maanantai 27. toukokuuta 2013

Blogirinki


"Blogirinki Media kokoaa huippublogit yhteen
Blogirinki Media on Suomen ensimmäinen ja johtava itsenäisten bloggaajien blogimedia ja yhteisö. Blogirinki Media edustaa maamme kiinnostavimpia blogeja ja kokoaa ne yhdeksi markkinointikanavaksi.  Yritys suunnittelee ja toteuttaa sisältökampanjoita maamme laadukkaimmissa blogeissa. Blogirinkiin on valittu mukaan asemansa vakiinnuttaneita, suosittuja blogeja. Blogiringin blogit tavoittavat yli 200 000 viikkokävijää.
Blogit ovat nousseet merkittäviksi kanaviksi perinteisten medioiden rinnalle. Blogiringin bloggaajat ovat vahvoja mielipidevaikuttajia ja heidän asiantuntijuuttaan arvostetaan. Blogit keräävät myös suuria kohderyhmäyleisöjä, esimerkiksi Blogiringin ruokablogit tavoittavat yli 65 000 ruuanlaitosta kiinnostunutta viikoittain.
Blogiringin toimintamalli on suunniteltu yhteistyössä bloggaajien kanssa ja heidän näkemyksiään kuullaan kampanjaratkaisuissa. Blogirinki tukee jo aktiivista blogiyhteisöä, jolle yhteisöllisyys on tärkeää. Blogiringissä mukana olevat blogit toimivat edelleen itsenäisinä sivustoina omilla alustoillaan. Blogirinki järjestää myös koulutuksia niin bloggaajille kuin markkinointiviestintää suunnitteleville.
Facebook-sivultamme löydät toteutettuja kampanjoitamme sekö meidän tuoreimmat kuulumiset."Olette ehkä viimeisen kuukauden aikana bonganneet yllä olevan logon blogin sivupalkista,
ja myös ihmetelleet että mikä juttu tämä on ? Teksti ylempänä on kuvaus suoraan Blogiringin nettisivuilta, ja nyt myös meidät löytää vihdoin sieltä ! Sivuille on koottu iso kasa Suomen laadukkaimpia ruoka-, leivonta- ja mammablogeja, ja nyt ylpeänä saan todeta että me olemme päässeet osaksi tätä hienoa yhteisöä. Käykäähän ihmeessä tutustumassa tarkemmin Blogirinkiin tästä ! Essi


// Illalla luvassa ISO kuva pläjäys eilisistä babyshowereista !! 
Oli aivan huippu päivä ja tällä mamalla edelleen hymy huulilla !  //

6 kommenttia:

 1. Kun löysin sun blogin, ihmettelinkin, että miten et oo vielä blogiringissä. :)

  Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, kiva päästä mukaan !! vaikka ei tätä bloggailua vielä mun kohdalla olekkaan kovin pitkää matkaa takana niin onhan tähän harrastukseen jäänyt jo täysin koukkuun :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3