tiistai 11. kesäkuuta 2013

TJ 2 ♥ & Nupun kotiintulovaatteet

 
Viime päivinä mulla on pää lyönyt melko tyhjää. Tämä lähes piinaava odotus sen varmasti aiheuttaa, päässä ei pyöri oikeastaan muu kuin vauva ja synnytys. Postaukset ovat siis sen mukaisia, kirjoitus ei oikein suju ja ei näissä taida muutenkaan olla oikein päätä eikä häntää nyt ennen synnytystä. Pahoittelen !
 
Oon vihdoin saanut valkattua myös vauvalle kotiintulovaatteet. Ihan yhdellä vaihtoehdolla ei selvitty, en osannut valita vain yhtä kokonaisuutta joten kassiin pakattiin vähän extraa. Ajattelin myös pakata kahta eri kokoa, eli 50cm ja 56cm vaatteet on nyt mukana. Mukava sitten sairaalassa pukea Nuppu fiiliksen ja sään mukaan !
 
 
 Mitäs mieltä olette ? Onko mukana kaikki oleellinen ? Mukaan lähtee vielä toki vauvanpeitto, kylmän päivän sattuessa Nupun voi vielä peitellä sen alle.
 
Tää mama lähtee nyt lenkille, jo toista kertaa tänään napakampien supistusten toivossa ! Tai no lenkiksi en ehkä tuota lyllerystä voi kutsua mutta anyway... Supistuksia on sadellut koko päivän mutta ei niissä vielä mitään puhtia ole ! Nyt vähän kipakampia jo KIITOS !
 
 
 
Essi

12 kommenttia:

 1. miekin täällä supistusärsytystä poden.. Kahtena iltana on jo aika kipeitäkin tullut useamman tunnin. Säännöllisiäkin ne on mutta ei tarpeeksi. Ja vielä pitäisi olla kipeämpiä.. Että voi perhana tätä! Eikö tää jo kohta loppuisi! :D

  Toivotaan että sulla lenkki tehoaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kyllä vielä tässä vaiheessa henkisesti raskaampaa odottamista, alkais nyt oikeesti jotain tapahtua ! :D

   Ei lenkit tehonnu, toivottavasti tän illan saunominen tekis jotain ;)

   Poista
 2. Täälläkin ollaan vielä kasassa (40+2):D Toivottavasti saat nyt käppäilyllä aikaan hyvät supistukset ja pääset illaksi synnytyspuuhiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä kasassa mennään edelleen :D Toivottavasti päästään pian molemmat tosi toimiin !

   Tsempit sinne <3

   Poista
 3. Pystyn niiin samaistumaan tuohon fiilikseen.. täällä on laskettu aika TÄNÄÄN.. ja 3 viikkoa oon supistellut ja oon jopa auki 2cm.. Kohdunkaulaakaan ei ole enää kuin alle sentti jäljellä. Ja nämä mitattiin viime viikon torstaina.. Kaikkee oon kans koittanut. Seksit, saunat, siivoilut, kyykkäilyt, lenkkeilyt, tuliset ruuat jne. Tänään olin rautatiputuksessa sairaalassa kun on anemiaa ollut, niin kätilö sanoi että vauva tulee ihan kuin itse haluaa, ei ole oikein mitään keinoa saada sitä tulemaan. Silti haluais uskoa että jokin keino toimis :/ On niin pirun malttamaton ;) Kävellessä vihloo ihan tajuttomasti tonne alapäähän! Onko sulla ollut sellaista? :o Se on ihan jäätävää..

  Toivottavasti me päästäis synnyttään pian!! TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no toivotaan että siellä alkaa pian tapahtua tosissaan !! ei tätä odotusta enää kyllä itekkään kauaa kestä enää.. niin malttamaton mieli ja haluaa sen nyytin jo syliin <3

   Juu kyllä mulla on kanssa tollanen vihlonta ihan päivittäistä, ei tosiaan kivaa :/ välillä tuntuu että sieltä ois jotain jo plumsahtamassa pihalle mutta ei.. vihloo vain..

   Älä muuta sano, isot tsemppaukset myös sinne ! :)

   Poista
 4. Suloisia kotiintulovaatteita <3
  Pidän peukkuja, ettei sun tarvis enää kauaa odotella!

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita:) mä niin tahtosin vielä takaisin tuohon että pääsis oottelee että milloin se oikein syntyy!se oli niiiin jännää kun se vihdoin lähti käyntii!:) mutta peukut pystyy ettei sulla mene kauheasti yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ! :) Hahaa, voi mä tuskin tuun kaipaamaan tätä piinaavaa odotusta :D tai no on tää toki toisaalta jännää kun ei tiedä tosiaan yhtään että millon rupee tapahtumaan.. Toivottavasti pian!

   Poista
 6. Mä oon seurannut sun blogias alusta asti ja jotenkin tuntuu ihan käsittämättömältä että tekin saatte kohta sen oman pienen syliinne! Ei tule enää kohta postauksia siitä kuinka maha kasvaa vaan lähinnä siitä miten arki vauvan kanssa sujuu, ja varmasti sujuukin :) Vaikka oonkin vaan "lukija" niin tuntuu hassulta miten itekkin odottaa joka päivä että syntyyköhän se kohta :D Tsemppiä vielä loppuraskaudelle ja mahdollisimman pian alkavalle synnytykselle, ellei olekin jo siellä käsissä! :)
  - Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löytyy myös ihan alusta asti mukana olleita, huippua ! :))

   Toisaalta kyllä haikeeta, ettei kohta enää päivitelläkkään mahan kasvua joka viikko! Mutta ehkä se on vielä jännempää seurata miten Nuppu kasvaa joka viikko masun ulko puolella !

   Ihania te olette kun myötäelätte tätä odotusta mun/meidän kanssa ! Kiitos tsempeistä ja kivasta kommentista Ansku <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3