keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Houkutuksia & itsekuria Herkullistakin herkullisemman näköiset tarjoilut, eikö? Ja arvatkaa vaan kuka koski pelkkään salaattiin ja ruistikkuihin? No meitsi, mutta voitte vaan kuvitella kuinka mietin mielessäni eilen Evelinan luona kuinka suussa sulavalta kakut muiden naisten ja lapsien suissa maistuivatkaan. En voi sanoa etteikö tekisi tiukkaa, koska todellakin tekee, mutta itsekuri on rautaa (ainakin vielä) ja sillä porskutellaan eteenpäin. Nää naiset on suorastaan huonoa seuraa dieettiläiselle. Deittaillaan kerran pari viikossa toistemme luona ja aina pöydät notkuu mahtavista tarjoiluista - joka kerta mä tyydyn nykyään vain kuolaamaan vierestä kun muut nautiskelee. Tosi hauskaa olla ainut porukan tyyppi, jolle pelkkä suklaakakun ajatteleminen tuo pari senttiä lisää jenkkiksiin. Aina ei nallekarkit mee tasan, no can do! Tervetuloa vaan seuraavan kerran meille tytöt, tarjolla on salaattia ja maitorahkaa :D


Mä muuten tiedän ihmisiä jotka laihduttaessaan, tai dieetillä ollessaan välttelee kaikenlaisia illanistujaisia ja kahvitteluja, musta se on vähän kummaa. Vaikka houkutuksia tottakai tulee nenän eteen niin ei se oo mun mielestä sen arvoista että jää vain kotiin nyhväämään. Itse en tän elämänvaiheen ajaksi osaisi, enkä kyllä pystyisikään jäämään vain kotiin ja skippailla kavereiden näkemisiä. Seinät siinä kaatuisi päälle. Kuinka muilla? Kyläilettekö ihan normaalisti vaikka herkut ovatkin pannassa?

Eilen tosiaan kokoonnuttiin jo toista kertaa tällä viikolla yhteen Paulan, Melinan, Katriinan ja Evelinan kanssa, ajatuksena vähän inspiroida ja opettaa toisillemme valokuvausniksejä. Eipä sitä valokuvaamisesta ehdittyy oikeastaan sanallakaan keskustella, kun normi tyttöjenjutut oltiin saatu käsiteltyä oli taas kolme tuntia hurahtanut kuin siivillä. Vaikka sanoin että nää naiset on huonoa seuraa dieettajalle, on ne parasta seuraa äidin ja bloggaajan näkökulmasta. Joka kerta saa yllättyä miten sitä juttua tällä porukalla riittää ja miten kaikki menee yks yhteen. Samoin lapsilla, ne viihtyy niin hyvin yhdessä, tosin aina lopputreffeistä into ja vauhti tuntuu vähän menevän yli. Se taitaa olla aika ominaista tuon ikäisillä pienillä.

Ensi viikolla suunniteltiin uusi valokuvausilta - tällä kertaa kaupungille salaatti-illallisen merkeissä ja vielä ilman lapsia. Jospa tällä kertaa pääsisimme jopa vähän kuvailemaan ja oppimaan toisiltamme uutta. Toivottavasti ilta tuottaa valaistumisia oman kuvailuräpellyksen kanssa, olisi ihana saada blogiin vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia tulevaisuudessa aikaan!12 kommenttia:

 1. Kuola valuu!! :P Kyllä nostan hattua, kun pystyit olemaan syömättä herkkuja! :)
  Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! Tahdon voima on aika kova voima, mieli ois kyllä tehnyt!!

   Poista
 2. Se on tosi hyvä, että tuut ja meet tilanteisiin joissa on joukutuksia, koska se kasvattaa ja opettaa. Sitten on helpompi dietin jälkeenkin siirtyä siihen kultaiseen keskitiehen. Oli ihana taas nähdä <3

  Meille tulee perjantaina muuten mun parasystävä ja päätettiin jo ennakkoon, että tarjoiltavat on ainoastaan terveelliset :) Katotaan mitä keksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ma kans sen ajattelen, ei siinä muuta kun oma pää rupee hajoileen jos alkaa välttelee niitä herkkuja ja houkuttavia tilanteita :) Niin oli <3 Pian taas !

   Poista
 3. Mä en käsitä sun rautasta itsekuria, go Essi!! Mä alotan kohta sun kanssa herkuttoman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se vaatii sen tietyn moodin. Ja hei jos olisin samassa kondiksessa kun te muut, niin en tarvis tätä itsekuria :D

   Poista
 4. Tosiaankin kyläilen ihan normisti, aina etukäteen sanonkin etten tarvi kahvin kanssa sitten yhtään mitään :D Ja itsekuria todellakin löytyy jos niin on päättänyt! Vieläkään en kahvin kanssa syö mitään herkkuja, vain viikonloppuisin jos tekee mieli:D (Mulla piti siis ennen olla AINA kahvin kanssa vähintään ees keksi tms)

  Tykkään kovasti leipoa ja kavereille leivon kahvin kanssa jotakin hyvää aina, mutta itse pysyttelen vain kahvilinjalla.:) Noi illanistujaiset sun muut on aina pahapaikka, mutta en jättäis minkään syömisen takia menemättä mihinkään:D Outoa että jotkut tekee niin!


  Kuola valuu näitä kuvia kattellessa.. Pläääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Mia ! Sä oot tehny jo ihan huikeen duuniin, hienoa nainen <3 Itsekuria ja sen päättämisen se just vaatii, ja se on huippuu huomata että siihen pystyy :)

   Mäkin leipoisin jo edes Niko niitä leipomuksia söis, mutta kun kumpikaan meistä ei nyt saa vetää mitään ylimäärästä niin enpä pääse leipomaankaan :/

   Poista
 5. Apua, kuola valuu ruudun tällä puolella! :D Hatunnosto sulle, kerta oot pystynyt kieltäytymään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D voit siis kuvitella mun fiiliksen kun oikein tuoksuttelin näitä nenääni :D

   Poista
 6. Menee ohi aiheen mutta oletko tekemässä postausta Milan välikausi/talvi ulkopukeutumisesta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, oon kyllä, välikausivaatteita ei vielä hirmusti olla päästy käyttämään lämpimien säiden vuoksi, mutta ensi viikolla postaan niistä VIHDOIN ! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3