torstai 13. kesäkuuta 2013

TJ 0 ! THE PÄIVÄ eli Nupun laskettuaika ♥


Vielä ollaan kokonaisena! Nupulla on selkeästi liian hyvät oltavat masun valtakunnassa, pienellä ei näytä olevan mikään kiire vielä tänne meidän luokse. Tänään on kyllä taas supistellut, mutta ei niissä edelleenkään ole oikein ytyä.Mulla on taas kerran uusi suunnitelma ! Eli synnyttämään lähdetään huomenna illalla tai viimeistään yöllä. Se olisi täydellinen aika syntyä kaikin puolin, Niko pääsisi viettämään lauantai-iltana varpajaisia poikien kanssa ja saisi myös pitää ehjän isyyslomaviikon ensi viikolla. Hyvällä tuurilla päästäisiin myös juhannuksena käymään  mökillä jos kaikki menee hyvin. Sounds like a plan ?  Tosin Nuppu ei ole tähänkään asti kovin hyvin tehnyt yhteistyötä äidin suunnitelmien toteutumiseksi, eli varmaan melko turhaa haaveilla viikonloppuna synnyttämisestä...
Useimmat vauvat syntyvät 38 viikkoa ja 2 päivää hedelmöittymisen jälkeen, eli käytännössä rv 40+2. Näin luin vau.fi sivuilta. Joten jos meidän Nuppu menee tähän valtaväestöön vauvoista niin tuo perjantai-lauantai välinen yöhän voisi ollakkin todennäköinen ajankohta jolloin päästäisiin hommiin ! Toivottavasti tää pitäis meidän kohdalla paikkaansa.


Vaikka nää mun viime aikaiset postaukset ovatkin olleet melko malttamattoman oloisia varmasti, niin kyllä täällä vielä ihan hyvin pärjätään niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Kuvittelin näitä viimeisiä viikkoja aivan kaameiksi, mutta hyvin me ollaan kyllä vedetty. Nyt kun ollaan ihan loppumetreillä, mut on vallannut sellainen fiilis että "näinkö vähällä sitä loppuen lopuksi päästiin ?". Toki meillä on se suurin koitos vielä edessä, ja se jännittääkin paljon. Voiko synnytyskin mennä hyvin kun koko raskaus on mennyt niin "helpolla" ? Kumma miten alkuraskauden ensimmäiset kaksi kuukautta, niiden karmeus ja 24/7 oksentelu ovat unohtuneet tässä ajassa jo ihan täysin ! 

Yllä olevasta kuvasta näkee hyvin kuinka ahdasta masussa on, voisi kyllä luulla että täällä masun ulkopuolella olisi vähän rennommat oltavat ?

Nuppusen strategiset mitat tulevalla viikolla ovat seuraavat, koko pituus n. 51cm, päästä peppuun 39cm ja paino 3600g.


...tule tule tule jo ♥....


Essi


kuvat, www.vau.fi


18 kommenttia:

 1. Mulla ainakin oli todella helppo raskaus ja synnytys! Eli ei kannata pelätä että tulee vaikea synnytys vaiks oliski ollu helppo raskaus! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos helmeri kokemuksesta, hyvä tietää että on myös tapauksia missä sekä raskaus että synnytys on sujunut "helposti" :)

   Poista
 2. Hui kui ne on isoja tuossa vaiheessa! Mua alkoi hieman pelottamaan:D Iski todellisuus nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaah, niin ne rupee olee aikamoisia jytkyjä jo tässä lopussa. Toivottavasti meidän jytky vaan ei enää 2viikkoa masussa kasva, sitten ollaan varmaan jo 4kilosia synnytyshetkellä :D

   Poista
 3. Voi etttttääääää, kohta se tulee...;) Mulla synnytys alkoi just tuolloin rv 40+2!:D

  Mulla oli raskaus myöskin helppo. Jälkeenpäin voin niin sanoa. :) Synnytys oli kivulias ja raskas mutta kuitenkin "helppo" :D Synnytyksen jälkeen sanoinkin Aapolle että "joko voin synnyttää uudestaan?!" Aapo katto mua ihan kauhuissaan hetken....:D Hah. Nea syntyi silloin tiistaina, aapo pääsi siltikin viettämään jo keskiviikkona varpajaisia, kun torstaina sattui olemaan jonkinsortin pyhäpäivä. Ja isyysloma alkoikin sitten heti samaan syssyyn..

  Millaset fiilikset muuten tulevalla isukilla? : ) Varmaan jänskättää häntäkin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi menispä meillä samoin kun teillä, kova hinku olis tänään tai ens yönä lähtee ! Tää malttamattomuus ja odotus pistää oikeesti pääkopan aika koville :D

   Isukilla on hyvät fiilikset, ja ihan yhtä malttamaton se on kuin minäkin! lähtövalmiudessa on kuulema ollut jo muutaman viikon :D kovasti sekin odottaa jo pientä tulevaksi <3

   Poista
 4. Mä edelleen veikkaan et teidän pieni syntyy 15. päivä... ;) eli lauantaina siis :) Wääh, mulla on kauhea masuikävä kun kattoo sultaki tota masukuvaa... :DD ja vasta puoltoistaviikkoa ollu ilman mahaa x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti toivon että sun veikkaus pitäisi kutinsa :)

   Voi Heidi ja sun masuikävä :D

   Poista
 5. Mulla oli kans tosi helppo loppuraskaus :D Ja poika syntyi tasan 40+2! :) Toivottavasti pääset pian "tositoimiin"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tää "helppous" ei oo niin poikkeavaa :) Toivotaan !

