lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mökkilauantai !


Kiva päivä takana. Kivaa päivettynyttä väriä iholla. Masu täynnä hyvää ruokaa. Muutenkin fiilis kohdillaan.
Kokonaisiakin vielä ollaan, mutta ei se mitään. Oon taas kerran päättänyt lopettaa tuskailun, ja varmaan aloitan sen uudelleen heti huomenna aamulla huonosti nukutun yön jälkeen...

MÖKILLE !

Anyway hyvä päivä takana, oltiin Toivakassa Nikon vanhempien mökillä. Aurinko paistoi koko päivän, joten mikäs sen parempi sauma pienelle mökkeilylle. Odotan kyllä jo kovasti kun Nuppu on ulkoistunut ja pääsee ihan yöksi mökkeilemään ja UIMAAN ! Tänään olisi tehnyt kovasti mieli pulahtaa järveen kerran jos toisenkin mutta jotenkin en enää uskalla. Jos paikat on ruvenneet kypsymään synnytystä varten,  niin mitään tulehduksia tähän loppuun ei enää kaivata. Pelasin siis varman päälle ja uidaan sitten joskus loppu kesästä kun vedetkin on jo sopivan lämpimiä.Päivä hujahti todella nopeasti, hyvässä seurassa auringosta ja maukkaasta ruoasta nauttien. Sain myös kesän ekat UUDET PERUNAT, NAM ! Mökillä meidän lisäksi oli myös Nikon vanhemmat, kaksi veljeä, veljen tytär ja pari karvakamua. 


Nyt tuntuu siltä että kesä on oikeasti alkanut ! 

Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan ihanasta auringosta tänään !


Essi


P.s. TJ 5 !!! 

2 kommenttia:

 1. Kyl se vauva saattaa hyvinkin pian teilekin tulla :) mulla tosiaan hurahti lapsivedet yllättäen ja siitä sitä sitten mentiin ! :) tänään päästään rinsessan kaa kotia :) nautiskele vielä kokonaisuudestasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emmi kun jaksat tulla tänne vielä mua tsemppaamaan <3 vaikka teillä siellä vauvamaratooni juuri takana ! eli siellä on tultu melko rytinällä, ihanaa onnea kotiin pääsystä !

   Kyllä tässä parhaamme tehdään että sais vielä kaiken irti tästä kahdestaan oleilusta mut jotenkin fiilis on melko odottava ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3