maanantai 22. syyskuuta 2014

Instaweek #38


Tää vuosi menee kyllä hurjaa vauhtia, nyt vuorossa jo 38.Instaweek -postaus! Se tietää myös sitä että tätä viikottaista haastetta on jäljellä enää 14viikkoa, samoin kun tätä vuotta. Aika kreisiä, kohta juhlitaan taas uutta vuotta!1. Vesien "skumppa" Voss testissä. 2. Aamupala kohdillaan. 3. Suklaata, lakua, jädeä, toffeeta... mitä teemakuja! 4. Pikku sumu, mihin katosi puolet Kuokkalan sillasta? 


5. On se hotti, mun oma duunari!


6. #happymom shoppailupäivän jälkeen. 7. TÄTÄ ON OOTETTU - VAIN ELÄMÄÄ. 8. Milan talvi näyttää... öö aika pinkiltä! 9. Makrulootaa pikkupimulle. Ihan pikkasen teki myös äipän mieli!!!


10. Kauppajonossa ei ollut taas kellään tylsää, kun meidän mimmillä oli show päällä.


Seuraa Instagramissa, @essipieces !

Mamalifellä on myös tapahtunut tänään. Milalla oli aamulla ensimmäinen hammastarkastus, siitä enemmän juttua TÄSSÄ postauksessa. Muutenkin kommenttiboxissa keskustelua lasten hampaiden hoidosta, liity messiin ;)


5 kommenttia:

 1. Niin olitteko seurustelleet kaksi vuotta?

  VastaaPoista
 2. Moikka! Minkä kokoiset crocsit te hommasitte neidille? :) itse miettinyt saman ikäiselle tytölle myös noita kenkiä mutta ei ole livenä päässyt hipelöimään niin koko tuottaa päänvaivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän popot on jo 23-24 kokoiset ja juuri sopivat niin että jalkaan mahtuu vielä villasukat. Crocsin sivuilla neuvotaan tilaamaan isompi koko mitä normisti käytetään ja niin me tehtiin. Muuten Mila käyttää 22 koon kenkiä tällä hetkellä :)

   Poista
  2. Voi jee kiitos! Taidetaan päätyä siis tuohon kokoon koska meilläkin nyt 22 muissa kengissä :) kiitos vielä kovasti vastauksesta!

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3