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tää taitaa siis olla ihan fakta että useat vauvat syntyy juuri 40+2 ! :)

   Poista
 7. Hui! Tsemppiä tulevaan koitokseen, elikkäs synnytykseen! :) Pieni pelko on tervettä tässä tapauksessa!

  P.s. Blogisi on tosi kiva ja sitä on ollut ilo lukea, mutta (kaikella rakkaudella) opettele herranjestas yhdyssanat! :D Aivan järkyttävän noloja mokia lähes jokaisessa postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä ! :) näin mä luulen myös, että se pieni pelko on vaan hyvä juttu tässä asiassa !

   Hahaha, mä oon salaa jo vähän odottanutkin että milloin ensimmäinen lukija nostaa kissan pöydälle, eli tän mun "yhdyssanaongelman" ! Tää on siis noteerattu myös allekirjoittaneen puolesta, usein vaan käy niin että kirjoittaessa on enemmän intoa kuin järkeä mukana. Etenkin iltaisin kirjoittaessa harvoin jaksaa tarkistaa oikeinkirjoituksen. + syyllistyn myös laiskuuteen usein, eli vaikka huomaan julkaistussa tekstissä nää mokat, niin en käy niitä fiksaamassa.. Yhdyssanat on AINA ollu mulle ongelma, pikku likasta asti. Mutta lupaan koittaa kiinnittää jatkossa enemmän huomiota ja parantaa tekstin laatua :) ongelma tuskin poistuu kokonaan, mutta koittakaahan kestää ;)

   Poista
 8. Täällä kohta vasta rv 37. Mut olishan se kiva jo päästä tositoimiin:D tosin en oo viel mitää laittanu pienelle valmiiiksi ja vaatteetkin pesemättä.. jospa oman sairaalakassin sais tässä lähiaikoina laitettua ni vois luottavaisemmin nauttia tuntuvista merkeistä. Mulla esikoinen syntyi 42+0 käynnistettynä ku ei kuulunut muuten:) ja toinen viikon yli. Jospa tämä tulis kuitenki ajallaan vaikka ei ne ylimenevät päivät niin kauheita ole mitä jotku tosiaan pelottelee;) -RS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin oltiin jo ihan täpinöissään lähdössä laitokselle heti rv37 täytyttyä ;) tuo sairaalakassi oli mulle aikamoinen mörkö myös, ja sain sen pakattua vissiin vasta lähempänä rv39 :D onni onnettomuudessa ettei sitten kuitenkaan tullut aikaista lähtöä, vaikka kyllähän ne tarvittavat kamat siinä ehtisi pakata vaikka lähtö tulisi ? Siellä on ilmeisesti myös mukava masu äidillä kun pirpanat on viipyneet yliaikaa ! :)

   Tsemppiä sinne loppuraskauteen ja toivotaan että tän kolmosen kohdalla pääset "ajoissa" tositoimiin ;)

   Poista
  2. Kiitos ja samoin tsempit sinne :) siellä varmaan jännittää lähtö jo vähän enemmän ku täällä ü. Vaikka onneks sitä ei ensimmäisen kohdalla osaa edes samallai jännittää ku ei tiiä mitä tuleman pitää. Mut hyvin se menee :))

   Joo kyllä sen kassin ehtii pakata kyl lähtiessäkin, mut jos vaikka sattuu vedet menee ja alkaa samantien supistaa kunnolla ni tuleeko mieleen pakata esim. kameran laturin johtoa, puhelimen laturia... ni ei välttis. Se kamera ylipäätään on kyl melkee tärkein ;D (ps.älä välitä anonyymin valituksia yhdyssanoista. Pieniä murheita kyl.. Kyl me suurin osa varmasti tykätään tätä blogia lukea vaikka olis kirjoitusvirheitä pullollaan:)) -RS

   Poista
 9. Täällä on yhtä jännät hetket kuin teillä sielläkin! Meidän pikkusen pojun laskettu aika on nyt 16.6 sunnuntaina :) Oon seurannut blogias jo jonkin aikaa, kiva kun sattui löytymään joku jolla on näinkin pienellä erolla la. Mullakin oli muuten pari ekaa kuukautta suht lamauttavaa, melkein 24/7 pahoinvointia, mutta mä EN ole vielä unohtanut sitä ;D Mäkin oon päässyt ihmeen helpolla tän raskauden ajan, mistä oon kyllä kiitollinen. Jaksan edelleen sellaisia melkein tunnin kävelylenkkejä koiran kanssa, vielä 1,5-2kk sitten ei puhettakaan! Taitaa olla kunto parantunut. Mies sanoi että mun olo on vieläkin "liian hyvä", hah, kiitti! Välillä unohtaa että on raskaana (kyllä, se on mahdollista jos vaavi on paikoillaan eikä missään jomota/supista eikä katso mahaa :D) ja vaatii itseltään liikaa jaksamista, silloin muistutan itseäni että mulla on oikeus olla tekemättä mitään, ottaa päikkärit jne.

  Lähetän sarjan napakoita virtuaalisupistuksia ja toivon että pääset viikonloppuna tositoimiin! :) Ite toivon ainoastaan ettei tarvis täysin koko juhannusta olla sairaalassa..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3