keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

40+6

 
Vitsi te olette kyllä aivan ihania ! Yllätyin ihan täydellisesti edelliseen postaukseen tulleiden kommenttien määrästä ja siitä kuinka ihania tsemppiviestejä on sadellut. Ette tiedäkkään kuinka hyvältä tälläinen vertaistuki ja myötäeläminen teidän lukijoiden puolelta lämmittää mieltä.
 
Suuren suuri kiitos ihan jokaiselle !
 
Ja kuten huomaatte, edelleen yhdessä koossa mennään. Oon aivan satavarma että juhannuksena alkaa tapahtua kun perjantaina päästään mökille. Nuppu on salettiin panttaillut itseään ihan tarkoituksella jotta äipän ja isin juhannuksesta saadaan mahdollisimman ikimuistoinen. Onneksi Nikon vanhempien mökki on ainoastaan noin 20minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä, joten jos lähtö tulee niin tuskinpa sieltä ihan niin vauhdilla synnytään että Nuppu saapuisi maailmaan moottoritien varrella.
 
Nupun pesä, mutta missä Nuppu ?

Huomenna sitten taas poksutaan, eli 41+0 masuilu kuvia vielä hyvinkin todennäköisesti luvassa ! Vaikka tosin ei tuo masu tässä viikossa ole kokenut mitään valtavia mullistuksia, samaa kokoa se on ollut jo useamman viikon. Nyt se vain tuntuu roikkuvan polvissa ja viimeisen viikon aikana iho on alkanut tuntua jo epämukavan kireältä. Saa nähdä millainen pullataikina tuohon rakkauspallon tilalle jää.. Hirvittää ihan ajatuskin jo !
 
 
Loppuun vielä herkullinen vinkki turvotuksesta kärsiville ! Vesimeloni ehkäisee kuulema turvotusta, samoin kuin ilmeisesti myös ananas. Itse olen vetänyt viimeiset pari viikkoa lähes päivittäin melonia ja turvotuksia ei ole päässyt kertymään lähes lainkaan. Ainakaan silmään pistävästi, joten mun kohdalla tää on voinut jopa toimia. Suosittelen !
 
 
 
Essi

22 kommenttia:

 1. Onnea kamalasti loppu odotukseen. Toivotaan et juhannus sujuis mallikkaasti ja Nuppu nyt pihtais itseensä ainakin sunnuntaihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) näin kyllä toivotaan, ei tarvitse mökiltä pää kolmantena jalkana kiitää synnärille :D

   Poista
 2. Mistä oot hankkinu ton valkoisen pinnasuojan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan Ikeasta, ja todella edullinenkin vielä ! Taisi olla ainoastaan 12,90e :)

   Poista
 3. Oi vitsit! Olisin voinu veikata, että tänään lähet synnyttämään. Onhan tässä kyllä päivää vielä aikaa.

  Paljon tsemppiä loppuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tää Nuppunen nyt on ottanut ihan tehtäväkseen ilmeisesti piinata äitiä ja iskää ihan viime tippaan asti ;) Kiitos Suvi !

   Poista
 4. Tsemppiä tulevaan ! :) itse synnytin viime perjantaina rv 41+0. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jospa täälläkin rupeis viimeistää vlopun jälkeen jotain todella tapahtumaan !

   Poista
 5. Ihanaa juhannusta! Katsotaan mitä se tuo tullessaan :) ;)
  Itse kävin tänään yliaikais kontrollissa ja voi että se sisätutkimuksen tekeminen kirpas... Pyöritteli oikeen kunnolla. Sen jälkeen onkin kipuillut yms.. Katsotaan. Maanantaina käynnistykseen jos ei ala tämä tulla! Se oli todella helpottavaa kyllä, tieto että niin tai näin hän on pian täällä.

  T: Rv 41+1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne ! Aurinkoista juhannusta :)

   Kääk ! mulla on tuo kontrolli vasta ensi tiistaina jolloin on jo 41+5, tuntuu jotenkin tos myöhäiseltä :o

   Mielettömästi tsemppiä sinne loppu rutistukseen <3 ellei pieni ole jo maailmassa ;)

   Poista
 6. Määkin päivittelin blogiin vielä otsikolla 40+6 ja synnytys käynnistyi seuraavana yönä ja aamulla oli tyttö sylissä. Toivon teille samaa ja jään jännäämään!!!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä toteutunut meillä synnytys samoin kuin siellä :/ harmi :D noo mutta nyt vaan no stress niin kyllä se sieltä viimeistään ensi viikolla tulee vaikka väkisin ;)

   Poista
 7. Toivottavasti pääset pian tositoimiin :) itellä on vielä 7 viikkoo laskettuun aikaan ja alkaa jo jännittää vaikka onki jo neljäs tulossa. 3 pojan seuraksi prinsessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, jos nyt juhannuksen jälkeen vaikka alkaisi tapahtua :) Voi vitsi, osaakohan sitä koskaan olla jännittämättä vaikka olisi kuinka mones raskaus kyseessä. Tsemppiä sinne myös loppu viikoille :) ja onnea ensimmäisestä tulevasta prinsessasta <3

   Poista
 8. Ethän oo pedannu nupun petiä? Vanhan uskomuksen mukaan vauva ei tuu jos peti on pedattu ;) Eli pitäisi siis olla peitto ainakin "raollaan", jotta se on ns. vauvaa varten avoinna se peti :) Joskus omana raskausaikana tämmösen jostain luin, enkä pedannut meidän vauvan petiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, kyllähän se peti on pedattu :D piti heti käydä peittoa raottamassa kun luin tän eilen :D sen verran taikauskoinen tapaus oon itekkin !! jospa se nyt sit lähtis tulee ;)

   Poista
 9. Meloni poistaa turvotusta, koska sisältää vettä suurimmilta osin. Sama asia hoituu siis juomalla vettä riittävästi ;) turvotustahan hoidetaan nimenomaan riittävällä nestemäärällä. Ananas sensijaan poistaa nesteitä elimistöstä, eli se kyl auttaa!

  Tsempit viimeisiin päiviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin sen tajusin eli kurkkukin olis hyvä herkku myös :) Mutta se on kiva että joku syötäväkin ajaa saman asian kun vesi, sitä on tullut juotua niiiiiiin paljon raskauden aikana..

   Kiitos :))

   Poista
 10. Tsemppiä vielä sinne! Käyn jatkuvasti tarkistamassa ettei vaa ois tullu Nuppu-uutisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Janika ja kiitos :)) Kyllä se on varmasti tultava päivittää tänne samointein kun lähtö tulee tai viimeistään heti kun pusertaminen on ohi ja Nuppu maailmassa ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3