsymykseen varmasti aiheuttaa. 
Mutta asiaan.. Nyt ne on tosissaan alkaneet, uniongelmat! On melkein mahdotonta löytää hyvää asentoa 
tän valtavan mahan kanssa. Mun on pakko ensi viikolla hankkia se imetystyyny sillä tästä ei tuu 
enää mitään. Tavallisilla tyynyillä saa tuettua masua ja asentoa aina hetkeksi mutta joutuu korjaamaan 
useaan otteeseen aina yön aikana kun ne lentelee minne sattuu.. Onko muita vinkkejä unen saantiin 
ja hyvän asennon löytämisen ison mahan kanssa kuin tuo imetystyyny ? Tässä on kuitenkin vielä 
3kk aikaa kasvattaa masua, eli tää ei tästä ainakaan enää helpommaksi muutu.. Nyt mä alan 
unten maille vaikka väkisin, tässä on taas jo melkein 2h pyöritty sängyssä kovalla yrityksellä ! 

Essi

7 kommenttia:

 1. voi kuule ! Tosta se vasta alkaa :-D mä oon viikoilta 25 asti nukkunu yössä vaan 3-4h ja väsy on kova ja mikään ei auta :< ja sit päivät menee ihan hukkaan ku väsyttää :s no tää on tätä onneks vaan pieni osa elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä vähän arvelinkin.. yllättävää sinänsä että kun alkuraskauden jälkeen nyt viimeisen kuukauden ollu suht pirtee ja hyvinvoiva niin eihän sitä kauaa kestä :D mut onneks tosiaan voi lohduttautua sillä että tää on vaan väliaikaista !

   Poista
 2. Mä oon nyt 35+4 ja unen määrä on pienentynyt melkein puoleen, ärsyttävää olla väsynyt mut kummasti sitä vaa jaksaa. =) Hepatoosista johtuva kutina tuo vielä oman mausteensa öihin... Mutta, noiden tyynyjen kanssa pelailun lisäksi mun oloa ainakin kipujen lievittäjänä on parantanut iso kauratyyny, rentouttaa ja tuo paremmin unen. Helpottaa oloa myös sitten kun supistukset alkaa olla kipeitä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih siellä ollaan jo ihan voiton puolella, ei enää montaa viikkoa jäljellä ! Onnea loppu rutistukseen :)) juu tuo kauratyyny onkin käynyt mielessä, onko vinkata mistä niitä saa isommassa koossa ?

   Poista
  2. Voi kiitoksia, kyl rupee jo tuntumaan että haluais sen tytön mieluummin syliin =) mulle teki tyynyn oikeastaan pikkusisko lahjaksi, ja jos alkeellisetkin ompelutaidot löytyy niin sen saa kyllä helposti kasaan ja just sellaisen ku haluaa. Ainoan rajan sanelee oikeastaan mikron koko, et miten isoa tyynyä siellä voi lämmittää :D ja pari saumaa kannattaa ommella keskelle ettei kaurat pakkaudu vaan yhteen kohtaan.

   Poista
 3. Joo ei siihen kyllä mikään auta jos ei unta saa. Ite pyörin kaikki yöt. Millon sattuu selkään, pissattaa, janottaa tai ei vaan uneta. :D Ja mies tietysti saa kärsiä tästä minunkin vispaamisestani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt vaan kaivettava taistelu tahto tuolta jostain tän unen suhteen, tällä unen laadulla on vaan vissiin jaksettava :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3